Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хомосексуалисти

Съвременната жена си боядисва косата, слага си фалшиви нокти и мигли, прави си корекции на фигурата, опъва си кожата на лицето, слага си силиконови гърди...
    И се оплаква, че в днешно време е трудно да се намери истински мъж..
    В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
      Съвременната жена си боядисва косата, слага си фалшиви нокти и мигли, прави си корекции на фигурата, опъва си кожата на лицето, слага си силиконови гърди...
      И се оплаква, че в днешно време е трудно да се намери истински мъж..
      От толкова корекции вече не се знае кой кой е
      Фалшиви жени се чифтосфат с фалшиви мъже...е, как няма да има демографски срив

Коментар

Нека не обобщаваме... който се чуства фалшив и го прави с фалшив - тяхна воля...
        Демографската криза е в резултата на делата на други индивиди с "нестандартни" наклонности...
        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
          ...е, как няма да има демографски срив
          Викат му отрицателен демографски прираст!

Коментар

Vivee дълбоко се е замислила след написаното до тук и сигурно е тръгнала да си търси истински мъж или поне нещо подобно. Те истинските мъже отдавна изчезнаха... сещам се там за 1 от последните дето се бъхташе с вятърните мелници, сега спорадично се явява заедно със своя оръженосец в реклама на "истински" колбаси...
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Vivee дълбоко се е замислила след написаното до тук и сигурно е тръгнала да си търси истински мъж или поне нещо подобно. Те истинските мъже отдавна изчезнаха... сещам се там за 1 от последните дето се бъхташе с вятърните мелници, сега спорадично се явява заедно със своя оръженосец в реклама на "истински" колбаси...
              Бих добавил и пичовете от рекламата за "Македонска наденица"... "Що стана бре, Танасе? Дека ходиш..."
              Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                Бих добавил и пичовете от рекламата за "Македонска наденица"... "Що стана бре, Танасе? Дека ходиш..."
                Тия са ми изопачили думите, аз за ракия бех!
                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Попаднах на една интересна мисъл:
                  "Ако един мъж се мисли за Наполеон или за марсианец - карат го в психиатрията и се опитват да го лекуват принудително.
                  Ако обаче един мъж се мисли за жена - започват да му защитават правата?!?"

А сега де? Шъ емигрирам май...
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Въпрос на обществена опасност, така както я разбира властта.

Иначе - разпространена заблуда. Хомосексуалистът не се мисли за жена, нито мисли партньора си за жена.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      ....

Чудно ми е до каква степен причините са биологични и до каква социални, ако изобщо може да се разделят така. Или префразирано - можем ли и трябва ли като общество да се опитваме да правим нещо по въпроса или всичко това си е просто божа работа?.....

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      Мода! Поне в повечето случаи...
                      Запознават се двама и единия се представя : "Приятно ми е - Димитров . Дизайнер" .
                      ... другия отговаря : "Приятно ми е - Иванов . Обикновен педераст" .

... а иначе "красивата девойка " ( поне от аватара ) , която е пуснала темата и ви е взела за мезе тук , сигурно отдавна си е получила оценката за проекта . Ако е "студентка де" .
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        ... а иначе "красивата девойка " ( поне от аватара ) , която е пуснала темата и ви е взела за мезе тук , сигурно отдавна си е получила оценката за проекта . Ако е "студентка де" .
                        ... то ние тука си имаме един човек със социологическа агенция, постоянно ни прави някакви препитвания.... Явно са видели, че могат безплатно да си направят изследванията.
                        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                          ... то ние тука си имаме един човек със социологическа агенция, постоянно ни прави някакви препитвания.... Явно са видели, че могат безплатно да си направят изследванията.
                          Кой е той, че ми е много интересно?
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            Кой е той, че ми е много интересно?
                            Айде сега и ти...... явно не следиш внимателно поогледай се и виж темите, по-специално анкетите
                            LZ1PER

Коментар

Веселяци,кефите ме.....
                              Едно от малкото останали качествени неща в Родината-това е този Форум.
                              Последно редактирано от Георги Крумов; 01-11-10, 10:25.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                                Айде сега и ти...... явно не следиш внимателно поогледай се и виж темите, по-специално анкетите
                                И за ме назначат на трудов договор с модераторска заплата, пак няма да ми стигне времето да прочета всичко от този всеобхватен форум.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X