Четох статистика, че те са 10% от хората. Мисля че са много повече, поне 30%. Вечер в Тел Авив, младежите прегърнали младежи и девойките девойки, преобладават. Почти се не виждат младеж и девойка. Все повече се срещат величествени, супер жени -трансвестити. Виждам това и в Лондон, в Париж са сдържани. Почти не остават мъже.
С този темп, няма да има за кого да се омъжа.
Ако всеки пол се привлича от собствения си пол, не е ли това краят на човешкият род?
Имам предвид, не защо е така (друга тема), а какви ще са последиците.
След 18 години отсъствие се върнах в Тел Авив. Пред моят дом ме спря провокативно облечена млада жена - тя беше момчето на съседи , след смяна на пола.
vivee
(на български пиша с google search и разговорник.главни букви не работят . ако е неправилно се извинявам)
С този темп, няма да има за кого да се омъжа.
Ако всеки пол се привлича от собствения си пол, не е ли това краят на човешкият род?
Имам предвид, не защо е така (друга тема), а какви ще са последиците.
След 18 години отсъствие се върнах в Тел Авив. Пред моят дом ме спря провокативно облечена млада жена - тя беше момчето на съседи , след смяна на пола.
vivee
(на български пиша с google search и разговорник.главни букви не работят . ако е неправилно се извинявам)
Коментар