Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В търсене на "идеалния" автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: В търсене на "идеалният" автомобил.

По-добре да ти бях продал нащо Рено . Така де, то идеалния автомобил е мерцедес... Успех в избора!

Коментар

Ще използвам темата и да си направя реклама или да се похваля Форда беше със изгоряло динамо,днес ми се обадиха че са го оправили и трябва утре да ми го изпратят,слагам го на колата и C-Max-а е готов,няма повече какво да се пипа по него,всичко сменено,проблемите отстранени,ако има мераклии на подобен тип кола,да се обади и да го спазарим,че дойде време да ходя да търся Мерцедес...

Макар че не ми казахте много за разхода на гориво на подобен тип автомобили,ще рискувам и да се надявам да не качва над 7 имайки в предвид че няма да го карам по София с голям трафик,а по Банско,Разлог и предимно извънградско

Коментар

А идеята за нещо френско ме ..............
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
          Какво имаш в предвид? Кое е френско? И какво те...?

Коментар

Нама да е 7, а кило повече и зависи как и кога и къде го караш.Добра кола малко да харчи аз не знам,знам за някакви превозни средства дето не харчели нормално, а по-малко.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
              Какво имаш в предвид? Кое е френско? И какво те...?
              Избий си го от глава !
              Лудак

Коментар

Избий си го от глава !
                Да разбирам да бягам от френски автомобили! не съм и мислил за френско,макар че имах Scenic 1.9dti 1999 и не съм имал проблеми,още се кара...

Коментар

Обоснови се, моля ! Поне напиши защо, защото в този вид, мнението ти е абсолютен спам !
                  Последно редактирано от Райковски; 02-05-13, 13:31.
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Темата Френско, немско, японско и т.н, е бг фолклор.
                    Истината е, че добре и своевременно поддържаната кола няма значение чие производство е.
                    Втората истина е, че 90% от "новия внос" е каруци, на които им е взето здравето тотално.
                    И третата истина е , че здравите коли свършват до (зорлем) 2000г. И то говоря за последна година на производство на определен модел.
                    Всичко останало е чесане на езици.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                      Обоснови се, моля ! Поне напиши защо, защото в този вид, мнението ти е абсолютен спам !
                      Не усещаш ли ,че ти бягах с отговора още в началото на темата ....
                      2007 точно с W210 E290 поизправих един завой и централно в стълба на тролея .Километража беше "заспал" на 100-110 км/ч ,четирима човека излязохме поизтупахме и пораженията бяха един син нос и по някоя синка .
                      Миналата зима чакайки на светофара се излете едно Пежо 306 с 30-40 км/ч и централно ме помести няколко метра по назад .Голфчето с което бях после си го прибрах на ход до вкъщи !Глупака с 306-цата през страничния прозорец излезе защото вратите даже не му отваряха ........
                      Преди 3 месеца колегата служебната баница с 20км/ч (по GPS) изплеска едно такси .На таксито пукната задна броня а на баница вратите и не се отваряха ,че калниците бяха там .Ремонта на баничарка със всички отстъпки за части и работа излезе малко над 1500 лв.........
                      А като си представя с Пижо да спра в стълб с 110км/ч ......... какво ли щеше да е останало от четирима ни ........
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Темата Френско, немско, японско и т.н, е бг фолклор.
                        Истината е, че добре и своевременно поддържаната кола няма значение чие производство е.
                        Втората истина е, че 90% от "новия внос" е каруци, на които им е взето здравето тотално.
                        И третата истина е , че здравите коли свършват до (зорлем) 2000г. И то говоря за последна година на производство на определен модел.
                        Всичко останало е чесане на езици.
                        Едно смислено мнение, в тази тема !

Не усещаш ли ,че ти бягах с отговора още в началото на темата ....
                        2007 точно с W210 E290 поизправих един завой и централно в стълба на тролея .Километража беше "заспал" на 100-110 км/ч ,четирима човека излязохме поизтупахме и пораженията бяха един син нос и по някоя синка .
                        Миналата зима чакайки на светофара се излете едно Пежо 306 с 30-40 км/ч и централно ме помести няколко метра по назад .Голфчето с което бях после си го прибрах на ход до вкъщи !Глупака с 306-цата през страничния прозорец излезе защото вратите даже не му отваряха ........
                        Преди 3 месеца колегата служебната баница с 20км/ч (по GPS) изплеска едно такси .На таксито пукната задна броня а на баница вратите и не се отваряха ,че калниците бяха там .Ремонта на баничарка със всички отстъпки за части и работа излезе малко над 1500 лв.........
                        А като си представя с Пижо да спра в стълб с 110км/ч ......... какво ли щеше да е останало от четирима ни ........
                        Тук проблемът идва от задкормилното устройство.
                        Последно редактирано от Райковски; 02-05-13, 22:56.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Па ако няма кормило ми съм с летни кънки и проблеми няма.

Айде и ти сега,семейна кола и си стоиш на светофара,какво задкормилна устройство искаш да съм за да избягам на Пернишкия Голф?В кое искаш да си качи семейството?В онова щото харчи половин литра по-малко ли?

Аз съм извратен според теб ма физиката си е физика,ако не вярваш франсни един мерник на 15 години над малкия клас и пак да си говорим./съвет - пази се от Sки,кви ще да са от къде ще да ги погледнеш с какво ще да е Пежо.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Па ако няма кормило ми съм с летни кънки и проблеми няма.

Айде и ти сега,семейна кола и си стоиш на светофара,какво задкормилна устройство искаш да съм за да избягам на Пернишкия Голф?В кое искаш да си качи семейството?В онова щото харчи половин литра по-малко ли?

Аз съм извратен според теб ма физиката си е физика,ако не вярваш франсни един мерник на 15 години над малкия клас и пак да си говорим./съвет - пази се от Sки,кви ще да са от къде ще да ги погледнеш с какво ще да е Пежо.
                            Вие го обърнахте на Краш тестове.. Мерцедесът е здрав, не отричам, но аз друго говорех. Като ще си купувате една кола, само колко е здрава ли гледате ? Щото аз не. Гледам да е комфортна, да събира багаж, да е компактна, да е здрава, е за мен Пежо отговаря, но за вас не. И признавам- ако намеря хубава 124, ще си я взема, уникален автомобил е, но това значи ли, че Пежо е боклук ?
                            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Зависи за кой модел говориш и с какво сравняваш.То и аз не сьм ЯК ма в сравнение с жежата голЕм го вадим.

А представи си мотора на 124,ония добрия дизел разпилен на 2.9 литра с турбо,кульр и пьлна инжекция дето не прави проблеми - пали винаги гада и кой да е ремонт му е колкото на стария дизел,а вьрви и не харчи толкова.И кое да заредим срещу това?

И аз гледам да е комфортна,да е здрава и да сьбира багаж,но бягам от компактна,че искам да ме пази ако някой се спре в мен или пьк аз в него.Поне сьм беден гледам да не си качвам децата в малки пласмаси,то така или иначе е старо и му е минало времето ми поне тенеке да има наоколо и някоя и друга вьзглавница.Година за година трудно се бориш с Мерцедес на 15+ години,а ако са и на едни пари...........заложи кое да е Пежо срещу 210 с 290 и покарай малко да се убедиш сам.

Сега остава и да кажеш,че Бенци е само здрав,а не е удобен като Пежото и сьбира по-малко багаж.За компактен не споря,нито пьк за разход под 6 на 100 или под тон и половина превозно средство.И кое му остана да му харесвам АЗ???

Всеки си знае за себе си,на мен клаустрофобията не ми понася.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Няма да си кривя душата, прав си. Всеки сам си избира дали да е компактна колата, или не. Че Пежо е по-''меко'' от Бенц, така е, но чак пластмасово, не е. И клаустрофобия не знам какво общо има с Пежо- някои модели са доста широки.

Мнението ти е абсолютно вярно, няма спор. Мен ме издразниха по-горни мнения, които казват, че едва ли не Пежо, е най-големият боклук на света. И какво като не е ''желязно'', не се сещам за кола, която е правена, за да бъде блъскана, със ''заспал'' километраж на 110 км/ч. в дирек. Колите се правят, за да бъдат карани нормално, нали ?

Поздрави !
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X