Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хомосексуалисти

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Всички кривотии идват от изобилие!

Прати един метросексуален, хванат някъде в аутлета да носи чували с пясък на гара Пионер и след месец, два, всичко метросексуално ще се изпари, яко дим!

Ще си стане мъжага, та дрънка!

То от лиготии и изобилие, няма как да не възникнат извращения! Дядо му прокопал Хаим Боаз с кирка и потник, скъсал сума ти бригадирки в палатката, а внучето си маже косата с мазнина и как му се викаше......онова лъскавото.....дето го носят булките! Нещо като "броколи" беше...
    Абсолютно прав...Всичко е от липсата на труд Трудът е този който е направил от маймунът човек и липсата му просто те връща обратно СОРИ
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Абсолютно прав...Всичко е от липсата на труд Трудът е този който е направил от маймунът човек и липсата му просто те връща обратно СОРИ
      Лош пример При маймуните хомосексуализъм се наблюдава изключително рядко... а едни от най-свирепите и усърдно трениращи войни в историята - спартанците, са били основно такива Да бяха нещата толкова прости... Като се замислих познавам един обратен от квартала, където израснах, дърводелец, по цял ден реже и кове дървени дограми, но доколкото чувам още си е такъв
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
        Лош пример При маймуните хомосексуализъм се наблюдава изключително рядко... а едни от най-свирепите и усърдно трениращи войни в историята - спартанците, са били основно такива Да бяха нещата толкова прости... Като се замислих познавам един обратен от квартала, където израснах, дърводелец, по цял ден реже и кове дървени дограми, но доколкото чувам още си е такъв
        Дърводелството изглежда трябва да го ограничим от дейноста тежък труд виждаш ли до какво води
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
          В името на науката съм готов да се обръсна целия и да си направя гей-прическа за да видя дали мацките ще ми връзват повече!

П.П. Експериментът ако го направя ще е само веднъж!
          Радиии, не знам за мацките, ама аз си те харесвам и такъв, пък камо ли ако се поогладиш малко...
          Когато се оправиш и подмиеш-обадисе, имаш ми телефона

По темата-не съм чувал в животинското царство да има прояви на педалство...
          То си е чисто човешко проявление. От скука и криво възпитаване в детството.
          Също и от намеса в работите ма природата, но темата е друга, да не я започваме и нея сега.

Е, педалисти(Знам, че много от вас четат тази тема, гугъл всичко вижда), както по-нагоре казаха-я да ви дам да бутате цял ден количка с бетон, пък нека да ви дойде после мерак за целуване...
          Само, че аз ще ви връча в ръцете по една мотика, и на царевицата... Тя се копае през Юни, доста е жежко, и се работи докато се вижда...
          Всичко е от презадоволяване и мода... Не сте стояли гладни...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Дърводелството изглежда трябва да го ограничим от дейноста тежък труд виждаш ли до какво води
            От колко пренесени килограма на ден го броим за тежък?
            Не са толкова прости нещата, в една друга тема преди малко писа, че казармата правела мъжете... Да, обаче в Израел казармата за мъжете е три години и после много често ги взимат запас. Обаче я виж каква тема е пуснало девойчето, че баш там, масово са се изпедерастили Та това не е като да събереш две и две, факторите са много и никой от тях не променя нещо сам по себе си.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
              От колко пренесени килограма на ден го броим за тежък?
              Не са толкова прости нещата, в една друга тема преди малко писа, че казармата правела мъжете... Да, обаче в Израел казармата за мъжете е три години и после много често ги взимат запас. Обаче я виж каква тема е пуснало девойчето, че баш там, масово са се изпедерастили Та това не е като да събереш две и две, факторите са много и никой от тях не променя нещо сам по себе си.
              Тодоре на това немам разбирайзаблудил съм се сигурно
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Малко да внеса корекции в познанията за животните, най-вече за маймуните, на мненията изразени от Тошко и Кольо. При макаците Резус е може би най- силно изразен разюзденият хомосексуализъм. При повечето животни не, но при повечето маймуни се среща при определени жизнени условия.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                  Малко да внеса корекции в познанията за животните, най-вече за маймуните, на мненията изразени от Тошко и Кольо. При макаците Резус е може би най- силно изразен разюзденият хомосексуализъм. При повечето животни не, но при повечето маймуни се среща при определени жизнени условия.
                  ...туряй в сметката твърдението, откъде сме произлезли и май е нормално да си амбриаж, или поне 50/50.
                  Гати, чак така ли, мислех за нормално да не те блАзни сладоледа на съседа, или поне да е рядкост.

Коментар

Светът е сбъркан!

1. Маймуни Bonobos

Смятани за едни от най-близките до хората, bonobos от вида на шимпанзетата не се стесняват на търсят сексуално удоволствие сред своя пол. Почти всички от тези миролюбиви маймуни са бисексуални и често решават проблемите си на принципа „прави любов, а не война”. Те се съвокупляват често като крещят от удоволствие и също така често участват в хомосексуални действия, като в две трети от случаите това го вършат женските.

2. Макаци

Женските макаци поддържат интензивни връзки по между си, те са периодично моногамни, което означава, че за даден период имат само по един сексуален партньор. Въпреки това те „кръшкат” с други женски по време на размножаването. Женските макаци извършват сексуални действия, като например взаимно си стимулират гениталиите и крещят от удоволствие. Мъжките макаци също се изпедерастяват, но са склонни скоро да напуснат „партньора за една нощ”

3. Бизон

Хомосексуалните контакти между мъжките бизони са по-чести,отколкото са хетеросексуалните контакти между мъжките женските. Причината е, че биковете са с женските само веднъж годишно при заплождането. Но дори и по време на размножителния период излишъкът от хормони кара мъжките да се ангажират с хомосексуална дейност по няколко пъти на ден. Над 55 процента от контактите на младите бици за хомосексуални.

4. Делфини Bottlenose

Хомосексуалната дейност на тези морски бозайници е също така честа като хетеросексуалната. Мъжките делфини Bottlenose са бисексуални, но те минават през период на изключителна хомосексуалност. Тогава те практикуват и орален секс, като един делфин стимулира гениталите на друг с муцуната си. Мъжките често трият пениса си в тялото на партньора си.

5. Жирафите

Еднополовите сексуални предпочитания са често явление сред жирафите. Често един мъжки ще започне да флиртува с друг, като си търкат дългите шии, това продължава поне 20 минути. Според едно проучване на всеки 20 жирафа поне два в момента флиртуват. Много често хомосексуалните действия превъзхождат по брой хетеросексуалните.

6. Антилопите

Женските са склонни по няколко пъти на час на взаимни нежности, които очевидно не получават от мъжките екземпляри. Като цяло хомосексуалните контакти обхващат 9 процента от сексуалната активност на антилопите.

7. Бели лебеди

Почти една четвърт всички семейства са от хомосексуални двойки, които са заедно от години. Понякога мъжките двойки ползват една женска при чифтосването с нея. Понякога те й обсебват яйцата и започват да ги мътят. В други случаи те направо прогонват хетеросексуалните двойки от гнездата им и отглеждат новоизлюпените лебедчета.

8. Моржове

Мъжките моржове достигат полова зрялост на четири години. През това време те участват само в еднополови отношения. По-възрастните мъжки обикновено са бисексуални – чифтосват се женски през размножителния период и копулират с мъжки през останалата част на годината. Те си търкат телата, прегръщат се страстно и дори спят заедно във водата.

9. Сив кит

Хомосексуалната дейност обикновено започва с невинно пръскане с вода. Играта прераства в сексуална оргия от по пет кита, които пръскат вода, трият си гърдите и си допират половите органи.

10. Гвиански петел

Тази зашеметяваща птица с ръждивочервена окраска и голям гребен на главата проявява изключителна гей-наклонност, в която търси истинска наслада. Почти 40 процента от мъжкарите се занимава с различни форми на хомосексуална активност и дори известна част от тях предпочитат да не се копулират с женски!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                      При бонобосите пък е стандартно поведение, май там всички са би. Моя грешка. При приматите, с които имаме най-много общо, обаче е доста рядко явление. Иначе като цяло за животинския свят не е необичайно - пингвини, делфини, лебеди, че дори и бизоните го практикуват. Обаче почти няма примери за чисто хомосексуални животни, обикновено са бисексуални. Имат инстинкт за създаване на поколение.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        ...туряй в сметката твърдението, откъде сме произлезли и май е нормално да си амбриаж, или поне 50/50.
                        Гати, чак така ли, мислех за нормално да не те блАзни сладоледа на съседа, или поне да е рядкост.
                        Дарвин да го...тра-ла-ла. Педалите не са обект на мой интерес. Поне докато не се опитат да ме убеждават че сбърканият съм аз. Тогава ставам агресивен.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Леле каква дискусия се заформила

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                          Четох статистика, че те са 10% от хората. Мисля че са много повече, поне 30%. Вечер в Тел Авив...
                          Читавите мъже са си все толкова. Просто калпавите си намериха нов имидж. Но ти не си търсиш калпав мъж, нали? Всичко е в главата, както казала Granny Weatherwax

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                          Ми то с такива мъже какви да станем..... веждите му по-добре оформени от моите, Cosmopolitan си купува преди мен.....
                          И да, пуша, карам, ако се налага се бия и НЕ МРЪНКАМ, ЧЕ МИ Е СЧУПЕН НОКЪТЯ!!!
                          Зори, изби рибата! Става ми драго на душата, че ви има и такива - леко луди, приемащи трудностите по-скоро като предизвикателство и с винаги готова да изгрее усмивка. Е, как да изпедерастее човек, като има такива жени?

П.П. За тези, които не познават Зорка - мъжко момиче е, но не е мъжкарана. Голяма сладурана си е даже
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Я, пак отворили темата...
                            Вълчо, поне 80% от показаните от теб примери за изпедерастяване сред животните не показват такова нещо.
                            "Пръскали се с вода, и си триели гениталиите един в друг."-Ами те сегашните педали акосе разминаваха с това-със злато да ги зариеш... Това поведение на животните може да си е съвсем естествена борба за това кой да се чифтоса със женската например, а някой мераклия за официализирането на геювството да ги представя по този начин...

Зорето е пич...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              За заключването, мислех че съм го оправил бързо и никой не е видял , но явно не... Моя грешка Натиснал съм където не трябва по погрешка, докато съм писал предното мнение, даже се учудих кой е заключил и отидох да проверя... Изненада - аз

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Вълчо, поне 80% от показаните от теб примери за изпедерастяване сред животните не показват такова нещо.
                                Май е била погрешно затворена.

Иначе, Кольо, как ти се вижда схемата при слоновете - почти нямаш шанс да се вредиш за женска, ако преди това не си поживял в хомо-дружинката от 2-4 мъжки.
                                Последно редактирано от derhunter; 09-10-10, 22:17.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X