Забелязах един спор в началото и съм съгласен с колегата Мишоци. От една жена не се очаква много повече от това да се гримира и да се притеснява за счупения си нокът, т.е. просто да е жена. На мен също са ми противни грубите мъжкарани.
...
...
П.С. Виве, продължавай да си възстановяваш българския език, пък ела да дискутираме... нищо, че не съм космат, но пък съм хубав, умен и скромен...
Дядо Радооо, къде скачаш на 3 пъти по-млади от теб, а?!
Нямам големи кулинарни очаквания от жените:
1-во защото на 18-19-20 години не могат да готвят (последната ми приятелка можеше, ама това е изключение )
2-ро защото обикновено се храня по синтетичен път, но това е друга тема.
3-то пицарията е на 20 метра от нас - едно обаждане и има храна.
Абе, двамцата - Тодор и Ясен. Аз "другите неща" (надявам се нечистото ми подсъзнание да не ме е подвело и да говорим за едни и същи "неща" ) си ги очаквам (и получавам) . Вие, като по-възрастни от мен, вероятно искате и семейство, деца и пр., които мен следващите 10-на години няма да ме интересуват особено. Всеки трябва да има поведение адекватно на годините си.
1-во защото на 18-19-20 години не могат да готвят (последната ми приятелка можеше, ама това е изключение )
Епа, кой е казал, че очакванията са към по-различни И по мои наблюдения и да готвят могат повечето, но с почистването после май всички са зле... направо ме е страх да вляза в кухнята в момента , ама ще се наложи
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
2-ро защото обикновено се храня по синтетичен път, но това е друга тема.
От дългогодишния ми опит с колеги, ползващи странни химии, помпащи мускулите, да те светна, че първо страшно вредят на сърцето и второ, в момента, в който спреш дори за 3 месеца да тренираш активно увисваш буквално като торба. Яж, пий и си носи новите дрехи, или както казваше един друг колега, квото набодеш на х.....я и на вилицата, тва щи остане.... Наздраве.
Лелей, каква обратна тема само!
Забелязах един спор в началото и съм съгласен с колегата Мишоци. От една жена не се очаква много повече от това да се гримира и да се притеснява за счупения си нокът, т.е. просто да е жена. На мен също са ми противни грубите мъжкарани.
Позволи ми да не съм съгласна с теб....
Сещаш ли се, че ако си мисля единствено за маникюра, ти ще вечеря вдругиден и ще ти изчистя къщата догодина!
Има и жени "2 в 1" - на мен лично маникюра ми е изряден, прическата и грима ми всеки ден са на ниво, достатъчно женствена съм и т.н. НО не съм лигла, седнала да реве за счупен нокът! Виж сега, ако искаш мога да ти демонстрирам що за мрънкало мога да съм То счупени нокти, то кофти изправена коса, 3 стърчащи у лево косъма от прическата ми и тра ла ла......!
Ако толкова са ви гадни "мъжествените /!?/ жени, защо се кефите като малки деца на "Грация и мощ"??? Тези мъжкарани, яхнали грубите АТВ-та и грозните джипки?
Защо се мъчите да отречете еманципацията? Защото като се счупи бойлера трябва да стоя и да те гледам как се потиш и се мъчиш, защото хал хабер си нямаш как да го ремонтираш /а аз знам/, ама нали съм Барби, трябва да те гледам тъпо като тръба 1/2 цол и да мигам на парцали!?
Тц, не съм съгласна!
По-добре мъжкарана с достойнство, отколкото безпомощна лигла.....!
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар