Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В търсене на "идеалния" автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: В търсене на "идеалният" автомобил.

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
    Колите се правят, за да бъдат карани нормално, нали ?

Поздрави !
    АААА тука не сьм сигурен,за семеен седан си прав,че може да не е много спортен или много бьрз,но пьк задьлжително за мен поне трябва да е як при катастрофа.Няма да ти вадя статистика,но около 80% от катастрофите тук стават на под 5 мили от дома ти или шанса да ме нахака някой в задника на магистралата е никакьв пред тоя да ми спре пикап у вратите с жената и децата вьтре.
    После взимаме цената / щото винаги нали да..... / и за 5 бинки и тук и там се избира нещо яко и желязно което да сьбира повече от нормалната кола на пьтя.Тук дизели няма та всичко е бензин,в БГто и даньците са други и моторите са други,но пьк имат дизел.Кой дизел е прост като бордюр???И го засичам после с Форд Мондео за 600 лева по-малко и се чудя аз ли нещо сьм тралала или на Бенци нещо му има.

Мина времето когато купуваш и караш без да пипаш,тия изгниха на варел вече ма да смятам дали на Хонда спирачките са 40 кинта,а моите що били 60 / щото не сьм ги напипал на 38 в интернета ........ / просто няма да стане.Вьпроса на бабата беше Това колко харчи.........няма значение,единия му фар е повече от това което ти караше баби.........и не смее да бута никой с муцуната.

Аз и от Баварец сьм си патил,и от Фиат и от Субару и за да не скочи половината форум няма да споменавам кое и как.Това не прави определени модели на определено място за определени хора почти перфектните коли.Долар за долар,година за година,размер за размер...............е не може да скочи в средния клас кола нищо наоколо.

Ако пьк им свикнеш и на магариите и не го поглеждам ако няма мерник
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Колеги,харесах си това и мисля през другата седмица да ида да го гледам! Какво мислите?

http://www.mobile.bg/11344188201841465

Коментар

Мерцедес без много изгьзици по него.Мотора чук,ако те е страх от автомата и рьчката става макар,че аз нещо не бих рьчкал.На под 300 000 вътре трябва да е като нов,махни му тая грозотия от волана и виж как е.

трактор,нищо впечатляващо,кола като кола,ако ти харесва взимай.Нпьрвия да се метнеш обаче не е добре,покарай го това,качи е после на 290 с малко екстри ки в него и ти сам ще разбереш коя е твоята.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X