Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДобро, лельо. И аз на кафе.
След малко ще отида да взема някакво подаръче за жената, ще се отбия до Еконт да видя дали и за мен няма някакво, па започвам да разглобявам витара да видя кое и се строши вчера.браво Коле!!! За жената няма значение от подаръчето, колко е голямо,най важното с колко любов и уважение е придружено!!! Да сте здрави и честити и да се Обичате!
Темай джентълмените почти не пият бира освен в техните клубове и като играят голф...ма нейсе....днес е празник....
Да сме здрави и да ни е весело тази вечер че и догодина!!!Айде от всичко по много...
Айде и аз почвам с манджите първо вратните пръжолки чичо ги начука...той до тука...Сега маринатата...майта е такава изпитана : счукан чесън, после вино леко, после индииско орехче,чер пипер,куркума,две три лъжици мляко, и накрая най важната съставка 5-10мл.масло от дива череша, става и от бадем, но трябва да сте сигурни че е бадем(щото повечето в магазинната мрежа нямат нищо общо с бадема, или са химически производни или са разредени с рапично) а първото не го търсете щото само у нас го има, е и у няколко приятели та нали си е наше производство.....и тъй пържолите до довечера в хладилника. После почвам тиквеника, там няма тайни. и накрая сърмите. А салатата и мезетата последни щото с чича сме сами и ша вкараме диета за двама.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеСашо , можеш да я пиеш по всяко време когато ти е сладко.Разбира се като не пречи на другите задължения.Обаче днес май нямаш така че наливай смело
Наздраве да еНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Млякото литър, бирата водна чаша или непълна халбичка, без пражен картоф със сирене, да ти го фукна у макароните с шунка, дописах ти за гъби и скилидка-две, че и повече накълцан чесън
Опитай си маринатата на подправки и умната със солта да не те хлъзне соевият сос, ако искаш и супена лъжица затоплен мед, после бой с миксера или пасатора.Последно редактирано от maxxx; 31-12-12, 12:24.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеМлякото литър, бирата водна чаша или непълна халбичка, без пражен картоф със сирене, да ти го фукна у макароните с шунка, дописах ти за гъби и скилидка-две, че и повече накълцан чесън
Опитай си маринатата на подправки и умната със солта да не те хлъзне соевия сос, ако искаш и супена лъжица затоплен мед и бой с миксера или пасатора.
Те тъй. Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНаздраве дедо Попе , наздраве и на другите
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЧесъна пръв го сложих, не пропускам... Пробвано на сол, аз нещо дет' не съм пробвала в устата, у фурната не слагам. Детето маа само макарони.. И с толкоз хляб, картофа само ще иде зян. Халба по моите мерки е половинка.
Те тъй. Наздраве!
Кът не щеш картоф със сиреняга губиш, муай макарони с шунка при пълен гювеч с крехко месо.
И вър си купи пресни чушки.
Наздраве!Последно редактирано от maxxx; 31-12-12, 12:49.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЗнам какво е Halb, колежке, за това писах водна чаша 250мл/л или непълна халбичка, която е 330мл/л.
Кът не щеш картоф със сиреняга губиш, муай макарони с шунка при пълна тава крехко месо.
Наздраве!
Наздраве!
Косьо, вий с Румен сте като маите, бре, объркахте календара...
Пак наздраве!
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение.....И вър си купи пресни чушки..
....Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 31-12-12, 13:02.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Да се запиша и аз днеска с едно НАЗДРАВЕ!
После отиваме на гости у кума, та до догодина я се видим, я не.
И полекинка с наздравиците, да не окапете като круши преди да чукне часовника, ей.
Наздраве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеХм, нещо странно стана, соса взе че стана прозрачен... Намалих огъня малко. Поливам редовно...
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеДобре де, ще пия една бира, от мен да мине...
Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар