Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
    Да, бе, да! Ами Еболата?
    Абе мислих го аз за еболата, ама кат мислих, мислих и си викам - Водка с люти чушки и мноу лук и боб, за да създам обратна тяга от там от дето иде и еболата нема шанс!
    Nothing comes from nothing...

Коментар

Да ти кажа, с тая рецепта бая студ ще удържиш, няма смисъл да се разкарваш до Сахара!
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Три блондинки говорят:
        - Чух, че утре ще е голяма жега - казва първата.
        Втората изненадана:
        - Аз пък чух, че ще вали сняг!
        Третата направо потресена:
        - Кой ще го чисти снега тогава в тая жега?!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Преди години бях пуснал тема от типа на "Да подкрепим глобалното затопляне". Тогава не ме взехте на сериозно(то остава да ме бяхте взели на сериозно), не мина и на бъзик и се стигна до тази тема. Ако тогава ме бяхте послушали можеше изобщо да не мислите за отопление за зимата.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

М...даааа, лют студ ще е, в Софето врабци няма, отлетяха явно на юг, на вилата плод йок, ни сливи, ни круши, ни ябълки, орехи даже няма, обаче и не цъфтят да ги е.
            От к'во шъ съ прай рикия не е ясно, студ ще е без нея.
            Мушмулата даже има къде кило плод, ама той пък не е годен дорде не фане студа, та да иде по-бърже, барем малко матрял за джибрето да сбера.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Някой да даде рецепта за ракия от кестени и сте готови!
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Никаква интрига няма в рецептата - вариш/мелиш/мачкаш, втасваш и дестилираш.

От кестените ракия ще излезе малко, но ще компенсира с индустриално главоболие.

Коментар

Не ги разбирам аз тия работи
                  Кръвна група 0+

Коментар

Не разбираш от главоболие? Свърши ми оная ракия с намалението, иначе щеше да видиш ти.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                      М...даааа, лют студ ще е, в Софето врабци няма, отлетяха явно на юг, на вилата плод йок, ни сливи, ни круши, ни ябълки, орехи даже няма, обаче и не цъфтят да ги е.
                      От к'во шъ съ прай рикия не е ясно, студ ще е без нея.
                      Мушмулата даже има къде кило плод, ама той пък не е годен дорде не фане студа, та да иде по-бърже, барем малко матрял за джибрето да сбера.
                      Майсторе , загазил си го ...отопление поне да има , па ракия се ще черпи некой ....клиент
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                        , па ракия се ще черпи некой ....клиент
                        На тоя студ, клиентът ше си я пие сам!
                        Аз съм добре - греян wин с негро пайпър...
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          На тоя студ, клиентът ше си я пие сам!
                          Аз съм добре - греян wин с негро пайпър...
                          При нас на юг не е студено , и бирата върви ...наздраве
                          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

на вилата плод йок, ни сливи, ни круши, ни ябълки,
                            Обаче по пътищата имаше много джанки, през юли и август, както всяко лято. Някои правят джанковица от джанките, и имат(ракия). По-рядко се срещат крушовица и дряновица. Опре ли работата до дряновица, значи е зле.
                            При нас на юг не е студено
                            Вие в Благоевград сте в друга климатична зона -т.е. 7-ма USDA зона, с минимални зимни температури до минус 17 градуса, а в София минималните зимни температури биват и до минус 28, ако си под 800 метра надморска височина - т.е става дума за 6-та климатична зона, която официално я дават до минус 23 градуса минимална зимна температура.
                            Тук са дадени зоните за Европа:
                            http://www.uk.gardenweb.com/forums/zones/hze.html

Коментар

Не знам дали сте забелязали прогнозата за времето, но от известно време следя метео форумите и навсякъде пишат, че другата седмица ( след Четвъртък ) започва доста сериозно застудяване с изглед на минусови максимални температури и снеговалеж от 600-700 м.н.в..

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Не разбираш от главоболие? Свърши ми оная ракия с намалението, иначе щеше да видиш ти.
                                От нея глава не боли . Пробвано
                                Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                                В тоалетните на римските сенатори (виж снимката по-долу), е имало кофа с гъба в нея. Измиваш си д-то с гъбата и я меташ в кофата. Мисли му, ако не си ранобуден...

[ATTACH=CONFIG]747240[/ATTACH]
                                Не само при римските сенатори и при нас в родната казарма беше така . Казарма. Главнокомандващият проверява лазарета.- От какво си болен, юнак?
                                - Сифилис, другарю генерал.
                                - С какво те лекуват?
                                - Тампон с йод, другарю генерал.
                                - Нещо да се оплачеш?
                                - Съвсем не.

Второто легло.
                                - А ти, юнак?
                                - Хемороиди.
                                - С какво те лекуват?
                                - Тампон с йод.
                                - Нещо да се оплачеш?
                                - Съвсем не, другарю генерал

Третото легло.
                                - А ти, юнак?
                                - Сливици, другарю генерал .
                                - С какво те лекуват?
                                - Тампон с йод.
                                - Нещо да се оплачеш?
                                - Ако може, нека да съм първи на тампона, другарю генерал!
                                Последно редактирано от sek.1; 20-10-14, 04:21.
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X