Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хомосексуалисти

Четох статистика, че те са 10% от хората. Мисля че са много повече, поне 30%. Вечер в Тел Авив, младежите прегърнали младежи и девойките девойки, преобладават. Почти се не виждат младеж и девойка. Все повече се срещат величествени, супер жени -трансвестити. Виждам това и в Лондон, в Париж са сдържани. Почти не остават мъже.
    С този темп, няма да има за кого да се омъжа.
    Ако всеки пол се привлича от собствения си пол, не е ли това краят на човешкият род?
    Имам предвид, не защо е така (друга тема), а какви ще са последиците.
    След 18 години отсъствие се върнах в Тел Авив. Пред моят дом ме спря провокативно облечена млада жена - тя беше момчето на съседи , след смяна на пола.
    vivee
    (на български пиша с google search и разговорник.главни букви не работят . ако е неправилно се извинявам)
    Последно редактирано от giorgio; 08-10-10, 13:17.

От: Хомосексуалисти

Спокойно, ще намериш някой момък... Ако не в странство, то поне тука са в изобилие...
    Публикувайте отговор

Коментар

Споко "Call ME"
      088455338две
      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
      Джамбазов 2010г..

Коментар

А пък на мене ми писна от мъжкарани, побойнички, грубиянки, шофьорки, пушачки и пиячки. Вие момичетата нали обичате да казвате ''по-добре сама, отколкото зле придружена''? Нали така казвате?
        Е, и аз така.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
          ...с този темп няма да има за кого да се омъжа.
          ..
          Сложи снимка бе миличко

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            А пък на мене ми писна от мъжкарани, побойнички, грубиянки, шофьорки, пушачки и пиячки. Вие момичетата нали обичате да казвате ''по-добре сама, отколкото зле придружена''? Нали така казвате?
            Е, и аз така.
            Ми то с такива мъже какви да станем..... веждите му по-добре оформени от моите, Cosmopolitan си купува преди мен.....
            И да, пуша, карам, ако се налага се бия и НЕ МРЪНКАМ, ЧЕ МИ Е СЧУПЕН НОКЪТЯ!!!
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Епилация...

"... зле придружена". Веднага си го записвам в тефтерчето. Подобен култов лаф само някоя женица може да го измисли...
              Последно редактирано от p-pleven; 08-10-10, 11:33.
              Публикувайте отговор

Коментар

E де,е де не сме всичките такива.Ама все по малко стават жените дето да харесват така нареченито по неподдържани мъже не купуващи се Космополитен,за това сме все по често срещани мъжете дето мислят като Мишо.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Ами това, че мъжете не могат да намерят тънката граница между изпедер@стяване и поддържане, жените затова не сме криви!
                  Маникюр, оформени веждички, епилирани крачета и ръчички, боядисанички, на кичури, на не знам си какво...... ей такова с правата лопата да го бия му е малко /аууууу като каква побойничка прозвучах, пу пу, не ме е срам /
                  Daddy's girl! Always & Forever!
                  Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Аз нямам проблеми с хомосексуалистите. Ще имам грижата да наваксам броя деца, необходими на обществото.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                      Ами това, че мъжете не могат да намерят тънката граница между изпедер@стяване и поддържане, жените затова не сме криви!
                      Маникюр, оформени веждички, епилирани крачета и ръчички, боядисанички, на кичури, на не знам си какво...... ей такова с правата лопата да го бия му е малко /аууууу като каква побойничка прозвучах, пу пу, не ме е срам /
                      По-добре не мога да го кажа. Лошото е, че има жени които го харесват. Мен ме мързи да се обръсна пък камоли да мисля за вежди и маникюр.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Темата е много коварна.
                        Като говорим за това кой какъв е,
                        да отчитаме факта, че имаме деца, а после и внуци
                        и не се знае какво ще бъде с тях.
                        Лесно се говори за нещо, което е извън къщата ни.

Коментар

Типично качество на мъж. Аз нямам предвид хигиена, или разлика между половете, a половото влечение.
                          vivee
                          Последно редактирано от giorgio; 08-10-10, 13:17.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                            Темата е много коварна.
                            Като говорим за това кой какъв е,
                            да отчитаме факта, че имаме деца, а после и внуци
                            и не се знае какво ще бъде с тях.
                            Лесно се говори за нещо, което е извън къщата ни.
                            Много си прав, Майкъл, по този повод се сетих за един виц, гадничко е, ма...Трима новобогаташи седят в кафенето и обсъждат колко прекрасни деца имат.
                            Първият:
                            - Моят син е голям юнак. По моите стъпки върви. Занимава се с недвижими имоти, работата му върви супер. Прави големи пари, даже на гаджето си наскоро подари апартамент в Париж...
                            Вторият:
                            - И моят син е голяма работа. Отвори си собствен автосалон. Продава коли на поразия. И той прави големи пари. Миналата седмица подарил на гаджето си чисто ново Ферари...
                            Третият:
                            - А моят пък е банкер. Собствена банка си направи. Парите му не можеш да ги преброиш. Вчера на гаджето си дал огромен кредит, без лихва за 30 години...
                            В това време към тях се приближава четвърти новобогаташ:
                            - За какво си говорите?
                            - Абе хвалим се с децата си..
                            - Охх, моят син стана хомосексуалист. Не мога да се похваля, че много се е издигнал. Обаче пък се оправя в живота, мамка му. Ей на, апартамент в Париж му подарил някой, чисто ново Ферари кара, а вчера и безлихвен кредит за 30 години му отпуснали... почти всички сме родители и..да си плюем в пазвите(по стар обичай) да не ни се случва, иначе..всички сме толернатни и подхождаме с разбиране, стига да не ни касае лично.
                            В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Значи тук сме 65 хил. души, обаче няма да има признание от никого, че е гей.
                              Но аз си признавам, че съм лесбист и харесвам жените

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X