Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

То салам, салам, колко да е салам, ако че викаш -бил хамбургски?
    Най -много някоя македонска наденица ще се окаже накрая, ама де да видим.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
      То салам, салам, колко да е салам, ако че викаш -бил хамбургски?
      Най -много някоя македонска наденица ще се окаже накрая, ама де да видим.
      Яла да пробваш, ще го прежаля за идеята, пък то от един път път китка не се ставало, макар че за клецано дупе цяр няма.

Коментар

Яз толкоз пъти съм бил у туй Русе, що не видох нищо по афишите с реклами?
        Максе, сори. че нема как да ти кача една народна фолклорна песничка, ама ще се опитам да я преразкажа:

Първи път, мамо,
        кат' бешиииии-
        ногу ма, мамо,
        булеееешии!
        Втори път, мамо,
        кат' бешиии-
        мало по-малко
        бууулеееешииии!
        (забързано)
        Трети път, мамо,
        кат' бешии,
        като по релси
        вървеешии...
        Иииих.

Ко а'са прай -туй, кодошите не сме кат другите ора баш.

Коментар

А, не, бе , майтап, носим си на приказка, ма някой май се стреснА и зачезнА - на приказки го докарваШЕ, ама като и чукнах среща с ламята - млъчко.

Коментар

Недей ока толкоз по момето де!
            Не чете ли по-нагоре- минала София- север, гони Своге вече, ама нета у влако бил скъп, та щяло да има информационно затъмнение.
            Ма ти пак си направи загражденията около коловоза- току виж влака пристигне и тя в него, пък теб те нема.
            И после кой виновен- пак нета и лошата връзка на телекомуникациите.
            П.П. Сега чух- на Плевен имало стълпотворение на гарата- къде 200 самотни мъже чекали неква иреландка ли казаха, холандка ли? Да не чакат товара на твоя влак?

Коментар

Минах Црвен бряг, движим се по разписание, Максе, тел-а ми го има в персоналната информация, пък ти ще информираш любопитковците, поне докато те докача...
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Проследих сюжета със затаен дъх, сълзи в очите и сърцебиене в такт с тракането на влака. Аферим!!!!
                Но ме измъчва един тъп въпрос.
                Що така юнакът се мандахерца по перона в Русе, вместо да се метна през Стара планина (ако му вЕрваме, тунели пробива всякакви), а девойката се лингуца през половин България заради едната гола реклама и без никакви доказателства?
                Liebherr4e,
                Слез на Горна Оряховица и го виж дали барем може да стои прав. Ако си направи труда да дойде от Русе, де.
                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Сакън, стана атентат, Сарафово ще е мечта, чикиджий малоумни.
                  Аз отивам на гарата подир малко, не мога да я позная май, ама тя има таферен ориентир, сведе ли срамежлив поглед и ще и блеснат очичките, разглобяваме гарата и я подпуквам по на серьозно дома.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Минах Црвен бряг, движим се по разписание, Максе, тел-а ми го има в персоналната информация, пък ти ще информираш любопитковците, поне докато те докача...
                    Ох, котьооооо, яла пиленце при батко, да ти милва дупце сладко, примерно.

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                      Проследих сюжета със затаен дъх, сълзи в очите и сърцебиене в такт с тракането на влака. Аферим!!!!
                      Но ме измъчва един тъп въпрос.
                      Що така юнакът се мандахерца по перона в Русе, вместо да се метна през Стара планина (ако му вЕрваме, тунели пробива всякакви), а девойката се лингуца през половин България заради едната гола реклама и без никакви доказателства?
                      Liebherr4e,
                      Слез на Горна Оряховица и го виж дали барем може да стои прав. Ако си направи труда да дойде от Русе, де.
                      Такоз под кръста не бях ял скоро, мерсаж.
                      Тя вече е на една ... разстояние, ти клечки някакви из колелетата тикаш.
                      Юнакът се мандахерца в Руси, щот от мерак не влиза у трена/егати вратичките/, а за геврека на жипката дума да не става, няма завиване.
                      Последно редактирано от maxxx; 22-11-12, 18:27.

Коментар

Яз ти викам, че момето ни е каматно, ма ти - шубе я било.
                        Ще те видим после- кат слезе от трена, как ш'са оправдаваш с незавиващи гевреци и прочие.
                        Сега ще докладва, че е превзела и Плевен д'г'е и до Руси остана една бира време.
                        Последно редактирано от maxxx; 22-11-12, 18:42.

Коментар

Абе какво е това реалити тука
                          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                            Яз ти викам, че момето ни е каматно, ма ти - шубе я било.
                            Ще те видим после- кат слезе от трена, как ш'са оправдаваш с незавиващи гевреци и прочие.
                            Сега ще докладва, че е превзела и Плевен д'г'е и до Руси остана една бира време.
                            Нема бири - мастика/ взех УЗО и текила/, олипс и прочее, да кацне на ... пероня само.
                            Последно редактирано от maxxx; 22-11-12, 19:10.

Коментар

Максе, и да я върнеш обратно за сбирката в Траяла у неделята.

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                                Абе какво е това реалити тука
                                Модератот търси коя да го модерира.
                                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X