Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За HEMI, Меган и безсмъртни карачи ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От 3,7 V6 на 5,7 V8 Hemi

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    досега избягвах да пиша тук, ама вече преля с тоя кикдаун.............. не само младши, ами и старшия гагич май има нужда от уроци по шофиране с автоматик........... а това за индекса трябва да влезе в златните архиви на форума..............кара със 210, щот ако дигне 211 ще гръмнат гумите!?!?!?!?.
    Туй не е "Субару" и кутията не е "Айсин", другарю Иванов(и). Ела ти да го караш "Либърти"-то по магистралата и да трябва да задминеш някой румънски ТИР (тия не знам, нЕмат ли ограничител, никой ли не им гледа тахографите). Както си със 120 и дадеш газ, тристепенната кутийка 42RLE (1-ва, 2-ра, 3-та + един overdrive, та евфемистично и викат 4-степенна) сваля на 2-ра. Предпочитам да изключа OD-то и да свали на 3-та (директна). Ти не знам какви хавтоматици тъй вещо и майсторски си карал, та и уроци си седнал да ми преподаваш И тия индекси са затова написани, за да се четЪт и спазвЪт. Пък ти си карай с 200 с МТ-гуми, сигурно така правиш.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

не съм седнал, полегнал съм си...........аз уроци на човек, който при кикдаун изпуска волана, не давам.......
      Субаруто го остави, но 4 години с Гранд Чероки с 42RE кутия ми стигат да съм видял как се изпреварват ТИР-ове..... но за ваше спокойствие може да откачите жилото на кик-а, нали е екстремно вреден, да се чуди човек що са го сложили

Жив и здрави да сте!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Какво прави ?
        MDS ли
        Изключва цилиндрите за икономия и бави реакцията с 40 милисекунди за мизерия.
        На 4.7 и 6.1 тротъла им е под педала.
        На 3.0CRD и 5.7 тротъла им е до халите.

Ако искаш да пазиш скоростната кутия, карай в ръчен режим.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          ВА10 за гледане ....
          БА10 Това не ми говори нищо...ама ела, ще му мислим

досега избягвах да пиша тук......
          ..... другарю Иванов(и)...
          не съм седнал, полегнал съм си...
          Ще създам дисциплината "компютърна лингвистика"+локане на кафе с приятели....едно и също казано на различни езици.......ъъъъъъъъ всъщност ми напомня за зората на моята търговска кариера (до към преди 20 и малко години) та отивам при съседа ( гръка) и му казвам " Калимера, ще правим ли далавера....", а той ме разбира от половин дума и отговаря "Не"..... бе как "не"бре далавера, мазни кинти, гуша, онзи кима с глава и вика "не, не".....щъ прибием кът, кучИ......ъъъъъъъ после научих че това което ми звучи като "не" е гръцкото "да" .......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            ...
            Само това MDS как ме вбесява не е истина.
            Щом аз мога да си го изключвам и в БС трябва да могат. Е може да се вдигне малко разхода ама щом те дразни кво чакаш
            Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Субаруто го остави, но 4 години с Гранд Чероки с 42RE кутия ми стигат да съм видял как се изпреварват ТИР-ове.....
              Щом за 4 години не си разбрал каква ти е била кутията ("Айсин") нЕма к'во да дискутирЪмИ. Защо изостави темата колко хубава е станала София, откакто ГЕРБ дойдоха на власт ? Ще се върнат пак, не се притеснявай.
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                БА10 Това не ми говори нищо...ама ела, ще му мислим
                Аааа, не така
                тва са скростите дето са боцкани 87-89 г. на YJ XJ и MJ с AMC 258 шестака.

Малко са ташак работа де.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

"Айсин"...
                  Айсин са малко, докато насмогне производството, масово са 42......абе елате, ще има и "пиани вишни" към кафето.....

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  тва са скростите дето са боцкани 87-89 г......
                  Имам само автоматични "Айсинки"
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Темата странно залитна- говорим за Jeep и в същото време се притесняваме за някакво ренде по надолнището на магистралата. Хемито навряно в Jeep не е правилната комбинация за магистрала. Има други магистрални бегачки със същото Хеми, рендето ще реве в пушилката, даже и да карат само на 3та скорост.
                    Горе казаха, изкарайте ги на един черен път за половин минута и гледайте сеир. Ама си носете тиксо за да съберете рендето.

Младши е объркал колата, ако е искал да се ръби по магистралата.

И да си го кажа направо- жив съм по случайност. И на мене тате ми даде една тупалка навремето. Беше грешка...
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Щом за 4 години не си разбрал каква ти е била кутията ("Айсин") нЕма к'во да дискутирЪмИ. Защо изостави темата колко хубава е станала София, откакто ГЕРБ дойдоха на власт ? Ще се върнат пак, не се притеснявай.
                      предавам се! този последния довод ме накара да осъзная, че всъщност моя джип е бил с ръчни скорости, карайте както си знайти!
                      Последно редактирано от IvanIvanovi; 16-04-13, 08:29.

Коментар

предавам се! този последния довод ме накара да осъзная, че всъщност моя джип е бил с ръчни скорости, карайте както си знайти!
                        С ръчни и си карал през цялото време на първа. Често срещана грешка при хора, които не разбират Добре, че двигателят носи на издевателства.

Коментар

Ни в клин,ни в ръкава,но в Бг няма пътища за такива скорости.Ако Младши направи сакатлък някъде с тази скорост дано да остане жив.....
                          Не искам да Ви уча как да си възпитавате дечурлигата,но малко го вкарайте в релсите,пътщата са за обществено ползване,не за пилот изпитатели.

поздрави

Коментар

Аха, значи мойто чадо е убиец, а фъркащите с Рено Меган - не. Тук по-горе имаме моторист, дето решил, че с 300 км/ч не му се връзва времето, че трябва да спира за зареждане, с 250 било по-изгодно. Ама Боголюб мл. е за бой, и т.н., спокойно, човекът си оправи "Пасата", "Хемито" скоро ще го видите в раздел "прдавам". Защото тази кола беше за него, подарък за 18-ти рожден ден, аз няма да я карам. Моля МОДЕРАТОР ДА ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА.

Коментар

Няма значение дали е за Младши или за някой друг мнението на колегата. Каране с такава скорост поставя в опасност всички на пътя.
                              Странна реакция...
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Не е лошо да се опита колата, но на правилното място. На пътя сред другите е опасно. Тук при нас са либерални. Ако караш с над 40 км/ч над лимита ти осигуряват платен паркинг за седмица както и транспорт за колата до него. Така спестяваш от гориво. Лошото е, че не те питат дали искаш, а и ти вземат над $1000 за цялото удоволствие
                                Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                                Lexus LS430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X