Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
    Ще се сетиш ти! ....Ако е за такава кауза.....ще ги разменяме за по ден...два! ....ама да пътувам постоянно с твоя....ТцЪ!
    Капарирали са ми го........... трябва сам да го докарам и си заминава........... шъ му направя едно последно кръгче за спомен и така.............. .
    После може да се пазарим с теб за W140.............просто е последния модел който е истински!

За спора мога да кажа че S8-цата вози по хубаво от W140-ката но на едното разчитам повече на надежността .Със W220-ка минавахме през гума търколила се на магистралата и то със скромните 203км/ч.............. щетите бяха никакви !Прага беше малко навътре и едната джанта малко крива............. С друга кола с такава скорост сигурно нямаше да пиша в момента .
    MB RULZ !
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      После може да се пазарим с теб за W140.............просто е последния модел който е истински!
      За спора мога да кажа че S8-цата вози по хубаво от W140-ката но на едното разчитам повече на надежността .!
      ...Нищо не каза!....Ако за теб по-хубаво е ....твърдо и стегнато ....може и да си прав!
      ...А ако обмисляш вариант за моя.....направо се настройвай с парите от твоя да отиваш пак до Германия,да ми вземеш един w140 S500 и даже пари няма да ти искам за моя!
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

...Нищо не каза!....Ако за теб по-хубаво е ....твърдо и стегнато ....може и да си прав!
        ...А ако обмисляш вариант за моя.....направо се настройвай с парите от твоя да отиваш пак до Германия,да ми вземеш един w140 S500 и даже пари няма да ти искам за моя!
        Готов ли си за тоя двигател ? На малкото братче 430 само свещите са му ......... 568 лв.
        W140 S500 е супер но бих искал същото е с 7.3 двигателя........... а такова виждах лятото в Берлин на 125 години Мерцедес ............. просто............ DREAMMSSSSSS !
        Лудак

Коментар

7.3 е много, ама много рядко срещан..

Коментар

Аз пък се порових за цени на свещи за W140 S 500 и не намерих по-скъпи от 30 лв/бр. NGK и BERU/и то за газ/. А имаше и такива на няколко пъти по-ниски цени. При желание давам линка на лично.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Аз пък се порових за цени на свещи за W140 S 500 и не намерих по-скъпи от 30 лв/бр. NGK и BERU/и то за газ/. А имаше и такива на няколко пъти по-ниски цени. При желание давам линка на лично.
              Аз в това съм се убедил одавна! Занивам се с ремонти и части като хоби и съм добре запознат с цените на частите и качеството им!

....Готов съм за 500-така ,ти не ме мисли! ...Ако нямам пари за свещи,ще седи на трупчета!
              w140 със скъпа подръжка е единствено 600 V12 ,но аз и без друго не му симпатизирам на този мотор!

Коментар

Аз в това съм се убедил одавна! Занивам се с ремонти и части като хоби и съм добре запознат с цените на частите и качеството им!

....Готов съм за 500-така ,ти не ме мисли! ...Ако нямам пари за свещи,ще седи на трупчета!
                w140 със скъпа подръжка е единствено 600 V12 ,но аз и без друго не му симпатизирам на този мотор!
                Постът ми бе в отговор на колегата demo_1.
                А иначе и аз съм фен на S 500 L , ама между 06.1997-ма и 10.1998-ма.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                  Постът ми бе в отговор на колегата demo_1.
                  А иначе и аз съм фен на S 500 L , ама между 06.1997-ма и 10.1998-ма.
                  Знам и го разбирам! ...И на моят,долната част е отговор,към него....!
                  И аз точно за този 500 говоря! ...Намерил съм няколко много запазени и определено съм на мнение,че такава кола заслужава 15000-18000лв ,та даже и повече!

Коментар

Бошовите свещи са толкова 35 лв парчето знам че има и други алтернативи ма там кат пише това значи трябва да е това .
                    Да не спамиме спама .В чичо гугле има интересни неща под заглавие : W140 VS A8
                    Лудак

Коментар

Ееех, жалко. Вече се бях настроил за теми от сорта: "Маркуч дълъг 10 сантиметра, 1800 лева?" "Абе нещо ми стърже под колата като завивам, идеи?" "Почти стигнах до морето, някой с диагностичен уред около Сливен?" и прочие

Коментар

http://vbox7.com/play:23b2b423
                        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                          Ееех, жалко. Вече се бях настроил за теми от сорта: "Маркуч дълъг 10 сантиметра, 1800 лева?" "Абе нещо ми стърже под колата като завивам, идеи?" "Почти стигнах до морето, някой с диагностичен уред около Сливен?" и прочие
                          Хахах! ....Прекаляваш! ...Чак толкова зле не е!И нямам такива притеснения,също няма и такива цени,за каквито всички говорите!
                          Проблема при мен,е че много трудно ми харесва кола (като състояние и подръжка) ,а съм се убедил,че няма нищо по-лошо и скъпо от една зле/не поддържана кола....била тя Опел или Мерцедес! ....та затова тази идея остана на заден план,пък догодина ще обмислям,какво возило да взимам,като определено не съм се отказал от тези Аудита!

Коментар

Еее е ееееееееее ква е тая дума Орел бе ................. не слагай тая дума до това на кола
                            Лудак

Коментар

Еее е ееееееееее ква е тая дума Орел бе ................. не слагай тая дума до това на кола
                              Казвам го в преносен смисъл!...Дори Корса да вземеш за 2000лв...винаги има къде да налееш в нея поне още 1000-1500лв,ако си човек като мен.....та в тая връзка не искам да дам 18000лв за кола и да дам още 8000лв за да съм спокоен като я карам! ...Още повече,че в момента пари няма,а и на тези пари се качвам на чисто нова кола с 5години гаранция и си свиркам!
                              Просто съм се убедил,че колите които се продават(поне едни 85%) струват почно наполовината от стойността,която Й търси собственика!

Коментар

Еее, а не бъди толкова краен де, някоя астра може много да те изненада. Аз лично знам за една на около 400 000 км, която вървеше и с работило масло, ходеше на лов да вози кучетата(беше комби) и това без особени ремонти. С изключение на една смяна на комп щото беше удавен. А и рядко ще намериш по-подходящо добиче от пасат или астра комби щом стане дума за работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X