Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В търсене на "идеалния" автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: В търсене на "идеалният" автомобил.

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
    От Бенц на пижо ........
    Някога карал ли си Пежо ? И аз спирам да пиша по темата, просто дадох съвет !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
      Някога карал ли си Пежо ? И аз спирам да пиша по темата, просто дадох съвет !
      Няколко партнера ..........
      Лудак

Коментар

Още един глас за W210. Бащами и аз трашмелихме такава 12 години. Купихме я от Германия 2000 г., продадохме я миналата есен. Колата се караше душмански, без пазене по дупки, без избиране на път и т.н. Колкото и невероятно да звучи за всичките тези години освен консумативи са сменени само виското и дебитомера.
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Още един глас за Мерцедес 290,баджанака кара такъв,просто много добра кола.Аз имам два,като единия е ц-240 автомат но го карам от 30 000 и все още не мога да съм сигурен че е здрав като предишния който имах, е-190,това е най-здравата кола която съм имал и я ползвам над 12г,слагаш само гориво и сменяш масла и накладки

Коментар

Ела да те повозя на Спортиджа. После ще приказваме.
            Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
              На Мерцедеса му е скъпа поддръжката.
              Аз бих ти препоръчал Пежо 306 комби, от 1999-2002. Аз карам такова вече 7 години и няма мърдане, много други, също са доволни. Икономични са, семеен автомобил е, има доста място за багаж и хора, комфортно е, единственото слабо място им е задният мост. Трябва да ги гледаш, като купуваш. Аз купих моето, със заден мост, който не ставаше за нищо, смених го и от тогава съм повече от доволен. Препоръчвам го !
              [ATTACH=CONFIG]576336[/ATTACH]
              Това с поддръжката на Мерцедес е голяма заблуда!
              Вуйчо ми си купи въпросното пежо преди около година.Още с покупката на колата смени моста. На повечето френски автомобили им е много слаба ходовата част!Въпросният автомобил се кара на газ и дава разход 7-8/100 при много внимателно каране!
              Ако ще е пежо по добре си купи VW Vento 1.9TDI -здрав и икономичен двигател,евтина ходова част.

Коментар

Що от къщи пазаруваш, купи си моя модус ... влиза ти в бюджета, пали и върви и ако нещо сменяш ще е спорадично и евтино... пък и 2005та с екстрички и нисък разход

Коментар

Ма не е "голям семеен" а малък, почти спортен. Той няма да сваля мацки пред дискотеката, тихо да прочете жена му, сигурно затуй не ще комби, а коооолко е удобноооо - комбито де.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Октавия 1ва генерация 1.9 TDI Имах такава '99г 90 кончета с една платформа докарах половин Австрия с нея. Продадох я, в момента е почти на милион километра и върви учебна от 5 год. Още се опитват да я убият, но неуспешно. Проста и здрава като голф.
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Ясно...ще купуваме Мерцедес или Фолксваген

Коментар

ГЛУПОСТИ,аз пьк сьм твьрдо за ПЕЖО.

Такива готини спомени имам от едно ммммммм 404 маааалко след 81ва ли беше и 3та ли,нашите биха на Художествена гимнастика някьде ма трябва да питам кьде.Това цяла кьща пренесе с все камьните за зидането на оградата.Това шибидах / с рьчка като на Москвич Осмак прозорците /кожа,багажник да се наврьт 3 овце вьтре,един голям волан с грьгче в средата за тутурутка и лоста на скоростите горе на таблото.Намери такьв и сьм с двете рьце за Пежото.

Кво се хилите бе,какво смешно има?Простаци

93та взима бащата на заем едно Пежо 1.9 205 дизел,кьсаме ангренажен на магистралата и поне пич си го плати цялото,нов мотор от завода / Монпелие ли беше......стар шьм,ше ви изльжа /и се почна.Скорости 3 пьти,карета на 3 месеца,маншоните не ги броя,помпи,спирачки / отказа му сервото,вдигам крака в задрьстване на Операта,това трьгва,натискам и хааааак в една Жигула бяла с теглич...........не се смей бе,за Пежо пишем /заден мост,амове през не ги знам колко време........и за да не пиша много само ще кажа,че всеки трети четвьртьк от месеца това ЗАДЬЛЖИТЕЛНО се караше при Пепи Пенелов в Сервиз Изток,че да го дьржи у пьтя.А на ПУ ако льжа.
                        На финала брата се капачи с него до Ясна Поляна от Китен кьм Бургас,че новия пьт баш тогава го правеха.На тенеке го видяхме разкостено,маааалко рьждичка имаше около батерията,а иначе льскаво като вилица.Дойде един да го купува / от Русе беше,да си признае веднага / и му навряхме едно тесте с фактури кое кога е купувано и кога е сменяно.Купи си човека нови изцапани части сменени или последните 3 месеца или последните 3 седмици.И на нас така ни олекна..................

По вьпроса за Мерцедеса кой му се спори?Аз на бабата в БГто и взех 210 290ТД 96та за 5 и нещо.Гният ма няма да го кара 10 години я,до тогава се надявам да намеря 404 и да спирам с глупостите.Сега ако ме нервира сьм и обещал 205 и само като ме види и цьфти,любов ли е да го опишеш,не и се рискува нещо.

Айде за Мерцедеса - малко по-слабо окачване има от 124 ма то онова е само в класа си,то кое има по-силно от неговоро.За това пьк един ам му е около 130 кинта ли беше,тукашни 90 долара.Специално пьрвите модели гният малко повече щото нещо технологично са си бьркали в носа.Скоростите проблем няма,ни автомата ни рьчката,автомата един от най-яките като модел,че такова имали и такова сложили.Е ако броим преходник за 20 кинта на електрониката може ма сравнение с льувити от Пежо си е направо ТАНК.
                        Мотора 290 е разпилено 250 с пьрво поколение директна инжекция като дюзата е около 40 кинта тукашни / по спомен,мен спомени ми се губят / и няма проблемите на ЦДИто,не е капризен кьм нафтата.Интеркульр,турбо,различна охладителна и на финала 30% по-ниськ разход,30% по-тих мотор и някой друг кон горница.Да не ви льжа много ще изровя матрял за модела и кой му се тьрси 404 нека тьрси,аз се отказах.

Бял / такьв имаше ма да майтапя бабата става /дизел,автомат,кожа,подгряване на задника,щора / работи,чудо невиждано /централно,люк,аларма,печка,летНи джанти,тьмен джам,ксенон,климатик,ел.стькла и там каквото още се сетите за 5 и малко намерен по нета.няма теглич та като ги местя с него леко му хльтват акордеоните зад задната броня ма с шут отстрани и излиза пак.

Без да се обижда никой,но нещо на мен ли спомените са ми лоши,кьсмета ли нещо в ония години ммммма от тогава сьм напипал за мен марката и модела и ела ме мрьдни от там,голяму чудене става защо на няма и 300 000 гарнитури на главите сменях на бензинов,на трактора едни пружини в БГто и МРЬСНА ГАЗ.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

http://www.mb-info.ru/cars/210/210.htm

http://www.mercedes-bulgaria.com/e-k...edes-w210.html

За мотора запомни ОМ602 или чука дето дьржи милион без да се напьва.Имам малко на Руски,ако го четеш кажи и го пускам,а може и сам да си го намериш.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Бенцбос-това включване чаках!

Коментар

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
                              Това с поддръжката на Мерцедес е голяма заблуда!
                              Вуйчо ми си купи въпросното пежо преди около година.Още с покупката на колата смени моста. На повечето френски автомобили им е много слаба ходовата част!Въпросният автомобил се кара на газ и дава разход 7-8/100 при много внимателно каране!
                              Ако ще е пежо по добре си купи VW Vento 1.9TDI -здрав и икономичен двигател,евтина ходова част.
                              Браво, но моето гори 7,7.5 градско и 6,6.5 извънградско. Един модел от 2002, HDI, ще гори доста по-малко.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              93та взима бащата на заем едно Пежо 1.9 205 дизел,кьсаме ангренажен на магистралата и поне пич си го плати цялото,нов мотор от завода / Монпелие ли беше......стар шьм,ше ви изльжа и се почна.Скорости 3 пьти,карета на 3 месеца,маншоните не ги броя,помпи,спирачки / отказа му сервото,вдигам крака в задрьстване на Операта,това трьгва,натискам и хааааак в една Жигула бяла с теглич...........не се смей бе,за Пежо пишем /заден мост,амове през не ги знам колко време........и за да не пиша много само ще кажа,че всеки трети четвьртьк от месеца това ЗАДЬЛЖИТЕЛНО се караше при Пепи Пенелов в Сервиз Изток,че да го дьржи у пьтя.А на ПУ ако льжа.
                              На финала брата се капачи с него до Ясна Поляна от Китен кьм Бургас,че новия пьт баш тогава го правеха.На тенеке го видяхме разкостено,маааалко рьждичка имаше около батерията,а иначе льскаво като вилица.Дойде един да го купува / от Русе беше,да си признае веднага / и му навряхме едно тесте с фактури кое кога е купувано и кога е сменяно.Купи си човека нови изцапани части сменени или последните 3 месеца или последните 3 седмици.И на нас така ни олекна..................
                              От 1993та до 2002 година, има много голяма разлика, сещаш ли се ? Разбирам, че си сектант и харесваш само Мерцедес, приемам иронията, която си написал, но аз споделих моето виждане. Повече от доволен съм, от Пежото, което карам. Карам го от 7 години и не мисля да го оставя скоро.
                              Всеки сам си избира какво да кара, моля ви само да не пишете иронии и глупости, относно марката.
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Моите виждания за лека кола са :
                                - немска ;
                                - по възможност по-стар (без много електроник), но запазен екземпляр;
                                - задължително дизел, в краен случай бензин, ама зависи от колата;
                                - ако собственика е от типа "купува" после не му мисли много, взима фолксваген, че ако е пасат 3, още по-добре. Идиото устойчиви са, а поддръжката има е ... каса бира
                                - за "старовремските" Мерцове не споменавам

Поздрави и УСПЕХ в избора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X