Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Дояждам пържолите по рецептата на макса, и допивам другата бира която остана от снощи.
    Пържолите имат нещо странно, но не се оплаквам изобщо. Момчетата и те не се оплакаха, та почти не останаха.

Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Започвам с подирките.Наздраве от мен и от жената
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        Започвам с подирките.Наздраве от мен и от жената
        Наздраве на теб и жената!

Върти ми се една идея за утре на рибена шкембе чорба на "Стената" на Искъро, събирам желаещи.

Наздраве!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Дояждам пържолите по рецептата на макса, и допивам другата бира която остана от снощи.
          Пържолите имат нещо странно, но не се оплаквам изобщо. Момчетата и те не се оплакаха, та почти не останаха.

Наздраве.
          Ами странно, Коле, соев, горчица, чер, млекце, бирцок, дано сте ги оставили да си изпият чорбалака и да се зачервят.

Сега ще се чекне едно пиле в тавата, картофи, гъби, чер, тарос, соев,лъжица топъл мед, бира и да се смаже във фурната, първата вода се прецежда, та да се заджурка в нея всичкото и да се залее обилно.Накрая след многото поливки поръсено всичко с червен пипереци пак полято, после малце грил.
          Сладко-кисели камби и сладко-кисело зеле, ш'са упрайм.

Наздраве!

Коментар

Наздраве!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Ами странно, Коле, соев, горчица, чер, млекце, бирцок, дано сте ги оставили да си изпият чорбалака и да се зачервят.

Сега ще се чекне едно пиле в тавата, картофи, гъби, чер, тарос, соев,лъжица топъл мед, бира и да се смаже във фурната, първата вода се прецежда, та да се заджурка в нея всичкото и да се залее обилно.Накрая след многото поливки поръсено всичко с червен пипереци пак полято, после малце грил.
              Сладко-кисели камби и сладко-кисело зеле, ш'са упрайм.

Наздраве!
              Ти няма ли да престанеш да ми вкарваш разни идеи, точно се канех да мина на диета...

Наздраве!

Коментар

Наздраве
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Ти няма ли да престанеш да ми вкарваш разни идеи, точно се канех да мина на диета...

Наздраве!
                  Чи ко и е на диетата, голям майстор на голяма тава шета, ако видя зора нъл имаш мъничко брашно?

Коментар

Чи ко и е на диетата, голям майстор на голяма тава шета.
                    Да не стане - да не може да я обиколиш тавата без превозно средство. Нцъ! За утре рибена чорба, ако няма мераклии за расотка, ще си направя саламурата.

Наздраве!

Коментар

Наздраве ви!! Пламене,пръжолите станаха трипач! Ни са ми мирисали,ни са ми артисали!! А на онзи пияница Кольо,му е дошло в повече млякото! То е и нормално де-последно е пил такова в 3-ти клас!!

Наздраве и весела и щастлива нова година!
                      088пет722пет99
                      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        Да не стане - да не може да я обиколиш тавата без превозно средство. Нцъ! За утре рибена чорба, ако няма мераклии за расотка, ще си направя саламурата.

Наздраве!
                        Нема, сал малце брашно и съм твой, а за рибена чорба не се бях присетил, мерсаж, коя саламура ще джуркаш?
                        След пиленцето филетирана скумрия на скара и соте, ама с много лук на полумесеци, магданоз и девисил, после джъснато с олио.Салата май кисели краставички.

Коментар

Наздраве барОт!
                          0осем9осем7шест0осем7едно
                          Миро

Коментар

Нема, сал малце брашно и съм твой, а за рибена чорба не се бях присетил, мерсаж, коя саламура ще джуркаш?
                            Научих от една баба в Лом, прави се или с риба или с пиле, казвала съм ти я, с печен пипер, печен домат, чесън и люти чушки. Риба някаква по тлъста, запържена предварително на парчета. Гореща и люта, сълзи да текат. С ледени бири.

Коментар

Май не е от млякото а от горчицата. Сипах цялото бурканче(130 грама). Видя ми се малко множко, ама викам-"много на душманите", и така. Сега като ям леко налютява, та оттам съдя, че може да е от горчицата. Ама не останаха, с бирата вървят перфектно.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз нещо не мога да се наканя да си сипя.
                                Но мисля вече му е време.
                                Наздраве!
                                Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X