Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Аз рунтавлки ги тача, че да се нешат с късата ми брада, ама нейсе, ще се ориентирам по миризмата и лизгавицата.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАмнезия нема, нали беше незабравимо, не ме бива много с фризурите, затуй направо нула номер.
Наздраве!
Бе нема страшно, твоя не се губи насейде.
Коментар
-
[QUOTE=REGULATOR;2045590]И друг път съм слагал мляко в тавата,ама този път ще послушам Пламен! /QUOTE]
Нема се пуашиш, само ги наглеждай, заливай и изчакай да се заерят и изпият маринатата, зачервяват се, туй да ти е нишана, стават мозък, заклеам се.
Наздраве!
Коментар
-
Ама пражи картоф и насържи сиренце, любимата джуркала макарони с шунка покрай тоз кулинарен елексир, мани...Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеИ аз съм с това мляко. То да не се окаже на трезвеника Новата година. Сите сме с млеко...
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
-
Погачата бива, ама мръвето малко си го зачервила.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАз в моето сложих бира против уроки.
Ето ми скромната трапеза:
А наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Критиката фейс ту фейс, не посмях повече, че нали е диво. Ама щом почна да заголва кокълите - бива.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеПогачата бива, ама мръвето малко си го зачервила.
Наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Критиката е градивна, нищо им няма на кокалите, можеше да ги обърнеш и да ги зачревиш мръвите.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКритиката фейс ту фейс, не посмях повече, че нали е диво. Ама щом почна да заголва кокълите - бива.
Наздраве!
Фейс ту фес, голема манджа шю'са получи с твоето ненаситно коте мокро...
Коментар
-
Да ме поменувате, че нещо не ме слуша моторетката от доста време и прихлопва наникъде.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАбе туй май ще е на Пламен Новата Година, цялото БГ усмърдяхме на соса му
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Пълнено, със сос... Ще стане крехко, ще се размаже...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеКритиката е градивна, нищо им няма на кокалите, можеше да ги обърнеш и да ги зачревиш.
Фейс ту фес, голема манджа шю'са получи с твоето коте мокро...
Наздраве!Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 31-12-12, 19:35.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Ахъм, че ще има сосче и за нататък, да нема дискриманация на отверстията, после си знаеш, сливиците...Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеПълнено, със сос... Ще стане крехко, ще се размаже...
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар