Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Не са само спирачките обаче - на един лексус са сьщата цена ма тьпата спирачна помпа му е 1200 кинта

Иначе над 2003 нищо не ми вади просто тьрсене на части.Преди това обаче си излизат както си излизат на всяка нормална кола,остава само да си ги накликаш по интернет.

Стискам ти палци,после ще сравняваме,при мен е лято цяла година та нямат почивка моите
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
      ...че само хубави работи слушам за тях,а това не ми харесва много!
      Не мога да разбера,що за човек може да изрече хубави работи за тези коли!?Това е машина на която,откровенно не можеш да разчиташ,че ще те прибере.Всичко останало за мен е без значение!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
        Евала Босе!!!
        Тука сложи край на темата със скъпите спирачки,за което съм ти благодарен!
        Утре следобед,ще ви споделя мнение за колата,която ще гледан и имали въобще надежда за мен в БГ!
        Карай кротко в началото и се ослушвай за смяна на предавки, шумове и прочие. Задължително навий пълен ляв и пълен десен без газ, да си направи кръгче. И пак слушай. И пробвай максимално много системи по колата. Задължително диагностика с компютър, нали?

Коментар

....Момци!!!....Поредното разочарование! ....Отивам да гледам СИВА,дори без Тъмни стъкла и никелирани огледала за 17000лв!.....резултата е ЛЕШ!
          ....Предно стъкло спукано....Преден десен фар пукнат.....липсват решетките около халогените на предната броня!.....Външно боядисвана с мече и отделно всички детайли са чукнати на по няколко места!....Вътре е като цяло запазена,само отзад е изкъртено барчето....,но както каза пича :"бе то е в мазето некаде....ще ти го лепна със силикон"! .....Джантите всичките с невероятни изкопи по тях!....Държеше да ме повози момчето....Газ...Вдигаме 230км/ч и реши да ми покаже,колко спирала!....Предполагам резултата ви е ясен!
          Като тръгнах от там...Карам....Пуша и си мисля!-тия хора наред ли са?!Аз ли нещо не съм ОК!....После го обърнах на смях и се наслаждавах на мойта си кола!
          Та решението на драмата е следното...Продължавам да се оглеждам и няма да бързам въобще!Ще се радвам да продължавате с коментари и съвети,та да събера повече информация за колата,а ако имате познат който да продава такава,ще съм благодарен да дадете контакти! .....Ако ли не ще ми остане само варианта с вноса,на който много не се кефя,но явно тук никой не подържа тези коли!
          ...За диагностиката с комп. ....задължително!Просто ходя първо да ги видя,защото повечето не си заслужават да се занимавам въобще,или пък съм некав педант,който очаква много от тази стара кола....нз!
          За това,че неможеш да си сигурен,дали ще те прибере....Не съм съгласен колега!Всичко е въпрос на подръжка и обслужване!....Да не забравяме,че хората с Лагуни пътуват къде ли не,а ние сме седнали да плюем по Топ моделът на силна(поне за мен) марка автомобили!
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

И аз един 5 пьти му казах,че на краставичар краставици няма да минат ма на,разходи ме да му видя таралясника,а там ми казва
            - Ааа ти за тия пари такава кола няма да намериш.
            Кой му говори за пари, 5 пьти го питах дали е перфектна или поне без забележки.

Кьсмет,и аз сьм кацнал на тоя,230 ги вдигам а шестака,а спира като сритан еле с валяците сега.Ма не го продавам
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Кьсмет,и аз сьм кацнал на тоя,230 ги вдигам а шестака,а спира като сритан еле с валяците сега.Ма не го продавам
              И на теб късмет! .....Аудито спира много наистина,но от 230 до 0 и нема да ти казвам какви облаци станаха и какво се случва с дисковете,но момчето не пропусна да ми каже,че се кривяли само,ако имало вода!
              Забавлявам се общо взето,ама така като гледам варианта е да мина пак през филма с Мерц-а ,а за Ауди не мисля,че съм готов да се напъвам толкова!
              Иначе да си призная....като поведение Ауди-то ме запленява....точно това,което търся е!

Коментар

Така де,сток возията на Ауди не може да се сравнява с лимото на Бенца което е мислено 85 година.Обаче ако на Бенци му сложиш прогресивни пружини с мааалко по-твьрди амове и пак си говорим.За спирането ти знаеш,че 320 модела има спирачките на 420,500 и 600 модела,а и лесно се слагат леко по-яки та спирането не им е голям проблем ако да е мальк локомотив.

Не ги сравнявам обаче,едното е мислено малко след олимпиадата в Москва,а другото си е уж модерен автомобил.От тия модерните обаче нещо ми настрьхва косата поне на мен,аз сьм старомоден.

Ше кацнеш ти ма айдеПак ще си говорим около 98-99 кое е колата вьв високия клас
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

хахах.....знам аз кое е колата!Две години го карам вече и оплакване нямам! ...Нищо не ми липсва във Бенца!...Просто ми се е прикарало 4х4 ,а следващата С-ка няма да я взема никога! Двете коли въпреки,че са лимузини-нямат нищо общо като возия и поведение,но неможем да отречем,че и двете си имат своите хубави и лоши страни!
                  ПАК КАЗВАМ!...не сравнявам двете коли и не се отказвам от Мерцедес-ите!

Коментар

Re: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Колега, доскоро я имах "следващата" S-ка и даже беше 4х4. Който се е качил да я кара, мнението е било винаги едно и също - по-комфортна кола не е карал. Няма смисъл да ти обяснявам за возия, вървеж, стабилност и колко добре е измислено всичко. Скъпото и е окачването, но си има лек - неведнъж съм пускал линкове към arnott industries. Това е втората най-добра кола, която съм карал до момента. Първата е S-класа W221. А не съм заклет фен на Мерцедес.

Проблемът с всички стари коли от този клас в БГ е, че са на незнайни километри. Аз затова пазарувам само от Германия, обаче после боли, като ги продавам в България.

За финал - търси 4.2 куатро, а не S8. Шансът за запазена е по-голям. Аз като препатил, никога не бих взел този модел А8.
                    "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Сега сигурно,ще прозвучи странно,но съм длъжен да си кажа! ....Карам 2години мечката и през това време,а и преди съм карал много коли от скъпи до каквито се сетите!За съжаление следващата С-ка НЕ ми харесва,ама грам да ти кажа!Няма нищо общо с удоволствието,което се изпитва във W140,знам че звучи самохвално и егоистично,но за мен е факт! Не искам да плюя колата,но да речем,че не е моята!...
                      От големият избор на пазар бих карал Lexus IS или Ленд Круизер 120 или 200,което е другата ми слабост!
                      И аз стигнах до извода,че ще ходя до Германия за S8-ца,защото там цената е приемлива и за подръжката съм по-сигурен отколкото в Италия и БГ! ....Съгласен,че А8-ците е по-възможно да ги намеря читави,но смятам този път:"Като ще е гарга,да е рошава"!

Коментар

Ще видиш,каква "бодлива" гарга,ще си натаралянкаш ти,така както стремглаво си се устремил към някой,който си е приготвил ритника!

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                          Ще видиш,каква "бодлива" гарга,ще си натаралянкаш ти,така както стремглаво си се устремил към някой,който си е приготвил ритника!
                          Е направо ме отказвате,а така съм се навил!
                          Защо така бе колега?! ....Какви възгледи имаш колата,защо толкова не ти харесват!

Коментар

Абе досега не писах, ама ако за теб 5,5 метров шлеп, па макар и с 500 коня мотор е спортна кола...
                            За какво спортно каране и влизане в завой става въпрос със 2 тона желязо?
                            Я махни всички електронни системи за стабилност и т.н. и ми покажи как влизаш в завой с това.
                            Явно си си го навил на пръста, та не те разкандардисвам, но според мен, за по-малко пари една Делта Интеграле...
                            Ама, освен квадратни атрибути, ще ти трябват и памперси.

ПП: Подобна кола е за по-друг тип модерни псевдо пилоти.
                            Остава да ми кажеш, че е и автоматик...

ПП2: Не го приемай лично! Аз съм от типа "Marlboro man" мъже. Почитам расовите коли за мъже.
                            Гореспоменатата е кола за костюмирани лигльовци.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не се обиждам колега и ще ти обясня защо ме привлича колата!
                              Принципно любимата ми кола е Делта Интеграле,а Царя ми е фаворит от дете!Колата която измести Делта-та от сърцето ми и която ми е фаворит в момента,но не е кола за всеки ден е ЕВО 8!
                              За памперсите,недей да си сигурен,защото съм запален по автомобилните спортове и често карам и се возя на много силни коли....за справка бившата ми кола е Мазда 323 1.6Турбо 4х4 и ежедневно се возя в ЕВО 460к.с. (не мое),надявам се имаш идея,за какъв тип коли говоря!
                              Другото,което моля да ми разясниш е къде да намеря читаво Интеграле за 15000лв и после къде да ми го сервизират за ден!?
                              ....Сега! ....Работата ми е такава,че по колата ме посрещат,колкото и грозно да звучи,а с ЕВО 8 хората не гледат на мен сериозно,колко и грозно да звучи!
                              За стабилност....мога спокойно да кажа,че с тази кола мога спокойно да влизам в завои с доста голяма скорост,без да е нужно да го доказвам на никой,важното е че аз съм доволен и сигурен.....а като пристигна на 500-600км от място,от което съм тръгнал-слизам ОК и неуморен,вместо да съм подскачал с КОНИ по Вакарел и да слезна там-"Преплувал Ламанша на буре"! ....
                              И ти не се обиждай....Не съм казвал,че S8 e спортна кола,а твърдя че е пъргава луксозна кола с добро поведение на пътя и даваща комфорт на висок клас кола! ....Също твърдя,че с Интеграле със ф76 генерация - НЕ искам да обикалям по 40000км на година!
                              А забравих да кажа: АВТОМИК Е!!!....представяш ли си,как ръгам скорости на лимузина!?
                              Последно редактирано от CrAzY_eMo; 13-09-11, 23:33.

Коментар

В Петък се прибирам в Лайпциг и имам тамън от няколко приятели поръчки да им търся коли , ако искаш да те впиша в графата ?За Мерцедес този Четвъртък преди да замина ще ми донесат Star Diadnos но неми пречи да си купя и един комплект за Ауди .
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X