Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Много работите бре
    Айде малко одмор ... забравихте да викате наздраве ... с биричка аз

Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Добро, лельо. И аз на кафе.
      След малко ще отида да взема някакво подаръче за жената, ще се отбия до Еконт да видя дали и за мен няма някакво, па започвам да разглобявам витара да видя кое и се строши вчера.
      Специални поздрави и аплаузи за Кольо... браво Коле!!! За жената няма значение от подаръчето, колко е голямо,най важното с колко любов и уважение е придружено!!! Да сте здрави и честити и да се Обичате!

Темай джентълмените почти не пият бира освен в техните клубове и като играят голф...ма нейсе....днес е празник....
      Да сме здрави и да ни е весело тази вечер че и догодина!!! Айде от всичко по много...
      Айде и аз почвам с манджите първо вратните пръжолки чичо ги начука...той до тука... Сега маринатата...майта е такава изпитана : счукан чесън, после вино леко, после индииско орехче,чер пипер,куркума,две три лъжици мляко, и накрая най важната съставка 5-10мл.масло от дива череша, става и от бадем, но трябва да сте сигурни че е бадем(щото повечето в магазинната мрежа нямат нищо общо с бадема, или са химически производни или са разредени с рапично) а първото не го търсете щото само у нас го има, е и у няколко приятели та нали си е наше производство.....и тъй пържолите до довечера в хладилника. После почвам тиквеника, там няма тайни. и накрая сърмите. А салатата и мезетата последни щото с чича сме сами и ша вкараме диета за двама.
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
        Сашо , можеш да я пиеш по всяко време когато ти е сладко.Разбира се като не пречи на другите задължения.Обаче днес май нямаш така че наливай смело
        Наздраве да е
        Наздраве дедо Попе , наздраве и на другите
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Млякото литър, бирата водна чаша или непълна халбичка, без пражен картоф със сирене, да ти го фукна у макароните с шунка, дописах ти за гъби и скилидка-две, че и повече накълцан чесън
          Опитай си маринатата на подправки и умната със солта да не те хлъзне соевият сос, ако искаш и супена лъжица затоплен мед, после бой с миксера или пасатора.
          Последно редактирано от maxxx; 31-12-12, 12:24.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Млякото литър, бирата водна чаша или непълна халбичка, без пражен картоф със сирене, да ти го фукна у макароните с шунка, дописах ти за гъби и скилидка-две, че и повече накълцан чесън
            Опитай си маринатата на подправки и умната със солта да не те хлъзне соевия сос, ако искаш и супена лъжица затоплен мед и бой с миксера или пасатора.
            Чесъна пръв го сложих, не пропускам... Пробвано на сол, аз нещо дет' не съм пробвала в устата, у фурната не слагам. Детето маа само макарони.. И с толкоз хляб, картофа само ще иде зян. Халба по моите мерки е половинка.

Те тъй. Наздраве!
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
              Наздраве дедо Попе , наздраве и на другите
              Наздраве и не се стеснявайте,аз след кафето към 10ч. веднага си пернах една биричка!

Наздраве!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Чесъна пръв го сложих, не пропускам... Пробвано на сол, аз нещо дет' не съм пробвала в устата, у фурната не слагам. Детето маа само макарони.. И с толкоз хляб, картофа само ще иде зян. Халба по моите мерки е половинка.

Те тъй. Наздраве!
                Знам какво е Halb, колежке, за това писах водна чаша 250мл/л или непълна халбичка, която е 330мл/л.
                Кът не щеш картоф със сиреняга губиш, муай макарони с шунка при пълен гювеч с крехко месо.
                И вър си купи пресни чушки.

Наздраве!
                Последно редактирано от maxxx; 31-12-12, 12:49.

Коментар

Добър ден.Ние с Румен снощи до 3ч чаках ме новата година а тя не дойде, защото то сме объркали датата.
                  Наздраве на всички
                  Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Знам какво е Halb, колежке, за това писах водна чаша 250мл/л или непълна халбичка, която е 330мл/л.
                    Кът не щеш картоф със сиреняга губиш, муай макарони с шунка при пълна тава крехко месо.

Наздраве!
                    Аааа, аз месото не си го давам, със салатките и погачата ми стига, няма да правим задника огромен, я. Макароните за коконите. Соса стана нещо като 3в1, на цвят де.

Наздраве!

Косьо, вий с Румен сте като маите, бре, объркахте календара...

Пак наздраве!

.....И вър си купи пресни чушки..

....
                    Добре де, заминавам... А да се оплача, вц-то ми е здраво, комшиите оживяха, митницата без съществени оплаквания, рекламация, нищо че беше с ония свирепите, пуканите...
                    Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 31-12-12, 13:02.

Коментар

Наздраве! Аз до сега бях на кафе с Керчев и Хил..
                      Сега отпочввм....
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Да се запиша и аз днеска с едно НАЗДРАВЕ!
                        После отиваме на гости у кума, та до догодина я се видим, я не.
                        И полекинка с наздравиците, да не окапете като круши преди да чукне часовника, ей.
                        Наздраве!
                        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Хм, нещо странно стана, соса взе че стана прозрачен... Намалих огъня малко. Поливам редовно...

Наздраве!

Коментар

Добре де, ще пия една бира, от мен да мине...
                            Наздраве.
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              Хм, нещо странно стана, соса взе че стана прозрачен... Намалих огъня малко. Поливам редовно...

Наздраве!
                              Багер, ти се напи...
                              Наздраве!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                                Добре де, ще пия една бира, от мен да мине...
                                Наздраве.
                                А'ре с'я,никой не те кара на сила...
                                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X