Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз я окъсах за булка, помагайте, зорът е голям!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
    Я па че си имам сват от Русе
    Макс, вземай Вивето и ще случиш на сватя от към мене - обещавам. Да живей, живей либ... ъъъ... ЗОРЪТ! Й-йй-Й!!!
    Ще има мусака
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Стара индианска поговорка:
      Нормален индианец настъпва веднъж мотиката. Ако е вожд - може два пъти бързо, понеже е по-бърз от нормален.

Сега - ако търси с крак мотиката в тъмното, въпреки всички звезди, които е видял и следите от тях по челОто, то това не е нормален индианец. Викайте шамана бързо - кръв ли ще пуска, огън ли ще кладе или ще разчита на слънцето и сушата - все тая, важното е да спаси индианеца! Или поне селОто от него.

Пък ако само е сънувал мотиката - има надежда, хвърлени кокали върху стара кожа от местен "зурлат" бизон(акуратно обгрижен преди това, та да му остане само кожата) ще покажат какво значи и какво трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
        Стара индианска поговорка:..............
        Добре

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Дърт, грамотен козел с джипка, търси крехко агнешко, сипващо ледени бири, щото не щЪ вече дърти скучубри - един път се живее.
          Мартин да не участва с анонси!

Максе,що бре? .Бива ли така да ме дискриминираш...
          Споко има и жокери в ръкава, специално за теб.Ама щом не щеш...А какво стана с другата тема?
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06-24pi2.jpg
Прегледи:1
Размер:23.2 КБ
ID:5427501
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Пламене, да ти пращам моята бе?
            За моя сметка...
            Ама без право на връщане.
            Да питам сега аз: Втора употреба може ли да е? Да наддам аз над офертата на Колето... : Давам моята бившата +някой лев за харчилък + месечни такси против връщане
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Конкуренцията е жестока! Да решава Макс на коя ще си даде най-свидното, което има, ако го има все още

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Конкуренцията е жестока! Да решава Макс на коя ще си даде най-свидното, което има, ако го има все още
                Глася ти пътуване до Русе, та сама да си отговориш на въпроса! Не ме проваляй от към сват и... мусака.

Към всички мераклии/ки - да не стават недоразумения, скандали и невиждани опашки пред офисите на Еконт в страната, всяко предложение трябва да бъде придружено със снимка тук в темата - условие на което за сега отговаря само Вива (макар и с аватар).
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

От: И аз я окъсах за булка, помакайте, зорът е голям!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  жив да си и Господ млади мръсници да ти дава.
                  Тц тц, Даже ме е срам да ви чета темата. Хора на години сме. Немате ли морал, баси...
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                    Да питам сега аз: Втора употреба може ли да е? Да наддам аз над офертата на Колето... : Давам моята бившата +някой лев за харчилък + месечни такси против връщане
                    Колето ми е ясен...той предлага неговата настояща.....ама ти Борко що пък бившата че и с бонуси Нали веднъж вече си се отървал от нея...че и втори път да я пробутваш че и нещо отгоре да дадеш
                    Взех да са замислям....що моят чичо хич не чете тук....току виж и той решил да ма рекламира.
                    Хей, МъжЕ, реклама му е майката
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                      Тц тц, Даже ме е срам да ви чета темата. Хора на години сме. Немате ли морал, баси...
                      Ти немаш ли си клуб, дето да проповядваш морализъм, ми спамиш на човека у сърцераздирателната тема,а?

Коментар

Ти немаш ли си клуб, дето да проповядваш морализъм, ми спамиш на човека у сърцераздирателната тема,а?
                        Имам, ама моралът ме яде отвътре. Не мое човек на години да спи с "млади мръсници". Неморално е...
                        Аз не бих го направил.....
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Имам, ама моралът ме яде отвътре. Не мое човек на години да спи с "млади мръсници". Неморално е...
                          Аз не бих го направил.....
                          Къде го моралът....отдавил са в Дунава..сега Вивето ша оди да го вади на Макса с пръта....
                          Максе, и да и даваш по некое вечерно време отпуск че отсъствията в барът НИ....са платени
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                            Аааа Зорката не я меси Само питах на къде да разпределям булките из нас /в това число и себе си/. Казах, зетя е съпричастен, остава верен на тъста.
                            Жоре, вземай мама си и идвайте. Таман да вземеш да си ми върнеш обувката вече, и без това сигурно заема половината къща у вас ;-)
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Максе,що бре? .Бива ли така да ме дискриминираш...
                              Споко има и жокери в ръкава, специално за теб.Ама щом не щеш...А какво стана с другата тема?
                              [ATTACH=CONFIG]515751[/ATTACH]
                              Кх, вкара ме в мисли, знам аз, че си дърт к@рварин и шеташ, ама нейсе, един път се живее.
                              Другата тема ревльото буча до всякакви инстанции и я затриха, да влачи, тук ще си хортуваме, не ми се занимава с комплексари.

Коментар

Бий ма обичам тъ, умри, ща зема, като куцо пиле домат, свиня блажен вестник и прочее.
                                Точка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X