Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомосексуалисти

Всички кривотии идват от изобилие!

Прати един метросексуален, хванат някъде в аутлета да носи чували с пясък на гара Пионер и след месец, два, всичко метросексуално ще се изпари, яко дим!

Ще си стане мъжага, та дрънка!

То от лиготии и изобилие, няма как да не възникнат извращения! Дядо му прокопал Хаим Боаз с кирка и потник, скъсал сума ти бригадирки в палатката, а внучето си маже косата с мазнина и как му се викаше......онова лъскавото.....дето го носят булките! Нещо като "броколи" беше...

Коментар

Еее много бъркате. Въпрос на мотивация е. Досега прекарвах колички пясък и резах дърва после. Пия кафе,спамя малко и отивам да се окастря,че е събота вечер и време за забавления. Като знае човек какво ще получи като е чистичък и умора няма .
      висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
        Знаеш ли напълно съм съгласна с теб, но скоро слушах по БГ радио дебат дали жените харесват или не метросексуалните, всички изказали се жени бяха ЗА. Явно е актуално сред по-младите.
        Защо се изненадваш ?
        Докато за "представителна извадка" минават група тъпоглави мутреси в МОЛ-а, социологическите и журналистическите проучвания все ще са с подобни резултати...

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
          Еее много бъркате. Въпрос на мотивация е. Досега прекарвах колички пясък и резах дърва после. Пия кафе,спамя малко и отивам да се окастря,че е събота вечер и време за забавления. Като знае човек какво ще получи като е чистичък и умора няма .
          Няма начин да се целунат двама, които прекарват колички с пясък!

/Освен в някои места, с бодлива тел, където това занимание си е секси!/

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
            Няма начин да се целунат двама, които прекарват колички с пясък!
            Имаш безкрайно романтична представа за хомосексуализма.

Коментар

Омитам се от темата, защото надушвам неестественна обстановка!

Инстинктите ми говорят - "Рън Форест... рън!"

Коментар

Е ама си имам момиче което си има изисквания за мен . Та количките с пясък добре ама ако искам да карам и друга количка трябва да се ощавя . (и незнам дали има значение,но приятелката ми не е Българка и е много придирчива към това.може би защото е и севернячка де пък там не са космати,знам ли.а лично аз се обезкосмявам от юношеска възраст заради плуването,после бях и професионален водолаз и никога не е било гот да надяваш неопрен върху косми... тогава даже не съм и предполагал за дума метросексуалност, после открих,че и на жените им харесва и ето че след толкова години ми върза и аз да стана модерен по случайност )
                висете отпуснато

Коментар

Темата се отклонява с метросексуалните, но всъщност декларирането на черти от характера с външни белези, не е лошо нещо. Спестява много време и нерви Ще дам страничен пример, за да го илюстрирам, примерно метъл с характерното облекло среща чалгаджийска, с нейното характерно облекло. Веднага разбират, че няма какво да си губят времето един с друг. Дори да допуснем, че само единия от тях е с "униформата", то другия може да го прецени веднага и контакта да е само кратка размяна на реплики, пак се пести време. Същото е и с метеросексуалните. Декларират принадлежност към определена субкултура, която освен с изскубани вежди, се характеризира и с купуване на Космополитън. Без първият външен белег, второто може да остане скрито за известно време и да доведе до загуба на много време. Обратното също е в сила, когато ти направят намек да си изскубеш веждите, веднага разбираш, че в даден момент ще се наложи да си чел Космополитън, за да продължи разговора и няма смисъл да си губиш времето

А нещата не се свеждат до един обикновен външен вид. Утре, ако стане модерно да си небръснат и рошав, същите тези, които сега се водят по последна мода, ще започнат да ходят небръснати и рошави. Вътрешно обаче ще си останат същите, външния вид обикновено е следствие, а не причина. Е, да. И сега има обезкосмяващи се, които не го правят за модата и при хипотетичната нова мода ще има ходещи небръснати и рошави, които просто си ходят така, но никоя система за разграничаване на хора, не е съвършена
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

окосмяването по тялото е част от мъжественоста при мъжете, не при жените.привличащо e
                    много

Коментар

• От: Хомосексуалисти

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                      окосмяването по тялото е част от мъжественоста при мъжете, не при жените.привличащо e
                      много
                      Снимката твоя ли е?

Коментар

В името на науката съм готов да се обръсна целия и да си направя гей-прическа за да видя дали мацките ще ми връзват повече!

П.П. Експериментът ако го направя ще е само веднъж!
                        Последно редактирано от Иван Жоров; 09-10-10, 18:57.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Стига сте се гъбаркали с девойката, това е сериозна тема "хомосексуализъм", не ви е преса за коса...

Не знам как е в цивилизованите страни, българският манталитет различава само мъжките хомосексуалисти и им вика "педерасти". Последните петдесетина години научихме, че имало и лесбийки. А последните 20 - че имало и гейове. Че и от двата пола. Сложно взе да става. Особено като постоянно ни ги навират в лицата по телевизията. Каква п@тка си монтирал Азис и за чий му е ако е пасивен, примерно.
                          Иначе сме толерантни хора. Стига да не ни пипат по дупетата, тогава биеме.
                          Щом се обичат, да правят каквото искат... ама ако може в къщи. Дразни ни показността.

П.С. Виве, продължавай да си възстановяваш българския език, пък ела да дискутираме... нищо, че не съм космат, но пък съм хубав, умен и скромен...
                          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                            В името на науката съм готов да се обръсна целия и да си направя гей-прическа за да видя дали мацките ще ми връзват повече!

Едва ли си струва, Иванье.
                            Мацките най-връзват на издут портфейл.
                            Гейзеровидните могат да разчитат само ако изпадне нещо, нЕкоя разочарована патка или заблудена овца.
                            Раста-та вървят повече в некои среди...
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

да това съм аз

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение

То вярно, че има виц, който казва, че от веднъж не се ставало... но с космите има проблем Като ги обръснеш веднъж, после започват да растат по-дълги и остри... Така че си прецени.
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X