Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За HEMI, Меган и безсмъртни карачи ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    .. Дали е случайно, че на младия "карач" му искат с 1/4 повече, отколкото на 60-годишния чичка?
    Ех, ама ако знаеш как ме вбесяваше това навремето ... да де, говоря конкретно за себе си, щото моето си го знам не по преразказ. А то е, че на 25 навъртах между 700 и 1000км на ден ВСЕКИ ден. И то тук, в БГ. И накрая някой чичи като ми се репне, "авеий, кеуеш, къ'е си ръгнал , ти 'найш ли аз колко стаж имам?" и ме избиваше на убийства, честно.

Стажа не е панацея. За съжаление. Келешлъка не се лекува от годините, проверено, дори и на собствен опит

P.P. Край. Спирам и отписвам абонамента. Беше приятна и весела тема, сега стана наистина детска градина.
    Късмет на всички!
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      ... Това е статистиката.
      Другата статистика е възрастта на пилотите във WRC и F1. Там над 40 са ветерани и общо взето вече са пенсионери. Защо ли ?
      Не съвсем. В Англия, Австралия, Н. Зеландия, някои щати в САЩ и др. са или планират да въведат ограничения за млади водачи. Причината:

Young drivers aged 17–24 years of age are twice as likely to be involved in fatal crashes than drivers aged between 25–59 years of age. That's why the Queensland Government introduced new laws to change the licensing system for young drivers. ...
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_49186030_car_cr_304.gif
Прегледи:1
Размер:10.4 КБ
ID:5472676

Според горната английска статистика най-много фира дават 20 и нещо годишните. Т.е. точно тези, които са се понаучили да карат и вече са си повЕрвАли, че са голямата работа и могат да натискат яко педала ...

А за възрастта на състезателите няма нищо чудно. Състезателните натоварвания са големи и по-младите, естествено, ги понасят по-добре. Освен това, колкото по-одъртява човек, толкова по-малко е склонен да раздава газ "на утрепия". От един момент нататък (естествено с някои изключения) човек разбира, че не е безсмъртен и започва все повече да се съобразява с този факт, пък това се отразява на шансовете за челно класиране ...

Ама за състезания лошо няма. Който смята, че може - да отива да кара по състезателните трасета. Ама да не обръща на писти пътищата, където караме разни чичковци. Щото е тъпо да те претрепе някакъв келеш, на когото са му купили нова играчка и той много си е повярвал ...
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-04-13, 16:28.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

• От: За HEMI, Меган и безсмъртни карачи ...

Боголюбе- цар си на извъртането. Като цитираш, цитирай го цялото-

http://www.offroad-bulgaria.com/show...93#post2141593

Мнение на Стария
        Не говорете глупости и пил и трезвен си караш ако можеш пробвано в Русия 95---96та...

Ако можеш можеш .........

Ако не можеш сори майкъл......

Върти ми се у главу едно прибиране от Татарстан до Москва и Перцовая и Левша......

Без бирите..........Жигульовское....

--------------____________

Да де, и на мене хич не ми пречат скорости над 200 по магистралата. 5 литровата животинка даже пита за още.

Не е важно какво може, важно е какво е позволено и какво е правилно.

Иде ми и по друг начих да отговоря, ама от уважение ще си остана само с горното... Не си прав!

--.........

Горното мнение е за това коя кола какво може и какво трябва. И съм го написал- това че може колата да върви с 200 не значи, че трябва да я караш с толкова. Ама на тебе не ти утърва да се зачетеш...

Задръж и за останалите ми цитирани мнения- от телефона съм бавен.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

За другия цитат- спора е дали загрява или не кола по магистрала и без виско. Къде съм написал, че от келешлък карам с 200? Съвсем ясно е казано, че за да докажа, че виското не играе, в името на експеримента, защото другите не искали да си трошат колите, съм навит да го пробвам.
          Правиш ли разлика между гонка с друга кола и горното?
          Между другото, браво, добро попадение. В същата тема съм написал и, че като купя нова кола я сръгввам до дупка по баир. Да, гледам аз да я прегрея а не жена ми в пустинята с бебето на задната седалка. Правил съм го и ще го правя- когато няма никой около мен, когато съм сам и когато трябва да знам, че новозакупената кола е наред.
          Ето ти и целия цитат-

....Ей това е идея! Имам един E320 '95 година. Навит съм да му махна релето на перките на климатика и да му сваля виското. После ще го сръгам със 200 по баира на магистралата. Ако не прегрее искам $500, ако прегрее, давам $500. Кой е навит? Без бушон на перките и с климатик я карах около годинка. Все се чудех защо си буча в града. На магистрала беше ок.

За баса съм сериозен, ще го снимаме за доказателство. $500...
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Малко за размисъл си отговорете на няколко въпроса.
            Колко метра в секунда се изминават с 200?
            Колко е времето за реакция на човек?
            Колко е времето за сработване на спирачната система?
            За колко спира тая кочина от 200 до 0?
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Малко за размисъл си отговорете на няколко въпроса.
              ...
              Колко е времето за реакция на човек?
              Колко е времето за сработване на спирачната система?
              За колко спира тая кочина от 200 до 0?
              Джамбазов, проблемът е на друга плоскост. В темата има хора, писали по-горе, за които отговорите изглеждат така:

- Колко е времето за реакция на човек? - "Моето време - 40 милисекунди, времето на Боголюб, бил той младши, старши, на Сулю и на Пулю и на всички останали нещастници е от 2 до 25 секунди ! Аз мога да карам с 200 но НА ДРУГИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗОБЩО ДА СЕ КАЧВАТ НА КОЛИ, вдигащи над 50 км/ч."

- Колко е времето за сработване на спирачната система? - "На моето "Рено Меган" - 1 секунда, НА ВСИЧКИ ДРУГИ ТАРАЛЯСНИЦИ - от 4 до безкрайност, НА ТЯХ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ ДВИЖАТ по магистралите, за да не ми пречат на мен"

- За колко спира тая кочина от 200 до 0? - отговор "Не ме интересува, щом не е "Тойота" , значи е опасна за движение ! Трябва да се забрани вносът на такива кочини !!!"
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Изхвърляш се.
                За капак тоя кош е семейна кола, дип и мама кара таково, и нито е най-стабилната, нито най-спиращата кола на света.
                Рендето е същия кенеф, а вероятно и по.зле.

Аз едно не разбирам.
                Ясно е че има некво пишкомерене Младежи са нормално. Форумните герои не ги коментирам.
                Ясно е че цитираните скорости са достоверни като рибарските лафове. Някъде, нали, има зрънце истина в цялата работа.

Та, за какво аджеба е тая тема?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Джамбазов, проблемът е на друга плоскост. ...
                  Честно казано, така и не разбрах какъв ти е проблемът, та рипаш като опарен. Ми като искаш - насърчавай го да кара, с колкото може да вдигне колата. Като види, че някой кара с 200, той да вдигне 300, та да е отгоре на всяка цена. Да не би някой да вземе да му се смее.
                  Па после ходи и пални една свещичка и кажи една молитва ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Па после ходи и пални една свещичка и кажи една молитва ...
                    Това някакъв намек ли е г-н К. ? Аз кога съм си позволявал да пожелавам смъртта на твой близък ? Не мислиш ли, че това все пак минава всякакви граници ?
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Та, за какво аджеба е тая тема?
                      Темата беше съвсем за друго. Веднага се намериха примерни граждани, които съм сигурен, че системно нарушават правилата за движение и карат с многократно превишаваща разрешената скорост, да изказват авторитетни мнения.

Коментар

Това някакъв намек ли е г-н К. ? Аз кога съм си позволявал да пожелавам смъртта на твой близък ? Не мислиш ли, че това все пак минава всякакви граници ?
                        Хайде без глупости а! Да си чувал, че хората палят свещ за здраве, за късмет?!?

Нямам никакво намерение да пожелавам никому нещо лошо. По-скоро ти се замисли какво правиш и какво отражение може да даде!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Що се карате, като е ясно че всички нарушаваме правилата, както и че всички сме минали по този път.

Също и не разбирам защо така се засегна таткото, от факта че хората смятат че е неразумно да се кара с 200 по магистралата.....................първо да се кара и чак после от кого. Няма значение кой е зад волана, резултата ще е същият.
                          Само едно нещо ми харесва от всичко прочетено из двете теми, че момчето е прочело скоростния индекс на гумата и е помислило за това. Казвам го, защото имам приятел който спука гума със 180 на Тракия и оцеля, но не беше лесно.

Да сме живи и здрави да се радваме на расовите си автомобили и децата ни да ни радват също.......................и возят понякога

Коментар

Синът ти е на 18,определено 5,7хеми не е за първа кола,камо ли да я кара с 200,кво да не би да е най-седящата и маневрена кола,или той сигурно много кара на тия години,смешно е да се палиш,трябва да те е СРАМ!
                            Последно редактирано от qnis; 17-04-13, 19:58.

Коментар

Проблема не е в колата!Никой не говори че сме безгрешни,ако ги беше изпреварил,на всеки рацер ли ще му доказва колко върви на тати джипа?Прав е Чавдар,пали по една свещ за здраве!Дано никога не ни се пресичат пътищата,направо не мога да повярвам че разумен човек реагира така,какво остава за неразумните.....
                              България на къде отива....

поздрави

Коментар

Май преигравате всички а ?
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X