Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За HEMI, Меган и безсмъртни карачи ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
    Ебати простотията!
    това обида ли е или да?

Коментар

• От: За HEMI, Меган и безсмъртни карачи ...

Не е лошо да се приключи темата,защото много емоционални изказвания и силни думи започват да се появяват!Колата е чудесна,но момчето е във вихъра на хормоналната и емоционална буря и в следствие на това, нещата не са такива ,каквито са !Никой не твърди, че е полезно и правилно да се юри с двеста и кусур с каквато и да е кола,освен ако не сме на писта ! Боголюб е интелигентен човек и изопачаването на казаното от него не е правилно...а и съм сигурен,че Младши е получил известен урок за постъпката ! Ако купуването на ХЕМИ-то е било по-скоро емоционална постъпка,няма лошо да се продаде..това са нормални неща от живота !
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
        Май преигравате всички а ?
        Именно това става. Никъде в темата не съм писал, че поощрявам каране на кола с 200. Да се кара "Хеми" с двеста обаче не е по-неразумно от да се кара "Лада" със 160. А това съм сигурен, че повечето "тукписавши" са се опитвали да правят на младини. Като казах това се почна... "Аз съм карал с 200, ама аз съм пич... майстор... дано не срещам некадърници като теб и сина ти по пътищата". Това какво е ?
        P.S. В този форум отдавна съм се убедил, че всички са най-великите пилоти - и пистови и оффроудни. Много разбират от коли, карали са и са имали от УАЗ до "Вейрон" и всички други, с изключение на този, който пише, могат да бъдат само обект на високомерно поучаване.
        Не била колата за 18-годишен. Преди да се отдели темата започнах с това, че потомството най-непукистки си карало кола без книжка от една година преди да изкара Б1 Просто такова е поколението явно, знам ли ? После с Б1 си вършееше из страната и не мога да го спра (скачат в защита баби, дядовци - тъста, демек, дето на мен ми дърпаше ръчната и ми риташе пода, при него не ги прави тия работа - двоен аршин ). Аз ако нямам книжка (забравил съм я), ходя пеша и с градски транспорт, ама тия, сегашните си карат и не им дреме. Да не мислите, че синът ми е единствения ? Нали гледа другите и иска като тях... За това беше темата. А хора, които не са виждали "Хеми", освен като Пенчо да ги поканя на кръгче, за да се уверят за какво става и за какво не. В пъти по-лесна за каране кола и със сигурност по-безопасна и за водача и за евентуалните други участници в ПТП от 80 % от движещите се по пътищата.
        Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 17-04-13, 21:27.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Защо се правите на ощипани госпожици?Впрочем знам,защото никой не се сблъсквал с безрасъдство по пътищата!Лесно е от големите и черни джипове.....оффф.
          Живи здрави!Аз ще отида да си запаля една свещ!

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
            Защо се правите на ощипани госпожици?Впрочем знам,защото никой не се сблъсквал с безрасъдство по пътищата!Лесно е от големите и черни джипове.....оффф.
            Живи здрави!Аз ще отида да си запаля една свещ!

поздрави
            Не е голям, не е черен и цената му я видяха всички в мобилето. Свалиха ми ~ 3000 лв., щото направих каското през тях. Евтина колица за абитуриенти. "Либъртито" с парт-тайма, без АБС и без нищо, дигащо 190 (електронно ограничено) по-безопасно ли е ? Или "Пасат" с АБС, без възд. възглавници, на 22 години Какво според вас трябва да кара "детето" ? ГоУф, Корса, Фиеста (дето фучат и ме задминават с над 160 по магистралата като си карам...). С всяка кола можеш да се пребиеш и да утрепеш други хора, достатъчно е да си с над 40 км/ч, чели сте ги разните описания на механизма на ПТП.
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Именно това става. Никъде в темата не съм писал, че поощрявам каране на кола с 200. Да се кара "Хеми" с двеста обаче не е по-неразумно от да се кара "Лада" със 160. А това съм сигурен, че повечето "тукписавши" са се опитвали да правят на младини. Като казах това се почна... "Аз съм карал, ама аз съм пич... майстор... дано не срещам некадърници като теб и сина ти по пътищата". Това какво е ?
              Виж цялата ти грешка е ,че написа много неща дето не трябваше за автомобилен форум и нормално да те плюват.Тъпо е обаче да те плюят хора ,че синът ти карал по магистралата с 200 а същевременно да напъват патрулите си по шипченски прохот с 70-80 при ограничение 40 ,че с гуми за кал даже .
              Сменете гумите с индекс 250MAX и си карайте Хемито как вие кеф
              Лудак

Коментар

Детето тряа кара нещо дето не вдига над 130! И да се максимално надежно! Ако искаш, продавам модус. Aз явно съм бъгав, но го гледам са младежа /моя/... още няма 4... и си викам след има няма 14 -15 години да ми се прибере ревятщ щото гумите му секнали гонката на 210... какво ще правя!? Ясно е, че майка му го е разглезила, ясно е, че аз съм го допуснал... Ама какъв бой го чака... ще ореве орталъка и ще забрави и за 200 и за 300! Какво е тва бе!? Кола с балонести гуми и поведение на съндък некф ламер на 18 да ми я кара със 200+!? Аз познавам хора, дето ако го хванат в крачка на магистралата ще го настигнат, ще го свалят от колата и ще го спукат от бой! На място! И после тати ще реве у форума... лелелеее пребиха ми детето мутрите! Аз те гледам от доста време, че парата те е фанала и те клати, ама ще тииии се върне, да знаеш. От опит ти го казвам. ПонЯм И такива ора, умни и самонадеяни, че и с пари... Всичко им е позволено... и един ден ядът гоуемото дърво... само веднъж. Ако оцелеят добре, ама повечето не съумяват. И изобщо не се прави, моралисти сме били и нам си ко си... чички. Абе лелчее, ти се въртиш с тва хеми в калта, дето е една от най-добрите трансмисии... пак щот няма пари за гуми!? Па купете си гуми за кал и такива за магистрала, вЕрвай ми продават и двата вида, има и за над 300 ако искаш! Ама бас да ловнем ли, че още го търкаляте с галошите, дето са ви го продали джамбазите. Най обичам такива, дето не моат да карат, но се пънат. Като жена ми. Постоянно дудне, че карам бързо, пък аз в ограниченията седя... После сяда тя да кара еднаж на високосна и кара с 10 км/ч над мен. И се цупи като и казвам да внимава, че ще падне от пътя в банкета. Купете си картинг и право на пистата... да се учите в контролирана среда! Или се запишете на курсове, е го къде 2000 лева е само... За двамцата ще ви излезе само 2 комплекта гуми. А ако искаш да те светна кфо прави синО по купоните? Или ще ти доде нанагорно... И да, определено се заяждам и не се кефя на разни чички дет не могат да карат да купуват скъпи вървежни коли на лапетата си щото много четели у нето... па те и лапетата как ш карат нали... Не си прави труда да ми отговаряш даже, аз няма да отворя форума няколко дни пак, така и така... на диета съм... та просто няма да стане нормалното лаф. И не, аз не съм ни чичка, ни тинейджър , а само прост комплексар дето не може да кара с 200 и сдухва готините пичве... ае, аз казАх! Хау/г/!

Коментар

За последен път Ви казвам Страши,проблема не е в колата!!!
                  Може сега и пасата да пържи,щото е видял че таралясниците бЕгат повече!!!Карайте,правете какво искате....
                  Българина разбира само когато го биеш или му бръкнеш в джоба,от ебане не разбира.
                  Със здраве!

поздрави

Коментар

Мани ти аз в пасат със 180 как съм се държал по вратите само аз си знам. Тая машина е нереална. Вдига си 200 и плющи. И в Опел в полуразпад със 180 същата работа. Преди бях хрисим, сега нещо ми е станало та не давам да ме возят, ставам зъл над 50, а над 100 просто искам да слизам, ади на магистралата да издържам и до 150... трудно. В Сърбия ме изпревари некфа трошка с изпадащ от багажника товар. Аз със 140... той... ами поне 160-170. Аз със почти 300 коня и 4.4 бензин. Е дали много ми стана жал за него!? Стана ми... а не се сдухах. Щото аз мога да карам бавно с бърза кола и да съм тежък . Изобщо като минавам на по-вървежни коли, все по-бавно карам. Тежкарея се, нали съм комплексар. Е чат пат наказвам някой глупак на 3-та до 50... Много е смешно. Той реди скорости, дава цЕлата газ... а аз си мисля, абе кога ще ида да си оправя скоростите да имам втора, че кик-а /мноу е вреден, верно... като го ползвам и околните остават в огледалата/ да ми работи и под 10 км/ч. И щото съм благ да светна този дето люби Господа, Бога. Кик-а прави само едно единствено нещо. Помага ти да минеш на най-ниската възможна предавка... щото си с автоматични скорости. Както явно изобщо не знаете те как се карат, сигурно ще е трудно да ви светна как само с 1 педал се сменят скорости... нооо като цяло тъпата гад гледа как караш и преценява дали да вдига или сваля предавките и дали да пуска или да спира разни цилиндри и прочее простотии... Дай го ХЕМИ-то да ти покажа как се вдигат 5-6 000 оборота... Само на 2500 седял. Имаше цялат тема, дето уж аз съм я пуснал... с не вдигащи над 1500 оборота грандове. Мъка, мъкааа.... Мъка.

Коментар

Мале-е-й, Насов, к'во ти стана бре Не ще да е само алкохолът... Имаш късмет, че поради естеството на заниманията ми съм мно-о-ого търпелив ивнимателен към изперкали орица, но определено не отиваш на добре. Бай Боголюб много си пада по мутреещи се субекти, особено такива, правещи се на КАТ по пътищата. Бъди сигурен, че във форума няма да чуеш какво се е случило. Отивай да спиш

Коментар

Що реши, че нещо ми има или съм пил!? Не ме кефи, какво пишеш, как си глезиш лапето и ти го казвам! Ако искаш и очи в очи мога. Не е предизвикателство или заяждане това точно. Аз съм прям човек. От няколко дни чета за тая простотия и както ми е приятно и се кефя, че сте взели готина машинка почва да ми светва, че става дума за парвенющина и избиване на комплекси! Ако съм те засегнал, сори, но няма как да си кривя душата и да ти пляскам. Стискам ти палци да оправите нещата и от това поощряване за глупости да не се изпарите! Пък тея дето може да го натупат на пътя вече ще са го, без значение дали ти ще направиш после нещо или не. Има си луди хора, по-луди от това да карат опасно. И това ще е малкото зло, щото явно не ти минава през акъла как ще ти влезе да го видиш в рубриките... Пак да си река, не ти го пожелавам, но си оставам възмУтен. Пък това отивай да спиш може да го речеш на младши, на мен няма как...

Коментар

Що, сън те не фаща нящу ? Парвенющина е твоето Х5, виж само кой кара такива

Коментар

Офф, сън не ме фаща щото до са карах модуса и не го купиха... тъ мъ е яд. Моето Х го остави ти, аз си го карам него бавно и не съм на 18. Пък ти го тупкай твоя убавец по главицата и му наливай бенз, мани ме мен. Аз определено съм комплексиран и първеню. Обаче ако се окаже и по-проходим Х-а от Гранда ще е от мен, не от колите . Стига бе, ти верно се ебаваш с тая тема и детето ти да кара с висока скорост няколко дни или месеца след книжка!? И кфо, като разни мутри карат Х-ове и аз съм мутре с 13 годишна кошница ли? На интересни постулати се робува в татковината, пък да ти определено си цар на извъртанията. Сигурно ще да е за да се кефиш, че ти отговарям, а уж нямаше... Е сори, рано се включи, то и теб явно не те лови сън... пил ли си? Или ти е гузно!? Или и двете? Къф ти е проблема, че нещо не разбирам!? Малкия ли щото се оказва педантичен ревльо, дето му омръзват бързо нещата или ти щото нищо не можеш вече да промениш по темата и само можеш да наливаш... в бездънна яма? 100% се дразниш като някой говори за детето ти така, но все пак си го заслужавате!!! Щото после ще псувате страната, че е зле, а вие си правите кфото си искате щото имате пари или що!? Власт!? Да кара с над разрешената скорост и ти да пускаш тема като тази, баси аз не съм светец, ама т'ва не е нормално! Моя старец караше бързо и беше известен и търсен за това си умение! Да ме набара карал бързо и да не ме опъне за ушите... абе моля ти се. Просто не знам кфо да кажа, теб през едното щи влее, през другото щи излее и накрая мен ще изкараш крив. Ае излизам си от форума, преди пак да съм се изкушил да ти отговарям на глупостите.

Коментар

Абе хора, да няма слънчеви изригвания тези дни? Всичко живо се дърля по форума ???

"Джип" - бегачка и бегачка - "джип" ... няма. Младшия да си направи избора,
                              А на кратко - всеки да кара както желае .... но на собствена отговорност. И за е готов да си понесе последствията.

Коментар

Галич нямаше нужда да търсиш толкова много какво правя аз,сам съм си го казьл и не тайна на много хора как съм карал и как карам сега.Нямам кола на която гумите да не държат до 300,че поне на 250 за тях да не мисля.Нямам кола на която да не съм сменил окачване и спирачки,а на осмаците сьми с монтирани радардетектора,зацепва като отворя вратата,преди колата да съм запалил даже.Е отпрах глобичка с шестака ма такъв ми бил късмета.

Редовно мачкам в ламарината и редовно с коли под наем за които много не знам,но повечето пъти съм сам в 3 сутринта да речем.И не,не се оправдавам,но прави разлика между мен и брата.И той кара същото като мен,но не точно по тоя начин.Ако аз съм смазал 4 коли,той е смазал само една /бавно уча да го и карането/ и по тая причина едно време на него му се падна Баварец 325 а на мен ми се наложи да карам скопен 1.8 ГТИ единица щото на четвърта вдигаше 190 и заспиваше там.

Имам двама сина,но са малки.Мога да ти дам с бащата да си поговорите обаче и гаранция ще излезе,че твоя хубосник има повече акъл от моя на когато бях на същите години.Обьркал е колата и предназначението е,тия ги бия на скорост със скапан шестак лимузина,вярвай ми.

И стига сте скачали на човека,всеки е бил млад и всеки го е ял тоя.Номера е да остарее и да си седне на задника щото всеки знае,че се отсяват по пътищата,така щяхме а се отсеем с една Темпра при излизане на едно бабе след Велико Търново,брата караше,бяхме на 19 и това е един от многото примери.

Какво скачате толкова-спрел да натиска на 210 или поне това е видя или поне това е искал да види......което показва,че и малко акъл да има пак има нещо.Аз като се сетя какъв акалия бях на 18........кой ти гледа скоростен индекс,да са широки задните баници и да видим в лютеницата на четвърти зъб кво прай.Да де ама оцелях някак си.Баща ми умря да се хили при раждането на втория ми си......ХААаАа моето отмьщениееееее,сега ше видиш ти на мен какво ми беше.

Шибни му един зад врата на малък Божо,е така да се сеща и пийте по едно пиене двамата.По ще свърши работа от скапани лекции.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X