Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Дърт, грамотен козел с джипка, търси крехко агнешко, сипващо ледени бири, щото не щЪ вече дърти скучубри - един път се живее.
    Мартин да не участва с анонси!

От: И аз я окъсах за булка, помакайте, зорът е голям!

Само с джипка вече не се живее, а?
    Трябва си и женска ръка...
    Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
    Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Нтц, аз знам как да я карам от зор докато намеря Дулсинея Жулиетова - питай Гришата.

Коментар

Е дай малко ТТ данни де?
        Ъ, за мацката - не за джипката
        Nothing comes from nothing...

Коментар

90/60/80, 23-5, да готви, да чисти, да пере/и на ръка/, да ми носи ледени бири и след всичко това ще си помисля дали е за мен, нЪл един път се живее.
          Ако отговаря, ще си помисля аз какво ще и дам освен горещата си либоффф.

Коментар

Максе ..Максеее тя една Либоф ви останала ма кат знам как ша ти носят потни бири пък ти ша вадиш зелени пари за малки праШ.и....а то само тей да беше има си препирате на ръка. Чи и мерки турна и годинки...ма не тъй пиши и набор 90-87-и.... и теглилки пиши..43-47кг. значи.
            Изгоре Максе...изгоре.

А ша игрАйм на Уроо
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
              Максе ..Максеее тя една Либоф ви останала ма кат знам как ша ти носят потни бири пък ти ша вадиш зелени пари за малки праШ.и....а то само тей да беше има си препирате на ръка. Чи и мерки турна и годинки...ма не тъй пиши и набор 90-87-и.... и теглилки пиши..43-47кг. значи.
              Изгоре Максе...изгоре.

А ша игрАйм на Уроо
              Нема хоро, сал либофф и потни бири, кът мъ види къй съм убавец, ваденка ще стане начи.

Коментар

Цитат:Това вече е наистина нещо сериозно.

Не им върви на тия теми откъм заглавие Помак или помачка се търси?

Това "23-5" го разбрах, като 23-5 пъти "уважение" от моя страна на ден, щото зорът е голям
                "90/60/80" - ще да не е квадратура, ами кубатура, ма на к'во и в к'ви мерни единици!?

Пояснения, пояснения са необходими за да е полезна темата и на млади неграмотни ярета, които си мислят, че яребицата е женското на техния род и вид
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Гриша, Гришаа, яретата ако не декодират посланието - на дългия ред с мотиката и твоите инструкции, напиши ги и тук, шот оня ревльо обиколи модераторите, докато му изтрият темата - бил дискриминиран, начи...
                  Помак, явно си луд, помачка - дваж, нищо сечено от гората нямам.

Коментар

Ех що не съм по-млада! Аман от претенции!
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                      Ех що не съм по-млада! Аман от претенции!
                      Яла, ш'съ борим, по-малка си от мен, пък и дърта риба нема.Имам пърт, нема лабаво.

Коментар

И на мерките отговарям - 90(кила), 60/80 - това ми е кръвното в покой, 23-5 - това е на всеки 23 часа/5 минути мълчание!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Гриша, Гришаа, яретата ако не декодират посланието - на дългия ред с мотиката и твоите инструкции, напиши ги и тук, шот оня ревльо обиколи модераторите, докато му изтрият темата - бил дискриминиран, начи...
                          Да пиша за ръката между двата кръстосани крака и после сенатор - бива

Помак, явно си луд, помачка - дваж, нищо сечено от гората нямам.
                          Видно е че съм, не го крия, свидетели и снимки - бол.
                          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                            И на мерките отговарям - 90(кила), 60/80 - това ми е кръвното в покой, 23-5 - това е на всеки 23 часа/5 минути мълчание!
                            Лъжеш като дърт мангал, пускай се с наложен платеж за моя сметка.

Коментар

Лъжеш като дърт мангал, пускай се с наложен платеж за моя сметка.
                              Еее, аде бе, те добитък не взимат! Вече питах!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X