Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

"Модератор търси Модел ... да го моделира"
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Ба, то модела си е ясен като бял ден, ама кой кого ще моделира, един господ знае.
      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
        Максе, и да я върнеш обратно за сбирката в Траяла у неделята.
        Аха, де крачка за Траяла, ще върти... баници, че пушек ще се вдига отсейде и - забравете, тя ще ви пише кърваво писмо, ще я държа по опълченски калпак, сабята от меня...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Такоз под кръста не бях ял скоро, мерсаж.
          Тя вече е на една ... разстояние, ти клечки някакви из колелетата тикаш.
          Юнакът се мандахерца в Руси, щот от мерак не влиза у трена/егати вратичките/, а за геврека на жипката дума да не става, няма завиване.
          "Доверие - всекиму, вересия - никому"!
          Момичето мъкне по влака 50 кила грес, а при теб дори наличието на такаламит не е доказано. Дали работи - друг въпрос.
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
            "Доверие - всекиму, вересия - никому"!
            Момичето мъкне по влака 50 кила грес, а при теб дори наличието на такаламит не е доказано. Дали работи - друг въпрос.
            Такаламита пушка, де го гуй момичето, аз съм вече на перона и сърбам Узо, ако влака закъснее, отвях милиционера.
            Последно редактирано от maxxx; 22-11-12, 20:59.

Коментар

Гара Полски Тръмбеш..или горски беше..или чехски, абе някъв тръмбеЖ

Аре!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Полски, чекам, две шишета Узо заминаа, милиционера разбра и напусна поста...

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Гара Полски Тръмбеш..или горски беше..или чехски, абе някъв тръмбеЖ

Аре!
                  Голям Сърбеж
                  Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                    Голям Сърбеж
                    Ти си събул вълнените чорапя, ама нея питаш ли я, горката?

Коментар

3G мрежата тука е с добър обхват, та да Ви рекна моите притеснения, с тея две кила Узо, алергията ми е най-малкия проблем (няма да гълтам, то се виде..) ама дали ще дигнеш самолета, Максеее??? Само да не троша тоя път само за тоя дето духа, не че имам нещо против, ама на козата и требе пръч!

Коментар

Пръч есте, а с тия две кила сещаш ли се Митьо Пищова ко хортува?
                        Аре да те улесня, че си уморена от трена:"Ша та поря кът риба, ша та пълня кът агне."

Коментар

Минах гара Борово, където и да е това, ама май е близо, баси - 6 часа друсане, а още не е почнала съществената част! Не смея да ида до ВЦ-то, че тука някакви тийнове се заплеснаха по греста и може да я отмъкнат..

Коментар

Максе, трена иде- прибери си атрибутите и изплезения език от релсите- да ги не зяноса локомотива.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Минах гара Борово, където и да е това, ама май е близо, баси - 6 часа друсане, а още не е почнала съществената част! Не смея да ида до ВЦ-то, че тука някакви тийнове се заплеснаха по греста и може да я отмъкнат..
                              Ква гара Борово, бе, ти май не си у трена, а аз вися кът прани гащи на дувар.Май страха станА голем, пък аз очи не вадя, мислех ти само повсеместни благинки...

Коментар

Махее, нещо се оплеска раОтата, аз у влака бех, и на Русе слезнах, притече се услужлив човечец (мислех че си ти), да помогне за баките и аз му налетях, че нали зора бе голям... Усъмних се аз -ни колбаса хамбургски, ни мерише на мастика, ма много му отиваше милиционерската униформа, па и немах даже снимка за сравнение... Натири ме рано на влака за София, че бил на работа, греста артиса, абе пълен провал... Та тъй, ако още имаш мерак, дома имам и фурна и варели грес в гаража, ама аз до Русе втори път така на сляпо нема да се фърля... По обед да си стигна, раните да си лекувам, че мъката е голема!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X