Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
    ....Да се запасим със свинско и червено винце най-добре! ..../
    Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    ..Ми с ракия! ...
    Те т`ва е приказка ! Ашколсун !

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
    ...Само да не ви цъфнат сливите...
    Тогава зимата ще е страшна.
    ...
    Е що па страшна ?! Аз не съм специалист по дендрология , ама от богатия ми опит със сливи по кърищата знам , че цъфнАла слива е на берекет.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      За вас не знам ама на мен ми се строши окончателно климатикът. А ужасно ми се свидят едни близо 1000лв за друг.
      По закона на Мърфи следва че наистина ще е студена зимата...

Мечката, дето пета година мед ми носи, вика: "У форума писале, ша е бахър, зимата идвам у вас"

Каква я мислехме.. каква стана.. ;-)
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

5 години си ял мед, сега една зима ще грееш мечка. Ама па и тя ще те грее, и не е казано че ще спре да носи мед.

С климатиците - кахър. Ходих у втората злоупотреба сутринта - викат проблем. Пристигнали са само външните тела, ела утре да видим дали са дошлЕ другите и да уцелим някое с някое.

Коментар

В къщи цъфтят и връзват люти чушлета в саксията, и какво сега - студ ли ще е или не?
          Ръгай юти чушки,и цяла зима ш'одиш по бански
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
            Хм, това вече е свързано с политическата обстановка, не с климата.
            Политсиноптик!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Абе аз, ако зема, че цъфна (ма без да връзвам) това на какво е? Не че нещо, ама ми е пролетно нек'си!
              Нещо ме сърби болиии и ме гъделичка,
              Китна пролет е дошлааа сака ми се. ... чка![emoji14]
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                Печка? Разбираемо е в тоя студ
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                  Абе аз, ако зема, че цъфна (ма без да връзвам) това на какво е? Не че нещо, ама ми е пролетно нек'си!
                  Нещо ме сърби болиии и ме гъделичка,
                  Туй мяса на предклимактеричен синдром...сака ти се като за последно. Казано просто на метеорологичен език, наблюдават се климатични аномалии, предвещаващи наближаващия арктически студ

Коментар

Аз пък си мисля, че зимата ще е много студена, а може би не! Това вероятно няма връзка с цъфтенето на херпеси или налъми, но всичко е въпрос на тълкуване! Както каза снощи г-н Миков, трябва да има поЛитически пЛураЛизъм...
                    Наздраве!... ъъъ... това не беше за тука, де... (хлъц)
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

В къщи продължават да цъфтят и връзват декоративните люти чушлета в саксията, и какво сега - студ ли ще е или не?
                      И аз си поръчах от лютите чушлета от лютата ферма(нарочно не давам координатите и, за да не си помисли някой, че е моя), и при мен цъфтят, та се късат, но по думите на собственика и, тези чушлета живеят поне две-три години, и трябва да се внесат вътре през зимата, а напролет да се изнесат навън и ще продължат да дават плодове.
                      какво сега - студ ли ще е или не?
                      за всекиго ще е според възгледите му.

Коментар

Какво толкова спорите?
                        Давайте го консесусно.
                        В който двор цъфтят овошките - ще е студено. В кой не цъфтят - ще е нормално. Прескачаш оградата - печка, пържоли, червено вино. Връщаш се - шезлонг, зимно слънце, тен.
                        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                          .....
                          В който двор цъфтят овошките - ще е студено. В кой не цъфтят - ще е нормално. Прескачаш оградата - печка, пържоли, червено вино. Връщаш се - шезлонг, зимно слънце, тен.
                          Е това рационално предложение също ми хареса !

ПС. ... и още нещо : лютата зима ще е преживеем някак си - все ще се запасим за камината с някоя цъфнАла слива , но имам едно питане към колежкатаn_petrova : за студената зима - ясно . Но откъм сняг как ще сме , че имам чисто нови зимни гуми за джипката и тръпна в очакване . Та какво казват овошките по този въпрос ?
                          Последно редактирано от Vlado_Ts; 07-10-14, 11:44.
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Вив, направи си дупка в оградата, през която да минавам тайно, защото съм сигурна, че при теб ще има :

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                            печка, пържоли, червено вино.
                            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Хм, а аз мислех да оставя басейна, че се надявах на бира, слънце и плаж....
                              Тая зима викам да няма много сняг, понеже аз не съм си взела нови гуми и ще карам със старите АТ-та. Живот и здраве другата зима ще говорим.
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Аз па имам интерес зимата да пада сняг само в планините. У градО да е сухо и с температура между 12 и 15 градуса. Не за друго, ама все още се налага да ходя в офиса в центъра, а с джипката не се случват нещата. Най-малко заради разхода от 15 до 18 на 100. Да не споменавам "зелената зона". С маторя е друга работата!
                                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X