Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомосексуалисти

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Колега, сега ще те изтрия, при следващото - просто няма да можеш да пишеш повече тук за неопределен период от време.
    Коя как и защо те е изоставила и колко точно си ревал по нея е лично твой проблем. Това не ти дава право да даваш определение какви са дадени групи жени и защо, а като те гледам - правиш го доста често, в типично твой стил. До тук.
    Слушам! А иначе съм силно поласкан, виждам, че от ''*ич'' си ме повишил в ''колега''.
    Чест и почитания!
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

момиче съм.не пуснах темата за да намеря мъж ,това е смешно . работя над проект който включва изследване на тази тема . от български произход съм ,но не мога да чета и пиша.
      разбирам почти всичко , но не говоря добре. имам голямо желание да се науча .успях да прочета без превод част от отговорите и съм доволна ,но ми е трудно да разбера шегите .
      отговорите ви са много интересни,макар че повечето засягат друга тема - разлика между жени и мъже и отношението между тях . аз се опитвам да контактувам с българи, да го опозная , за това написах в този форум. и съм щастлива да разговарям с толкова много хора българи и то на български . за причините за хомосексуализма мога да дам добро и подробно обяснение на английски, в форум за други езици , ако желаете .да чета и пиша ще се науча -сега знам че мога.
      топли поздрави на всички

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
        момиче съм.не пуснах темата за да намеря мъж ,това е смешно . работя над проект който включва изследване на тази тема . от български произход съм ,но не мога да чета и пиша.
        разбирам почти всичко , но не говоря добре. имам голямо желание да се науча .успях да прочета без превод част от отговорите и съм доволна ,но ми е трудно да разбера шегите .
        отговорите ви са много интересни,макар че повечето засягат друга тема - разлика между жени и мъже и отношението между тях . аз се опитвам да контактувам с българи, да го опозная , за това написах в този форум. и съм щастлива да разговарям с толкова много хора българи и то на български . за причините за хомосексуализма мога да дам добро и подробно обяснение на английски, в форум за други езици , ако желаете .да чета и пиша ще се науча -сега знам че мога.
        топли поздрави на всички
        Поздравления за усилията с българския език.
        А може ли да разберем точно над какъв проект работиш ?

Коментар

Поздравявям те за ентусиазма, желанието и за проекта ти.
          За този вид изследване може би си подбрала най неподходящия форум, но се надявам все пак да си получила някои отговори на твоите въпроси.
          В допълнение и заключение връзка м/у хомосексуалността и офроуда "май" няма
          Поздрави и успех с проекта.
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
            В допълнение и заключение връзка м/у хомосексуалността и офроуда "май" няма
            .
            Има, има... Най-после си купих и аз джип с ляв педал.... Развивам се....
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Има, има... Най-после си купих и аз джип с ляв педал.... Развивам се....
              Ние тривиалните к'о праи'м, дето си имаме долен ляв педал от повече време...?
              Нищо май, в графата сме, язък, не ставаме за пилотен проект...

п.п. май и аз си признах, стимулиран от Ясен и цитирания пост.Уйде коня у ряката, ще търся автоматик за реабилитация, макар че, ако ставаше така, Васко Кеца щеше да си купува по две десни маратонки/когато реши да няма часовник от розово злато, като ватмана на модната индустрия, де/...

Коментар

топли поздрави на всички
                Радвам се, че отговори. Добре си дошла във форума, а и в България, когато решиш. Участвай и в други дискусии, не се ограничавай само в тази тема. Закачките не си слагай на сърце. Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Ние тривиалните к'о праи'м, дето си имаме долен ляв педал от повече време...?
                  Нищо май, в графата сме, язък, не ставаме за пилотен проект...

п.п. май и аз си признах, стимулиран от Ясен и цитирания пост.Уйде коня у ряката, ще търся автоматик за реабилитация, макар че, ако ставаше така, Васко Кеца щеше да си купува по две десни маратонки/когато реши да няма часовник от розово злато, като ватмана на модната индустрия, де/...
                  Срещу вас да тичам, не моЖ ви стигна...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

... ако желаете .да чета и пиша ще се науча -сега знам че мога.
                    топли поздрави на всички
                    Чети и пиши, няма лошо. Имай предвид, обаче, че тук има цели раздели в които се пише с по-лош български език от твоя. Да внимаваш откъде вземаш пример.

Коментар

наистина ли добре се получава при мен ?
                      ясен, моля кажи ми какво е това на снимката , дето го държиш с ръка ?

Коментар

Определено правиш по-малко грешки от обичайните посетители в раздел ATV. Но това не е много висок стандарт.

Това на снимката е тиква. Обикновено тази тиква е повод за шеги във връзка с политическия живот в България, но ще се въздържа, докато не научиш как неофициално наричаме министър-председателя.

Коментар

Думите са правилни, но българската граматика е много по-сложна от английската. И словореда е друг. Например горното, би трябвало да се напише така:

Наистина ли се получава добре при мен? - Прилагателното се слага непосредствено преди обекта (предмета), към който се отнася.

Ясене, моля, кажи ми, какво е това на снимката, което го държиш с ръка? - Имената от мъжки род, когато се обръщаш към тях и завършват със съгласна буква, обикновено им се слага "е" накрая (но има и изключения). Думите за учтивост се отделят със запетайки, ако не са част от израз ("моля те" примерно), също и всяко под изречение, което съдържа отделно действие ("кажи ми", "е", "държиш"). "Дето" е приемлива дума в случая, но "което" е по-правилната.

На всички езици интервал се поставя след препинателен знак и никога преди него.

Във всеки случай без да се научи граматика, трудно може да се използва някой език. Само думите не вършат работа.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

За мен повечето нормално развиващи се мъже над 25г.трябва да имат работа и/или бизнес,гаже или семейство с деца,кола, и поне едно хоби,освен това трябва да има поне двама-трима приятели,с които от време на време да пие по биричка и да си похортува за коли,мотори,джипки,женички,футбол,бокс.............Нормално развиващия се мъж трябва и да поспортува,ако му остава време,а и да попрочете нещо!След всички тия неща на мен понякога не ми остава време даже да си избръсна муцуната,камоли епилации,солариуми,козметици,да не говорим за скубане на вежди!Ако някой ден се усетя,че вместо да човъркам нещо по колите,съм тръгнал на козметик,със сигурност ще се разтревожа за себе си!Според мен тия метросексуалните дори да не са гейове,са поне нарциси,а това също пречи да бъдеш пълноценен мъж!Един мъж-нарцис е почти толкова ненужен на жените,колкото и един откровен гей!

Коментар

Първоначално публикуван от graifer Преглед на мнение
                              За мен повечето нормално развиващи се мъже над 25г.трябва да имат работа и/или бизнес,гаже или семейство с деца,кола, и поне едно хоби,освен това трябва да има поне двама-трима приятели,с които от време на време да пие по биричка и да си похортува за коли,мотори,джипки,женички,футбол,бокс.............Нормално развиващия се мъж трябва и да поспортува,ако му остава време,а и да попрочете нещо!След всички тия неща на мен понякога не ми остава време даже да си избръсна муцуната,камоли епилации,солариуми,козметици,да не говорим за скубане на вежди!Ако някой ден се усетя,че вместо да човъркам нещо по колите,съм тръгнал на козметик,със сигурност ще се разтревожа за себе си!Според мен тия метросексуалните дори да не са гейове,са поне нарциси,а това също пречи да бъдеш пълноценен мъж!Един мъж-нарцис е почти толкова ненужен на жените,колкото и един откровен гей!
                              Знаеш ли напълно съм съгласна с теб, но скоро слушах по БГ радио дебат дали жените харесват или не метросексуалните, всички изказали се жени бяха ЗА. Явно е актуално сред по-младите.
                              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Явно Факт!
                                висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X