Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
    Вив, направи си дупка в оградата, през която да минавам тайно, защото съм сигурна, че при теб ще има ...
    Като не и цъфти кайсията на Вива - носи си бански.

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
    ....Да не споменавам "зелената зона". С маторя е друга работата!
    Ела да правиш безплатни кръгчета с мотора в моя двор. И при мен нищо не е цъфнало, значи имаш гарантирани 800 кв.м. нормален зимен терен.
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Аз бански си нося зиме и лете на където и да тръгна!
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Кайсията ми умря. Дано не е лоша поличба. На нейно място насадих круша. Тази година за сефте роди 2 круши.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
          .... Тази година за сефте роди 2 круши.....
          Ха ! Крушата роди ли чифт значи ни чака дъждовна пролет догодина !
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
            Кайсията ми умря. Дано не е лоша поличба. На нейно място насадих круша. Тази година за сефте роди 2 круши.
            Да ама чесънта расте , така че има равновесие в природата...
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Повечко боб и люти чушки със съответния съпорт. На корема сито и на гащите топло.
              Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
              "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
              "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Който не може без бански и басейн през зимата, може да си уредим среща на топлия басейн над Троян в края на януари, ако зимата се закучи. Там парното на хотел "Веника" е безплатно от топлия извор и готвят хубаво.
                Който иска топло - отива в басейна -38 градуса ли беше, или 39 не знам точно.

Коментар

Хач пара е офертата за безплатно парно на вечер? Отстъпки за съфорумци има ли?

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
                    Който не може без бански и басейн през зимата, може да си уредим среща на топлия басейн над Троян в края на януари, ако зимата се закучи. Там парното на хотел "Веника" е безплатно от топлия извор и готвят хубаво.
                    Който иска топло - отива в басейна -38 градуса ли беше, или 39 не знам точно.
                    Абе -38 градуса не ми се вижда много топло, но който както го кефи, де ..
                    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

И си пръскайте редовно сливите, щото уцели ли се да не е студ, за да измрат паразите... сливови... направо сме я окъсали... Ай със здраве!
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Тия дни много калинки.
                        Това какъв знак е?
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Че ще намалеят листните въшки.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Тия дни много калинки
                            Е па тарапана за парламента.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

На мен една бърдачка ми каза, че немало да има пари за снегопочистване и цената на жиповете щела да се качи...
                              Ма нещо непоследък само попрецъфтели такива ми го говорят...
                              Може и от ЕГН-то да е...
                              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Тия дни много калинки.
                                Това какъв знак е?
                                Калинките, ако става дума за ей тия животинки:
                                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...BD%D0%BA%D0%B8

означават, че не пръскаш с отрови против вредители, понеже препаратите убиват и калинките. Не случайно калинките са символ на биоземеделие и чиста почва от химикали.
                                Въобще, калинките, тия от горния линк, а не нещо друго, означават чистота. Ама и големия мраз също чисти от микроби, поради това, че не им понася на тия въпросните микроби и вируси. Е, то това им е предназначението на студовете и мразовете, те чистят по един начин, а пожарите по друг.

Е, нека да погледнем от добрата страна на вледеняването и замръзването - така някой и да пусне крокодили, няма да се завъдят.
                                Имаше публикации в медиите за пуснати крокодили от собствениците им.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X