Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: какво точно стана?

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    А пооправи начина на писане, а пък ние ще подгоним зевзеците.
    Тя вече си каза, че пише през автоматичен превод. Аз толкова добър автоматичен превод не съм виждал, но както и да е.
    Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
    , след като предложения от Вас тест не е одобрен и нямаме преки доказателства за полова принадлежност, мислим тая тема за фишек, респективно така ще си я броим.
    Бир котак 12 оки с една ръка, после се стреснал тАлавизора, па после го удържаме зор с две ръце сакън да не тупурдяса на килима, па маски, кола ли, без кола ли...
    Сега и да търся зеленко да паса, есен, майка му стара, наникъде..

.неща от този род и някакви гъби.някои през цялото време ми пише за някакви гъби.не разбирам
    мацки?това е диалект?
    Може и диалект да се каже, там, където maxxx живее, понякога говорят така.
    бир = 1, оки = килограми, зор = усилие, сакън = никак, тупурдяса = (шумно да избяга) - това са турски думи, трайно установени в разговорния език.
    Да пасеш трева = да те мислят за глупав.

Коментар

Ей, да оставяте момичето на мира! Има ли момиче - има, има ли котка - има, само дето снимка на телевизора й още не сте поискали, ама не той ви интересува, знам аз...

vivee, не им обръщай внимание, на тях даже гъбки не им трябват.

Коментар

Тупурдяса=падне, Ясене, забравяш.
        Кажи и за гъбите=мацки ли е, че да се посмее някоя компания в Израел колко сме отзивчиви.

...за преводача си мнооого прав, няма такъв кадърен робот...

Коментар

Тупурдяса си е тупурдяса, на български трябват 2-3 думи. Произлиза си от тропане, оттам и тупурдия, което е в най-добър случай бягане, галоп.
          Всъщност, аз знам повече турски език, отколкото русенски диалект. Вкъщи не-книжовният език стопляше врат, а турски изучавах (легитимно, в качеството му на чужд език) от другарчетата в детската градина.

А ако и обясня всички тънкости на твоя изказ, може да се откаже да идва тук. Много си радикален.

Коментар

Я, ти да си тупурдясвал от черешата, щото аз съм и така чувах че се е случило, докато си разтривах хематомите ?

А ако и обясня всички тънкости на твоя изказ, може да се откаже да идва тук. Много си радикален.
            Хм, може пък след разочарованието й в "Хомосексуалисти" да хване първия хвърчолет/може и с една ръка/, знае ли човек...
            Вменяваш ми едни несвойствени за мен качества, а ни в клин, ни в ръкав ще се каните на събори, даже не питаш в публичното пространство, само съобщаваш факти, и двамата имате котенца...

п.п.да ти кажа, аз на жена ми съм й спрял достъпа до лаптопа ми превантивно, дружески съвет/препоръка...
            Последно редактирано от maxxx; 22-10-10, 22:39.

Коментар

Аз не, но двамата ми братя отнесоха десетки килограми гипс. Думичката става и за падане, признавам.

Коментар

темата хомосексуалисти е изключително сериозна.тълкуването и като не такава,говори за отсъствието на този проблем във вашата страна,което е добре.липсват научни обяснения в отговорите ви, което говори(при наличието на толкова умни и интересуващи се хора в този форум)
                че проблемът не е изследван като такъв.моите думи че няма за кого да се оженя бяха шега.мисля че повечето го разбраха.наистина държах котката,и някакво електричество се появи от телевизора.интересно ми беше какво точно стана и защо.не обвинявам никого в невъзпитание защото е безсмислено.

Коментар

За хомосексуалистите ще си говорим в темата за хомосексуалистите. Проблем с тях няма в никоя страна, освен може би в Иран, където го решават по трудния начин. Но това си е тяхна работа.

Електричеството не е от телевизора, а от тебе и котката. Вече няколко човека обяснихме защо е станало така. Ако имаш желание, мога да ти обясня как да го направиш този фокус толкова пъти, колкото искаш - срещу телевизора, срещу кран за вода, срещу носа на котката и срещу друг човек.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    аз на жена ми съм й спрял достъпа до лаптопа ми превантивно, дружески съвет/препоръка...
                    Значи лесно си минал.

Коментар

vivee, не разбра ли, че искаме да те видим в цял ръст, па макар и с котката отпред.
                      Да се уверим, че ти си ти, а не някой който е взел някаква снимка от интернет, сложил я е за аватар, и се шегува с нас.
                      Аз съм склонен да ти вярвам, защото съм наивник, но другите-не.
                      Чакаме. Топката пак е в теб.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ясен ,как аз и котката извадихме това електричество от телевизора?от там излезе, не от котката
                        не забравяй ,че не съм учила физика.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Значи лесно си минал.
                          Чукча думал, дорогой, думал, потом поженился...
                          Сейчас голова опять болит, но кажется менше, так говорит мне мой друг ольон, его жена тоже стучит в хату ольонов и он пригает ко мне, говорим об наших семьи и слезам по немножко пригаем...

Тире - да си мислил.

Коментар

Нали си виждала мълния?
                            Струва ти се, че мълнията се движи от небето към земята, а всъщност е точно обратното.
                            Съшността на мълниите и искрите от статично електричество е една и съща. Зрителна измама.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              vivee, не разбра ли, че искаме да те видим в цял ръст, па макар и с котката отпред.
                              Друго не щеш ли, мръсник.
                              Явно жена ти спи вече...
                              ...то от такива наивници близнаци се раждат...

Коментар

Максе, ти си бил полиглот бе...
                                Ма кой те би по главата да се жениш?
                                То и мен де, па и бях съвсем младо...
                                Карай, да не съжаляваме, че ще ни хване рака...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X