Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Аз рунтавлки ги тача, че да се нешат с късата ми брада, ама нейсе, ще се ориентирам по миризмата и лизгавицата.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАмнезия нема, нали беше незабравимо, не ме бива много с фризурите, затуй направо нула номер.

Наздраве!

Бе нема страшно, твоя не се губи насейде.
 Коментар
- 

[QUOTE=REGULATOR;2045590]И друг път съм слагал мляко в тавата,ама този път ще послушам Пламен! /QUOTE]
 Нема се пуашиш, само ги наглеждай, заливай и изчакай да се заерят и изпият маринатата, зачервяват се, туй да ти е нишана, стават мозък, заклеам се.

Наздраве!
 Коментар
- 

Ама пражи картоф и насържи сиренце, любимата джуркала макарони с шунка покрай тоз кулинарен елексир, мани...Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеИ аз съм с това мляко. То да не се окаже на трезвеника Новата година. Сите сме с млеко...
 Наздраве!

Наздраве!
 Коментар
- 

- 

Погачата бива, ама мръвето малко си го зачервила.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАз в моето сложих бира против уроки.

Ето ми скромната трапеза:
 А наздраве!

Наздраве!
 Коментар
- 

Критиката фейс ту фейс, не посмях повече, че нали е диво. Ама щом почна да заголва кокълите - бива.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеПогачата бива, ама мръвето малко си го зачервила.

Наздраве!

Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

Критиката е градивна, нищо им няма на кокалите, можеше да ги обърнеш и да ги зачревиш мръвите.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКритиката фейс ту фейс, не посмях повече, че нали е диво. Ама щом почна да заголва кокълите - бива.

Наздраве!
 Фейс ту фес, голема манджа шю'са получи с твоето ненаситно коте мокро...
 Коментар
- 

Да ме поменувате, че нещо не ме слуша моторетката от доста време и прихлопва наникъде.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАбе туй май ще е на Пламен Новата Година, цялото БГ усмърдяхме на соса му 

Наздраве!

Наздраве!
 Коментар
- 

Пълнено, със сос... Ще стане крехко, ще се размаже...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеКритиката е градивна, нищо им няма на кокалите, можеше да ги обърнеш и да ги зачревиш.
 Фейс ту фес, голема манджа шю'са получи с твоето коте мокро...

Наздраве!Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 31-12-12, 19:35.The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

Ахъм, че ще има сосче и за нататък, да нема дискриманация на отверстията, после си знаеш, сливиците...Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеПълнено, със сос... Ще стане крехко, ще се размаже...

Наздраве!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар