От: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г
Добре няма да спорим като е купиш,е провери по номер рама за цени.
Добре няма да спорим като е купиш,е провери по номер рама за цени.
Казвайте,какво да гледам като я купувам и какви ядове да очаквам,че само хубави работи слушам за тях,а това не ми харесва много!

....а така!
....4.2 моторите за много здрави и за вървене мисля,че няма какво да ги оплюем!...Скоростите и на Опел и на Ауди и тн. все са си 2000-3000лв ремонта,такаче по-добре да ги правя на нещо,което ми доставя удоволсвие при пътуване!За возията ми е ясно,че няма нищо общо с Мерц-а,а за БМВ не иска да говоря,защото определено не ми е любимите коли!
....

). При мен е само на бензин разход извънградско -11 до 12 , в града 18 - 20 . Имам приятел който кара такава каквато искаш да си купиш на ГИ , ще останеш много изненадан от разхода , много по малък от гореспоменатия. Наистина е удоволствие да караш с по голям мотор , кеф цена няма - успех.
). При мен е само на бензин разход извънградско -11 до 12 , в града 18 - 20 . Имам приятел който кара такава каквато искаш да си купиш на ГИ , ще останеш много изненадан от разхода , много по малък от гореспоменатия. Наистина е удоволствие да караш с по голям мотор , кеф цена няма - успех.

...Водил съм много спорове с различни хора за ГИ и смятам,че всеки сам трябва да взима решения.....а моето е да има!
Харесал съм едно 360к.с. с ГИ и много запазено и стегнато!Не се плаша от ремонтите,защото аз и Голф да взема наливам сумати пари в него!
.....Та сега мисля да се кача на такова,защото оправдава всичките ми искания и желания!За куатрото само хубави неща знам за тази кола,единственият проблем е висящият лагер,на който не разбирам,какво му се плашат толкова....тези неща са си консумативи!За маслото също съм наясно,че 1л. на смяна ще долея,но не го намирам за проблем.....да не споделям впечатления от АМГ и Купра,че да не обидя някой!
Колко данък плащаш на тази кола колега?!....Аз съм се приготвил за 500лв грубо!
....Само с тези скорости дето ме плашат,но мисля,че са поправими(2500лв) .....ти на какво мнение си?

.
.
,излизат му само 2 снадки,а третата си трае.
.
.
....Ще покарам и аз малко Ауди,пък после,ако толкова се разочаровам ще се върна към Мерц!

....Недейте така само да подмятате и да оплюем накрая колата възоснова на слухове и клюки!
...Не казвам,че колата е перфектна,но дайте конкретни примери: "на тази кола ремонта на скоростите е 19 999лв,а окачването е 13000лв ,за да можем да правим равносметка дали си струва и на какво трябва да е подготвен бъдещ собственик на такава!

....Теб като те видя някой ден......ще те черпя,докато припаднеме!
....На Аудито съм намерил комплект окачването....с моята отстъпка ми стъпва на 900лв и друго страшно невиждам....лагери,накладки и дискове....не са колосални суми!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар