Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАмнезия нема, нали беше незабравимо, не ме бива много с фризурите, затуй направо нула номер.
Наздраве!
Бе нема страшно, твоя не се губи насейде.
Коментар
-
[QUOTE=REGULATOR;2045590]И друг път съм слагал мляко в тавата,ама този път ще послушам Пламен! /QUOTE]
Нема се пуашиш, само ги наглеждай, заливай и изчакай да се заерят и изпият маринатата, зачервяват се, туй да ти е нишана, стават мозък, заклеам се.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеИ аз съм с това мляко. То да не се окаже на трезвеника Новата година. Сите сме с млеко...
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАз в моето сложих бира против уроки.
Ето ми скромната трапеза:
А наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеПогачата бива, ама мръвето малко си го зачервила.
Наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКритиката фейс ту фейс, не посмях повече, че нали е диво. Ама щом почна да заголва кокълите - бива.
Наздраве!
Фейс ту фес, голема манджа шю'са получи с твоето ненаситно коте мокро...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАбе туй май ще е на Пламен Новата Година, цялото БГ усмърдяхме на соса му
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеКритиката е градивна, нищо им няма на кокалите, можеше да ги обърнеш и да ги зачревиш.
Фейс ту фес, голема манджа шю'са получи с твоето коте мокро...
Наздраве!Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 31-12-12, 18:35.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеПълнено, със сос... Ще стане крехко, ще се размаже...
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар