От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi
това обида ли е или да?
Първоначално публикуван от Вико
Преглед на мнение
. Изобщо като минавам на по-вървежни коли, все по-бавно карам. Тежкарея се, нали съм комплексар. Е чат пат наказвам някой глупак на 3-та до 50... Много е смешно. Той реди скорости, дава цЕлата газ... а аз си мисля, абе кога ще ида да си оправя скоростите да имам втора, че кик-а /мноу е вреден, верно... като го ползвам и околните остават в огледалата/ да ми работи и под 10 км/ч. И щото съм благ да светна този дето люби Господа, Бога. Кик-а прави само едно единствено нещо. Помага ти да минеш на най-ниската възможна предавка... щото си с автоматични скорости. Както явно изобщо не знаете те как се карат, сигурно ще е трудно да ви светна как само с 1 педал се сменят скорости... нооо като цяло тъпата гад гледа как караш и преценява дали да вдига или сваля предавките и дали да пуска или да спира разни цилиндри и прочее простотии... Дай го ХЕМИ-то да ти покажа как се вдигат 5-6 000 оборота... Само на 2500 седял. Имаше цялат тема, дето уж аз съм я пуснал... с не вдигащи над 1500 оборота грандове. Мъка, мъкааа.... Мъка.
Коментар