Махее, нещо се оплеска раОтата, аз у влака бех, и на Русе слезнах, притече се услужлив човечец (мислех че си ти), да помогне за баките и аз му налетях, че нали зора бе голям... Усъмних се аз -ни колбаса хамбургски, ни мерише на мастика, ма много му отиваше милиционерската униформа, па и немах даже снимка за сравнение... Натири ме рано на влака за София, че бил на работа, греста артиса, абе пълен провал... Та тъй, ако още имаш мерак, дома имам и фурна и варели грес в гаража, ама аз до Русе втори път така на сляпо нема да се фърля... По обед да си стигна, раните да си лекувам, че мъката е голема!
Абе гледам ви сеира аз , ама мислех да ти казвам , но ти сама го разбра - ТолкУз път за един път друг път никой път ...
От: И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!
Е те тва е: липса на комуникация между лирическия герой и спящата принцеса, породена от отсъствието на тактико- технически данни за осъществяване на връзка в профила, както на главната героиня, така и на лирическия герой.
Баси дългото изречение излезе.
Най важното е, че героинята се е усетила на време и е слезнала, преди вагона да отпраши за Румънско.
Еле па тогиз: да видиш какъв огин и жупел щеше да фърга тука...
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
От: И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!
П.П. Максе, сам си си виновен брат.
Аз ти казах да праиш отцепление на перона и никви външни посрещачи там, ти са ослуша и се надаше саде на едно парче хамбургски, дето не бил хамбургски, ми македонска...
Сега милиционера дет си го изгонил намазал от целата работа, башка докачил и баките с грес и дефламол....
Тва дали да го разбираме, като приемане на подкуп от длъжностно лице, при изпълнение на служебните му обязаности, или как?
Максе, виж кво стана у тея наште неотоплени тренове, поради твойта калпава организация на посрещането. Оди ся на гарата, тупаник на милиционера, земни баките обратно, тургай дамаджана греяна ракия и един свински бут у джипа и бегай на Панчарево да са реабилитираш.
И през Плевен и София по- добре мини по центаро, че на Околовръстните има едни запекани каки, да та не олабят предварително...
Ква гара Борово, бе, ти май не си у трена, а аз вися кът прани гащи на дувар.Май страха станА голем, пък аз очи не вадя, мислех ти само повсеместни благинки...
Айде сега, кой не си познава района? Имал си съмнения в моята искреност? Друг път ако ми хрумне да помагам на приятел в беда, да ме спрете, ей!!!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Махее, нещо се оплеска раОтата, аз у влака бех, и на Русе слезнах, притече се услужлив човечец (мислех че си ти), да помогне за баките и аз му налетях, че нали зора бе голям... Усъмних се аз -ни колбаса хамбургски, ни мерише на мастика, ма много му отиваше милиционерската униформа, па и немах даже снимка за сравнение... Натири ме рано на влака за София, че бил на работа, греста артиса, абе пълен провал... Та тъй, ако още имаш мерак, дома имам и фурна и варели грес в гаража, ама аз до Русе втори път така на сляпо нема да се фърля... По обед да си стигна, раните да си лекувам, че мъката е голема!
Ади стига интриги, там си бях как казах, едното Узо го омятах авансово, ама тебе те немаше, ем ти казах, че зъби не вадя.Нямаше кука, стига лъга аудиторията, зер аз съм несерьозен.Бая си се уплашила да не ти фръкнат понгелите, че сега оправдания за моя сметка.
Таквиз да ги нямаме.
И ся к'во? Самолета дигнА ли се? Салама голем ли беше или петроханска сушеница беше? Ако требе да помагам с нещо?
п.п.Аууу. Изпуснал съм нещо!
Самолетът беше у възухо, ама не ша да е бил сушеница, мале, щот се е поуплашила, то отдалеко секи може да бие тъпана колко му се каца, ама на - как вика Гришата, греда.
Второто Узо ще и го пратя, да си търси софийски навитаци дет да я чакат кът второто пришествие.
Локомотивът е винаги готов за шеги и закачки, май пак ще гази русенски ярета.
Е па викни го от по-близо. Русе-София не е по-далече от София-Русе.
То тъй. амъ да ми дрънчи второ тенеке май изпадам в размисли, мерак има, има и с какво твоя да стане блян, сълзи и треперещи крачета.
Ще ти звънна по мобифоня да се уточним.
Коментар