Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
    То това си е таман дворче, даже е малко мъничко, няма да има място за зеленчукова градинка и басейнче и картинг писта.
    Не, няма място нито за басейнче, нито за зеленчукова градина, нито за сенник, нито за цветя, ама за нищо няма място. Лоша работа.

Най-добре е човек да прехвърли грижата за себе си на правителството и после да го обвини, че няма пързалка в двора си и му се нарушават правата. И няма социални контакти като на площада. Всъщност идеята за басейнче и около него картинг-писта е много добра, защото а кривне човек от пистата, а е отишъл в басейна. А от другата страна на пистата - стръмен алпинеум, за да държи пистата и да няма къде да ходи.

Коментар

Оф, вярно че и за пързалка трябва място, даже най-добре шанца за ски скокове, щом ще идва яка зима. И едно лозенце с винарна.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
        Бях началник на сите дървари, после от правителството, сега и горски! ВЪХ!
        Има един начин - ако имаш познати в строителството, след като се построи някоя сграда на груб строеж, фирмата е задължена да бракува кофража - и дървен, и от хидрофобен шпертплат, заедно с пироните, и трябва да го извози на сметоразтоварище.

Ако се разбереш с фирмата, тя може да икономиса гориво до сметоразтоварището, особено ако строи близо до теб, и да ти прехвърли отговорността за утилизирането на отпадъка с размер на един камион.

Отделно, ако имаш двор и в двора ти растат разни дървета, все се налага да се режат клони и да се чисти.

Ако дворът ти е голям, примерно 10 декара, може половината да е горичка, а другата половина с плодни дървета и т.н.

И ако някой ти го беше купил и залесил преди 20 години, сега нямаше да има проблеми въобще. Но ако сега не си купиш такъв двор, и след двайсет години ситуацията ще е същата, освен ако не е по-лоша.

Eто, допълних с още начини за затопляне през зимата, без да се товари правителството с ненужни грижи.
        Другарко Петрова не ми пробутвай тия шперплати , аз си имам дворче малко по голямо от 10 декара Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка4325.jpg
Прегледи:2
Размер:122.3 КБ
ID:5616846 ей там някъде се вижда къщата на дедо. Дърва съм си " набрал " и сухи и сурови Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка2015.jpg
Прегледи:2
Размер:295.3 КБ
ID:5616847 ...да заповяда зимата
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Е ся остава в дворчето да има и нЕкое животно, та да напълниш фризера, да има и нЕкое и друго плодно дърво та да напълниш и някоя и друга бутилка, па после да има кого да посещаваме през лютата зима.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
            Това, ако го бяха чули нащите прабаби и прадядовци преди около 80 години, нямаше да повярват на ушите си.
            Преди 80 години нашите баби и дядовци са имали други проблеми. Имам и доказателства - всъщност автобиографията на дядо ми е издадена. Опитите да се решават днешни проблеми с понятия от преди 80 години са документирано смешни. И така от поне 2000 години насам.

Но ти продължавай да се убеждаваш че си решаваш сама проблемите.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              аз си имам дворче малко по голямо от 10 декара ей там някъде се вижда къщата на дедо. Дърва съм си " набрал " и сухи и сурови [ATTACH=CONFIG]747153[/ATTACH] ...да заповяда зимата
              и аз, и аз така. Дай Боже всекиму!

Насадила и плодни дръвчета, които обаче още са малки. По-точно мъжът ми събира дървата, а аз садя ябълки, круши и т.н. малини....

Коментар

В началото беше малко смешно...
                Но всяка глупост трябва да има някаква граница...
                Тази тема отдавна я премина...

Коментар

Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                  "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                  "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Отивам на пазара да проверя за круши! Лошото е, че по-големия разход се задава откъм тоалетна хартия с тия круши. Ясене, как са решавали тоя проблем преди 80 години? Вестник Зора?
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• От: Предстоящата зима ще е много студена - цъфтят акации, люляци, череши...

Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
                      Ще ме уморите, отивам да събирам съчки. И индианците и метеоролозите са прави.
                      ЧесТно да ти кажем , аз на метеоролозите спрех да им вервам далеч преди прогнозите на индиЯнците за края на 2012 година .

А иначе благородно завиждам на хората с дървета в двора . Аз понеже такЪви немам , брулим чужди сливи .

Само се молим да не спрат с Онзи закон движението на джипки по къровете . ( Пу! Пу! )
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

В тоалетните на римските сенатори (виж снимката по-долу), е имало кофа с гъба в нея. Измиваш си д-то с гъбата и я меташ в кофата. Мисли му, ако не си ранобуден...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:111010_102432.jpg
Прегледи:1
Размер:50.9 КБ
ID:5616926

Коментар

Виво, ти пък изобщо не си по темата, спамерка такава!
                          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                            Виво, ти пък изобщо не си по темата, спамерка такава!
                            Много си е по темата. Виждаш ли колко много трябва да влязат и да се наредят плътно един до друг, та да се топлят взаимно. Първият затопля гъбата и... така. Щафета.

P.S. А ти какво очакваш в спама? Трактат за релативната апория?
                            Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Ми Евгени почна...

Коментар

Бре, пусто опустело!
                                Не ги ли одрусахте вече тея късноцъфтящи сливи и джанки- да не цъфват повече?
                                Аз ракия от тях преварих, че и понамаля даже.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X