Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Не му се връзвайте!....той мене ме ебава,защото садя сега един Опелов мотор и ми завижда!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Еее, а не бъди толкова краен де, някоя астра може много да те изненада. Аз лично знам за една на около 400 000 км, която вървеше и с работило масло, ходеше на лов да вози кучетата(беше комби) и това без особени ремонти. С изключение на една смяна на комп щото беше удавен. А и рядко ще намериш по-подходящо добиче от пасат или астра комби щом стане дума за работа.
      Пасата да ........ добиче е .
      Астрата ......... гние та гние ли майко............. имат хубав мотор Исузовия , верно е добиче издържливо ............
      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
        Хахах! ....Прекаляваш! ...Чак толкова зле не е!И нямам такива притеснения,също няма и такива цени,за каквито всички говорите!
        Проблема при мен,е че много трудно ми харесва кола (като състояние и подръжка) ,а съм се убедил,че няма нищо по-лошо и скъпо от една зле/не поддържана кола....била тя Опел или Мерцедес! ....та затова тази идея остана на заден план,пък догодина ще обмислям,какво возило да взимам,като определено не съм се отказал от тези Аудита!
        Абе не знам, предубеден ли съм или просто на мен ми върви, но последното ми возене с едно такова модерно ауди до морето беше с подобен сценарий. Колата влезе в някакъв режим още на Пазарджик и въобще не и пукаше, че сме решили да отскочим до морето само за 2 дена и нямаме много, много време да се помотваме по пътищата. Та се движеше прекрасно до 2200 оборота или до 110 км/ч. както е модерно да се казва, по принципа което настъпи първо. После следваше забиване на муцуна в асфалта...

Попристигнахме там на един рожден ден с леко закъснение. То беше събиране изненада, обаче ние се появихме малко след изненадата, та повече ни се изненадаха на нас...

Но не биваше да губим надежда, както се оказа един от компанията с МПС от същата марка т.е. АУДИ, като дългогодишен фен, се оказа напълно подготвен. Измъкна един компютър от багажника барабар с 12 вида кабели, разпарчетосахме колата и по време на рождения ден отстранихме всички грешки които беше натрупала по пътя. Понеже аз както стана ясно не съм фен на марката ги спуках от майтапи. Ей така си се вози пича с диагностичен уред в багажника без да се занимава професионално с това....

Та така. И после се завърнахме победоносно след поредната 7 часова доза път, понеже малко след Бургас, колата пак си влезе в "икономичния" режим и трябваше да давам път на автобусите да ме изпреварват...

Коментар

Колега...бъркаш колите!
          Това Ауди е по-старо поколение кола,от тези за които ти говориш! ...При него не става така,нито разходите са такива,нито цените за спирачки....за които говориш!
          Да НЕ е безпроблемно,но не чак като новите!Истината е,че двигателят му няма голям ресурс,което ме спира да го взема,а и някои от електрониките му са дразнещо проблемни,но не ти пречат да го караш с 200км/ч ,дори да се е осветкало цялото табло,както при по-новите!Истината,е че аз не съм фен на компютрите и диагностиките,което ме спря да го купя!Другия основен проблем е евтиното изпълнение на коженият салон!...Също така и това,че много малко компетентни хора по тази кола намерих! ....Както и да е....ще изчакам малко (1-2години) и ще мисля дали да сменям колата и с каква!
          Дай препоръка за кола?....Да чуя и твоето мнение за перфектна кола?!

Коментар

Колега...бъркаш колите!
            Това Ауди е по-старо поколение кола,от тези за които ти говориш! ...При него не става така,нито разходите са такива,нито цените за спирачки....за които говориш!
            Да НЕ е безпроблемно,но не чак като новите!Истината е,че двигателят му няма голям ресурс,което ме спира да го взема,а и някои от електрониките му са дразнещо проблемни,но не ти пречат да го караш с 200км/ч ,дори да се е осветкало цялото табло,както при по-новите!Истината,е че аз не съм фен на компютрите и диагностиките,което ме спря да го купя!Другия основен проблем е евтиното изпълнение на коженият салон!...Също така и това,че много малко компетентни хора по тази кола намерих! ....Както и да е....ще изчакам малко (1-2години) и ще мисля дали да сменям колата и с каква!
            Дай препоръка за кола?....Да чуя и твоето мнение за перфектна кола?!
            Препоръка само на база употреба. За какво ти трябва? За основна кола, за семейство, за удоволствие, за забавление, за подтикване на каки съм павалост???

Дай повече инфо...

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
              Препоръка само на база употреба. За какво ти трябва? За основна кола, за семейство, за удоволствие, за забавление, за подтикване на каки съм павалост???

Дай повече инфо...
              Ето обяснявам! Пътувам много!На година минавам по 30/40000х.км по работа сам!Не обичам двуврати коли!Карам бързо....доста!
              Обичам да карам по второстепенни пътища с големи скорости....адреналин да речем!
              Обичам да карам по Тракия с 210км/ч с една ръка!....а не да се напрегам!
              Харесвам лимузините,въпреки че се возя сам....колкото и егоистично да звучи!
              Допадат ми и спортния стил на каране,в допълнение на 4х4!...с доста кобили!
              Като цяло в компромис на всичките ми изисквания съм се спрял на W140 S500 ,само ми липсва 4х4-то ,но ще го преживея!
              Имам такава 300 дизел,но определено не съм за дизел,впредвид стила ми на каране и затова търсех алтернатива,предимно за да не мъча хубавата кола!

....забравих!Колата си я ползвам само за извънградско и чужбина! Имам какво да карам в града!

Коментар

Да чуя и твоето мнение за перфектна кола?!
                Нали искаш Ауди........... намери си някое 100CC и да видиш ти .
                Лудак

Коментар

Прегледах цялата тема отново.

По начина по който е възложено заданието, автомобила е Ауди А8. Няма друга лимузина в този ценови клас с 4х4.

В тази тема всъщност, се поставят доста интересни въпроси, свързани с цялостната концепция на автомобилопроизводителите. Идеята им е да ни сложат в еднодневки, които да ползваме 100-на хиляди километра и после да ги заменяме с други. В момента около мен има доста автомобили и винаги е било така. По мои виждания, здравите автомобили с огромен ресурс, заложен в производството им са минало. Автомобилите със сърце и душа вече не се произвеждат, или ако се произвеждат струват ужасно много пари. Такива са G55, Sl65 S600,65, и прочие. Лошото при тези автомобили отново е зверската поддръжка при натрупване на километраж или пропуски в обслужването им. И тук попадаме в категорията която ти търсиш. Автомобили като изброените от теб, ако са в перфектно състояние, влизат в графа изключителни. Това прави цената им колекционерска. Ако пък са гледани по "нашенски" това което те очаква е приключение безкрай. Наскоро гледах една хубава Ц43-ка в Софавто. В уникално състояние. Но все пак е доста далече от това което търсиш.

Би било невероятен късмет да намериш запазен екземпляр като този на добра цена. Моя съвет към теб, е да се огледаш в нещо по-новичко и добре гледано. Загубата на ресурс е неизбежен при този вариант, но както и по-горе споменах, за съжаление, това е бъдещето. Няма особено значение какво ще си вземеш. След една определена година, всички коли си приличат Разликите са предимно във външния вид.

Коментар

Като цяло в компромис на всичките ми изисквания съм се спрял на W140 S500
                    Това е решението!!!!

IMHO

Коментар

• От: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Благодаря Ви колеги!
                      Все пак проведохме една обобщителна тема и важното,е че всички сме на едно мнение!
                      Съгласен съм със всички мнение,просто аз немога да направя тази крачка и да вляза в новото време,при автомобилостроене!Точно затова,ще покарам още малко от добрите здрави машини,докато се намират още.....пък след това,вече ми е неизбежен сблъсъкът с новото време!
                      Ще си карам колата и ще си я поддържам,докато закона ми позволява да си я търкалям,защото влагам много мерак и нерви в тези камари желязо и не ми се предприема следваща реставрация! (аз съм предприел в мометна една,но 4х4)
                      Ако нещата се пооправят (финансово) ,с удовослтвие ще си взема един 500-так ,пък стария ще оставя на баща ми,защото той е влюбен в него,а ако някой заслужава да се наслаждава на положения от мен труд по тази кола....смятам,че той е човека,за който няма да съжалявам!

Коментар

Благодаря Ви колеги!
                        Все пак проведохме една обобщителна тема и важното,е че всички сме на едно мнение!
                        Съгласен съм със всички мнение,просто аз немога да направя тази крачка и да вляза в новото време,при автомобилостроене!Точно затова,ще покарам още малко от добрите здрави машини,докато се намират още.....пък след това,вече ми е неизбежен сблъсъкът с новото време!
                        Ще си карам колата и ще си я поддържам,докато закона ми позволява да си я търкалям,защото влагам много мерак и нерви в тези камари желязо и не ми се предприема следваща реставрация! (аз съм предприел в мометна една,но 4х4)
                        Ако нещата се пооправят (финансово) ,с удовослтвие ще си взема един 500-так ,пък стария ще оставя на баща ми,защото той е влюбен в него,а ако някой заслужава да се наслаждава на положения от мен труд по тази кола....смятам,че той е човека,за който няма да съжалявам!
                        Не бе и на твоя мерцедес може да му се присади уазков мост ако ти е толкова за 4х4...........................
                        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                          Не бе и на твоя мерцедес може да му се присади уазков мост ако ти е толкова за 4х4...........................
                          Хаха! ...Нем!Замислил съм му една турбина от Скания! ....Предполагам знаеш,от къде ми идва идеята!

Коментар

Хаха! ...Нем!Замислил съм му една турбина от Скания! ....Предполагам знаеш,от къде ми идва идеята!
                            Хаха, ще дрифтиш ли? Пък и оня беше комби, по-яко се върти...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Хаха, ще дрифтиш ли? Пък и оня беше комби, по-яко се върти...
                              ....Ще лизгам по Вакарел! ...Пък и с теларката съм добър.....ако кажете го правя комби веднага!

Коментар

днес видях 190-ка комби така че няма да се учудя
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X