Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Ти гле'й да не обърка гарите...
    Ма,я земай 2 тенекии мас и беж на гарата да го чакаш,по описания начин!
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Бе не се тормози, ДедоКоко, мен централното ми мазане работи перфектно, само да има има кой да включи помпата..
      Нема а се пУашиш. Той Макса, кат набере скорост со трена, се ша му остане да сила да та включи, Пък после -двата пръста у контакта... и те така.
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Уф... Нема ли да я вземе Макса, та да са свърши...
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Бе не се тормози, ДедоКоко, мен централното ми мазане работи перфектно, само да има има кой да включи помпата..
          Има, има, бъди рахат, дефламоля и греста ша помагат за втори перон, а туй за свинската мас си е врътка, най-много да почнеш да джвакаш, ама с малко шарена сол ще си арна, кът врътнеш няколко баници - нека ми е зле, ем ша мезя, ем ша ти правя благинки.
          Мотат ми се и няколко сладкарски сметанки, шпрейчета - ще редувам менюто.
          Последно редактирано от maxxx; 24-11-12, 19:25.

Коментар

Чак огладнях. Ама в крайна сметка, телата ли ще храним, или душата в рая?
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Бе ората купиа армагани... кой ша ва пепира че да ви са нежни ръчичките ...кой на принсес косите ша прай да блеснат кат старо злато(цвета бре мръсници) бе то май имало келипир ув тая работа аа...зема да помисла азе..направо ша кажа ко ми требе кат на първо време
              а туй за свинската мас си е врътка, най-много да почнеш да джвакаш, ама с малко шарена сол ще си арна, кът врътнеш няколко баници - нека ми е зле, ем ша мезя, ем ша ти правя благинки.
              Мотат ми се и няколко сладкарски сметанки, шпрейчета - ще редувам менюто.
              Максе туй за мен ли бре....ти ся от ряка та на Море а....виж ся при нас няма шарани...само някоя друга трицона. пък е незнам пръчката ти става ли за морски риболов....а и Вивето мии дружка няма да са конкурирам с младите.
              Хъм банизи ша връткам...то за връткането ша връткам то баници то тиквеници, то сърмички, то пържолки сичкото го моем ...ама първо плащат после апват...щот после губят апетита и заспиват.
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                Бе ората купиа армагани... кой ша ва пепира че да ви са нежни ръчичките ...кой на принсес косите ша прай да блеснат кат старо злато(цвета бре мръсници) бе то май имало келипир ув тая работа аа...зема да помисла азе..направо ша кажа ко ми требе кат на първо време

Максе туй за мен ли бре....ти ся от ряка та на Море а....виж ся при нас няма шарани...само някоя друга трицона. пък е незнам пръчката ти става ли за морски риболов....а и Вивето мии дружка няма да са конкурирам с младите.
                Хъм банизи ша връткам...то за връткането ша връткам то баници то тиквеници, то сърмички, то пържолки сичкото го моем ...ама първо плащат после апват...щот после губят апетита и заспиват.
                Нтц, Вивето ш'са прай на куцо пиле домат, тамън гладна, ще хапне, не съм готвач и да не одя на гости с празни ръце...

Коментар

Чак огладнях. Ама в крайна сметка, телата ли ще храним, или душата в рая?
                  Сичкото ще раним, само гълтай.
                  Ама душата в рая и палавия до края - нескромна ми се видиш.
                  Последно редактирано от maxxx; 25-11-12, 15:40.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Сичкото ще раним, само гълтай.
                    Ама душата в рая и палавия до края - нескромна ми се видиш.
                    Как нескромна? Аз от толкова описателни сравнения си мислех, че след като ще е до края - направо отивам в рая!!!
                    А за гълтането - я матриял да оди зян не допускам!

Коментар

Как нескромна? Аз от толкова описателни сравнения си мислех, че след като ще е до края - направо отивам в рая!!!
                      А за гълтането - я матриял да оди зян не допускам!
                      Антакъв, зян няма да става, пък от мен разнообразие от адреси, а за рая си у лево, ша та прая да умиргаш, ама туканкана.

Коментар

Ей, то се е видело, че ще се мре в Русе! Ма на човек к'во му е писано - на камък не ходи!

Коментар

Ей, то се е видело, че ще се мре в Русе! Ма на човек к'во му е писано - на камък не ходи!
                          Режи маникюра да не покъсаш чаршафите, изядената възглавница ще я прежаля.
                          Хм, една рогозка също бива, че меца ще я разлетиш, колко да й е дебела кожата мислиш?

Коментар

Хихихи, вярваш ли, че досега това правех?!? Ама ако имаш табли на кревата, гледай да са масивни, да не ги откъртим. Да укрепиш мивката в банята и плотовете в кухнята, на масата в трапезарията закови още някакви укрепващи греди ли, к'во ли, да не стане на трески. Засега не се сещам друго, но всичко паянтово по-добре свали в мазето. Айде другото ще импровизираме на място.

Коментар

И парапета не лъже, харизвам ти стойка бобър, сичко останало е тужур, не го плаши сеизмологията.

Коментар

Аааа, това е добре, че да не сбрицаме покъщнината още с отпочването...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X