Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В търсене на "идеалния" автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: В търсене на "идеалният" автомобил.

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
    Браво, но моето гори 7,7.5 градско и 6,6.5 извънградско. Един модел от 2002, HDI, ще гори доста по-малко.
    0.5л. По икономична-това е голяма разлика!HDI съм карал два модела 206 и 307 комби.Само първото е икономично,но не е семеен автомобил! За пежо давам -(минус)10 гласа!

Коментар

Двигателя на PS (Пежо) XUD 9TE (1.9 TD), е един от най-здравите и кретеноустойчиви дизели правени някога. Споменатите модели Пежо обаче, не са шампиони откъм здравина.
      Двигателите HDI са тихи и икономични, да, но и прекалено съвременни и софтуеризирани, за да се претендира за дуракоустойчивост.
      От споменатите модели,определено бих предпочел Мерцедес.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
        0.5л. По икономична-това е голяма разлика!HDI съм карал два модела 206 и 307 комби.Само първото е икономично,но не е семеен автомобил! За пежо давам -(минус)10 гласа!
        И аз бях до тук, в тази тема,вече наистина !!
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение

От 1993та до 2002 година, има много голяма разлика, сещаш ли се ? Разбирам, че си сектант и харесваш само Мерцедес, приемам иронията, която си написал, но аз споделих моето виждане. Повече от доволен съм, от Пежото, което карам. Карам го от 7 години и не мисля да го оставя скоро.
          Всеки сам си избира какво да кара, моля ви само да не пишете иронии и глупости, относно марката.
          Сектант........може,но що се спичаш не ми е ясно.Аз сьвсем нормално сьм написал с какви Пежа какьв опит имам в кои години и с кои модели.Едното се ползваше за пикап и камион,другото не се ползваше за много неща,че стоеше близо до сервиза.Нямам никакьв опит с твоя модел,в ония години ме е нямало,не те знам ни как го караш ни колко го караш ни какво за ТЕБ е здрав автомобил.Що се стягаш?

Харесвам и други марки и модели ма сьм беден и ми се налага да избирам не по красота или финкционалност,а по здравина,надежност и цифрички,цялостната картинка гледам.Иронии и глупости относно Марката не пиша,пиша за моя опит с Пежо и даже не се опитвам да го сравня с Мерцедес с 602 под капака или легендата на фирмата.Разбит Мерцедес или Ново Пежо като твоето е ясно кьде отива играта,но ако са на едни пари и почти едн години в едно сьстояние.................да ти кажа ли,че единственото хубаво на Пежото тогава ще е половин тон тенеке дето му липсва и нищо друго?

Мерцедеса бил скьп.Да питам тогава - какво е скьпо и колко е скьпо и с какво сравняваме?И не ми вади ляво огледалце с подгряване за 900 лева,дай нормални неща,огледалото на моргата тук е 40 да речем и ако така се мисли е точно толкова скьм / айде малко повече,че поне масло сьбира /колкото всяка една среден клас кола ако го засечеш лев за дистанция преди да клекне.

Пожелавам ти да го караш колкото си искаш и да му се кефиш както и до сега,грам проблем да нямаш с него.Пожелавам ти да се засечете с някой 290 ТД леко запазен и да му врьтнеш едно крьгче и пак ще си говоримза секти,инжинерна мисьл,удобство,сигурност,пари,екстри,подрьжки и там каквото искаш.Да беше друго да си затрая ма на 602 му с пьрва генерация директна инжекция и кульр в среден клас кола с екстри............имат да гонят и то не само Пежо.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Убуу де, но реното не е пежо...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
              Убуу де, но реното не е пежо...

Молим ти се дай да не ходим и там,че аз сьм обиколил поне половината марки преди да ми дойде акьла,бавно уча явно.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Язи ни съм Господ ни съм църкжата, та няма да ми сЪ молиш... Французките не ги аресужам, та нали... просто и пево съм карал, и рено... Като цяло не е скъпо да ги правиш, но са си шир потреба. Просто Реното е по-здраво като цяло. А и при Пежо/Ситроен са по-вървежни ефтинджосите.. Но арчат повече и имат по-къс живот. Но аз като фен на БМВ и Мерцедеса ще тръгна ти оплювам дет се вика... Таа мисълта ми беше, аз продавам рено нали, модус... та си го рекламирам. Не друго. Па и съм доволен от него, за 3 години саде масло и 1 акумулатор съм сменил... Май ще се наложи да си купя арабска мечта... Хем ги заглеждам в последно време, хем един надежедн автомобил няма да ми доде зле... тааа или да си купува моя модус или една арабска... или С класата от нейно време... ако има пара.

Коментар

За 5 гонини една помпа на централното,една помпичка на парното ми протече и взера антената май нещо не се прибира............ма няма да ти казвам колко го карам резервния.Та това с годините не е много актуално,за сьщите години хората навьртат по 150 000 километра

Рено е Пежо става за сравнение ма другото май не,успех в продажбата.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Ж-тата да се четат като В... тъпа клавиатура на другото пц... Рено не е Пежо, а отделен концерн. Виж заедно са Ситроен и Пежо. Съответно има си разлики. Общите знаменатели не са убаво нещо. Има бая мерцедеси като модели, дето и за чеп за зеле не стават, а някои пък са култово добри. Та и разни други марки са така. Та купуването мерц не е панацея... а и ти там лесно и не скъпо си ги гледаш твоите С класи, тук май е по-скъпо, но може и да бъркам.

Коментар

Колеги...объркахте ме тотално! Явно всеки е уцелил на някаква марка по здрав модел и си го хвали! И на мен ми хвалеха Форд,но препатих със един!

Коментар

Ми ти какво очакваше бе колега? Кола на старо е като жената...въпрос на късмет. Всеки хвали своята
                        А то след служебната най-хубава си е новата(кола)..

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Ж-тата да се четат като В... тъпа клавиатура на другото пц... Рено не е Пежо, а отделен концерн. Виж заедно са Ситроен и Пежо. Съответно има си разлики. Общите знаменатели не са убаво нещо. Има бая мерцедеси като модели, дето и за чеп за зеле не стават, а някои пък са култово добри. Та и разни други марки са така. Та купуването мерц не е панацея... а и ти там лесно и не скъпо си ги гледаш твоите С класи, тук май е по-скъпо, но може и да бъркам.

Аз за това се включих след мнението на колегата,че 290 дизеляка в купе 210 е слкьп за подръжка.Да вземе 55 АМГ в 210 ДА скъп е,да вземе дизелово 350 в 140 купе от тия години да Скапан е мотора,но в комбинация 210 290 нито е скапано и нито е скъпо и да се сравнява с кое да е Пежо на тия години за тия пари ми е странно та да не кажа и смешно.

Говорим за определен модел и не ровим кокалите на фирмата,на мен ми е изгодно да имам 3 вместо 2 и ми излиза сметката да са С класи всичките,а не по една от модел да речем или от различни марки,но всеки кара различно,подържа различно и има различно виждане за кое е добро и кое не.Нали се сещаш за мен кое Пежо става за семеен автомобил???5 метра ли е,2 тона и половина,2 педи от предните до задната седалка,багажник за трима щангисти да навреш вътре???И точно там не става па ако ще да харчи 3 на 1000.Ма си е лично мнение.

И остави тук при мен какво е,и мен се опитваха да ме успят колко евтин бил Опела,колко готина била Алфата,колко евтин бил Форда и колко съм бил луд да купя дизелов Мерцедес в БГто на цената на тая нафта.Луд или не аз знам какво купувам,пред 6 месеца на Алфата и реставрират рейката щото много готина била,това ако ми се случи на кой да е мерник да съм го изритал на пазара на кой колко даде.Ма всеки за него си,това да правя едно и също не го понасям,да се строши,да го поправя и да забравя за него,като ше се ослушвам кога пак съм за майстора като Пежото 205 .........рано или късно си купувам Мерцедес от железните и спирам с експериментите.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Аз за това се включих след мнението на колегата,че 290 дизеляка в купе 210 е слкьп за подръжка.Да вземе 55 АМГ в 210 ДА скъп е,да вземе дизелово 350 в 140 купе от тия години да Скапан е мотора,но в комбинация 210 290 нито е скапано и нито е скъпо и да се сравнява с кое да е Пежо на тия години за тия пари ми е странно та да не кажа и смешно.

Говорим за определен модел и не ровим кокалите на фирмата,на мен ми е изгодно да имам 3 вместо 2 и ми излиза сметката да са С класи всичките,а не по една от модел да речем или от различни марки,но всеки кара различно,подържа различно и има различно виждане за кое е добро и кое не.Нали се сещаш за мен кое Пежо става за семеен автомобил???5 метра ли е,2 тона и половина,2 педи от предните до задната седалка,багажник за трима щангисти да навреш вътре???И точно там не става па ако ще да харчи 3 на 1000.Ма си е лично мнение.

И остави тук при мен какво е,и мен се опитваха да ме успят колко евтин бил Опела,колко готина била Алфата,колко евтин бил Форда и колко съм бил луд да купя дизелов Мерцедес в БГто на цената на тая нафта.Луд или не аз знам какво купувам,пред 6 месеца на Алфата и реставрират рейката щото много готина била,това ако ми се случи на кой да е мерник да съм го изритал на пазара на кой колко даде.Ма всеки за него си,това да правя едно и също не го понасям,да се строши,да го поправя и да забравя за него,като ше се ослушвам кога пак съм за майстора като Пежото 205 .........рано или късно си купувам Мерцедес от железните и спирам с експериментите.
                            Убеди ме ще се търси Мерцедес макар че винаги когато тръгна за определа кола се връщам със съвсем различна! Бях тръгнал да купувам Крайслер PT Cruiser но се върнах с C-Max та така де,ще тръгна за Мерцедес пък да видим с какво ще се върна

Коментар

Аааа не,има си история на модела,има си писано за него,стара кола е и се знаят всичките и кирливи ризи,питай,карай,рови,отиди на една среща на Мерцедеси и ги питай и тях и после........не съм аз виновен,аз само ти казвам какво аз взех с дистанционното.

А за ПТ Круизьра да казвам ли,МНого добро Нерешение,минал си на косъм.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
                                Убеди ме ще се търси Мерцедес
                                Добро решение!Дано да намериш добър автомобил!Успех!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X