Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хомосексуалисти

Хм, Зори, не го яж Маниака. Не е лошо момчето, а пък и лиглите все някой трябва да ... им обира паяжините.
    Замислих се, аз самия как разсъждавах на 20. И май ми беше все тая. Да има там нещо за вечерта, а пък дали е лигла или не - и без това нямаше значение, щото рядко се задържаше за повече от 2 дена. Май гледах само да не получа инфаркт, като я видя сутринта на светло
    После човек попада на някоя правилна мома и летвата скача до небесата. И започва да ... обира паяжини по-рядко, щото тия, дето минават летвата се оказва, че никак не са много. И т.н., докато си намери каквото търси или докато не се предаде и не се набута с първата попаднала. На печелившите - честито
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      ... или докато не се предаде и не се набута с първата попаднала. На печелившите - честито
      Това ми звучи като причина, за заглавието на темата...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Това ми звучи като причина, за заглавието на темата...
        По-скоро липса на късмет. Понякога алкохола прави чудеса
        Нали знаеш:
        - жена ми е ангел!
        - А, тя и моята не е човек...

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
          Сещаш ли се, че ако си мисля единствено за маникюра, ти ще вечеря вдругиден и ще ти изчистя къщата догодина!
          Има и жени "2 в 1" - на мен лично маникюра ми е изряден, прическата и грима ми всеки ден са на ниво, достатъчно женствена съм и т.н.
          НО не съм лигла, седнала да реве за счупен нокът! Виж сега, ако искаш мога да ти демонстрирам що за мрънкало мога да съм То счупени нокти, то кофти изправена коса, 3 стърчащи у лево косъма от прическата ми и тра ла ла......!
          Ако толкова са ви гадни "мъжествените /!?/ жени, защо се кефите като малки деца на "Грация и мощ"??? Тези мъжкарани, яхнали грубите АТВ-та и грозните джипки?
          Защо се мъчите да отречете еманципацията? Защото като се счупи бойлера трябва да стоя и да те гледам как се потиш и се мъчиш, защото хал хабер си нямаш как да го ремонтираш /а аз знам/, ама нали съм Барби, трябва да те гледам тъпо като тръба 1/2 цол и да мигам на парцали!?
          Тц, не съм съгласна!
          По-добре мъжкарана с достойнство, отколкото безпомощна лигла.....!
          Дори и най-грубата мъжкарана иска да е ЖЕНА...Като срещнеш подходящият МЪЖ и ти ще искаш...

Коментар

....
            Защото като се счупи бойлера трябва да стоя и да те гледам как се потиш и се мъчиш, защото хал хабер си нямаш как да го ремонтираш /а аз знам/, ама нали съм Барби, трябва да те гледам тъпо като тръба 1/2 цол и да мигам на парцали!?
            Тц, не съм съгласна!
            ....
            Зорее, дай си ми бойлера! Бойлера си е мой!

Предпочитам да оправям бойлер, а не нещо мъжко.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              ...
              Предпочитам да оправям бойлер...
              Светльо, хммм... като ще е така, я вместо с бойлер, пробвай с разни надуваеми "играчки"...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Пичове ... що бъркате МЪЖКАРАНА с МЪЖКО МОМИЧЕ? Различни понятия са, вЕрвайте ми

Коментар

" Аз съм 100% хетеросексуален, никога не съм се занимавал с никакви ПЕДЕРАСКИ истории...."
                  цитат на Яне Янев, председател на РЗС

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Пичове ... що бъркате МЪЖКАРАНА с МЪЖКО МОМИЧЕ? Различни понятия са, вЕрвайте ми
                    Абе бъзикате се вие, щото не познавате кака Дида от Плевен...
                    Ей, евала и правя на тая женица! Учила ме е във фитнеса как да дигам щанги. Люто мрази чалга и пе*али и яко шамаросва разните му олигофрени...
                    Пич, във всеки смисъл на думата!
                    Публикувайте отговор

Коментар

Позволи ми да не съм съгласна с теб....
                      Сещаш ли се, че ако си мисля единствено за маникюра, ти ще вечеря вдругиден и ще ти изчистя къщата догодина!
                      Има и жени "2 в 1" - на мен лично маникюра ми е изряден, прическата и грима ми всеки ден са на ниво, достатъчно женствена съм и т.н.
                      НО не съм лигла, седнала да реве за счупен нокът! Виж сега, ако искаш мога да ти демонстрирам що за мрънкало мога да съм То счупени нокти, то кофти изправена коса, 3 стърчащи у лево косъма от прическата ми и тра ла ла......!
                      Ако толкова са ви гадни "мъжествените /!?/ жени, защо се кефите като малки деца на "Грация и мощ"??? Тези мъжкарани, яхнали грубите АТВ-та и грозните джипки?
                      Защо се мъчите да отречете еманципацията? Защото като се счупи бойлера трябва да стоя и да те гледам как се потиш и се мъчиш, защото хал хабер си нямаш как да го ремонтираш /а аз знам/, ама нали съм Барби, трябва да те гледам тъпо като тръба 1/2 цол и да мигам на парцали!?
                      Тц, не съм съгласна!
                      Много ми е интересно защо от бащата така силно се прехвърлят гени към щеркитеПри мене е същото две оправни момичета едното твой набор

Добре че нямам син да сме се изтрепали до сега ако е откачен като мене
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Позволи ми да не съм съгласна с теб....
                        Тц, не съм съгласна!
                        Чакай, чакай - нищо не е така. Аз от приятелката си не изисквам да ми чисти, пере и готви (освен ако не изпитва някакъв неистов ентусиазъм, което е рядко срещано явление - горе-долу колкото Слънчевото затъмнение). На предишната страница съм обяснил как съм решил проблема с храната, чистенето и прането са ясни - прахосмукача и пералня, съответно.

Мисля, че има огромна разлика между "гаджета" и потенциални/настоящи съпрузи. Ще се опитам да го обясня метафорично - аз съм на 20 години и ми трябва лъскава бегачка (да я има тръпката, адреналина, да е ефектна и т.н., с всички последици от това), а пък като стане време за женене, ще си взема някоя безпроблемна и непретенциозна нафтова печка, която просто да ми върши работа, стотици хиляди километри. Съвсем логична смяна на приоритети, спрямо възрастта

Бойлера мога да си го ремонтирам сам като се счупи и съм го правил многократно.

А конкретно за теб - не знам защо си се разпознала и се ръгаш в определението <<мъжкарана>>, при положение, че си <<мъжко момиче>>, а разликата е сериозна, както стана ясно в предишни постове.

Капиш?
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                          Чакай, чакай - нищо не е така. Аз от приятелката си не изисквам да ми чисти, пере и готви (освен ако не изпитва някакъв неистов ентусиазъм, което е рядко срещано явление - горе-долу колкото Слънчевото затъмнение). На предишната страница съм обяснил как съм решил проблема с храната, чистенето и прането са ясни - прахосмукача и пералня, съответно.

Мисля, че има огромна разлика между "гаджета" и потенциални/настоящи съпрузи. Ще се опитам да го обясня метафорично - аз съм на 20 години и ми трябва лъскава бегачка (да я има тръпката, адреналина, да е ефектна и т.н., с всички последици от това), а пък като стане време за женене, ще си взема някоя безпроблемна и непретенциозна нафтова печка, която просто да ми върши работа, стотици хиляди километри. Съвсем логична смяна на приоритети, спрямо възрастта

Бойлера мога да си го ремонтирам сам като се счупи и съм го правил многократно.

А конкретно за теб - не знам защо си се разпознала и се ръгаш в определението <<мъжкарана>>, при положение, че си <<мъжко момиче>>, а разликата е сериозна, както стана ясно в предишни постове.

Капиш?
                          Нафтовата печка може за някой да се види като бегачка!!!Капиш?
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                            аз съм на 20 години и ми трябва лъскава бегачка (да я има тръпката, адреналина, да е ефектна и т.н., с всички последици от това), а пък като стане време за женене, ще си взема някоя безпроблемна и непретенциозна нафтова печка, която просто да ми върши работа, стотици хиляди километри. Съвсем логична смяна на приоритети, спрямо възрастта
                            Малък си още... и не знаеш. Те, мъжете цял живот бегачки гонят, хванат си някоя...и после оплакват съдбата си до края на дните си Е, по-умните успяват и да отърват кожата овреме

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              Нафтовата печка може за някой да се види като бегачка!!!Капиш?
                              То можеш да си ходиш цял живот с розовите очила - никой не ти пречи Капиш?!

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              Малък си още... и не знаеш. Те, мъжете цял живот бегачки гонят, хванат си някоя...и после оплакват съдбата си до края на дните си Е, по-умните успяват и да отърват кожата овреме
                              Малък съм, ама имам опит . A именно за това трябва да се живее oвреме, за да не се сетиш на 60 години, че ти се карат бегачки, ама вече не можеш. Всяко нещо - с времето си!
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

Стояне ... това за дизелите и бегачките ... няма лошо, само много, ама наистина много се надявам да не продължиш да си го мислиш, когато наистина тръгнеш да се жениш. Майтапа настрана, нЕма ли тръпка ... пиши го бегало, пък ако ще да е парен валяк

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X