Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомосексуалисти

Докато ние тук обсъждаме геювите, жените в Зимбабве взели нещата в свои ръце:
    http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...imbabve.100687

Коментар

Ясно, ма чудя се при мъжете ако няма желание май няма да се получи нищо...ъъъъ, все пак е отвлечен, предполага се, че е под стрес, как е станала работата(с изнасилването де)
      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        Ми то с такива мъже какви да станем..... веждите му по-добре оформени от моите, Cosmopolitan си купува преди мен.....
        И да, пуша, карам, ако се налага се бия и НЕ МРЪНКАМ, ЧЕ МИ Е СЧУПЕН НОКЪТЯ!!!
        Забравих да спомена, че ми се гади от татуирани момичета. Навремето се татуираха циганките, дето метяха на Централна гара - София. А сега кво?
        Пфууууу! Гнусотия!
        Като си се направила на дивачка, що се чудиш, че само боклуци ти налитат?
        После мъжете били такива, онакива ...............
        Бреййййййййй, а вие кви сте, бе? Аз все си мисля, че квото повикало такова се обадило, а? Или ..........?
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
          Забравих да спомена, че ми се гади от татуирани момичета. Навремето се татуираха циганките, дето метяха на Централна гара - София. А сега кво?
          Пфууууу! Гнусотия!
          Като си се направила на дивачка, що се чудиш, че само боклуци ти налитат?
          После мъжете били такива, онакива ...............
          Бреййййййййй, а вие кви сте, бе? Аз все си мисля, че квото повикало такова се обадило, а? Или ..........?
          Ако ти се гади- пий "Деган", против повръщане е
          И не, не ми налитат боклуци, драги! Жена със стил съм /и татиурана, че и два пъти- позор!/
          А и ти кой беше, че да ти се обяснявам!?
          Daddy's girl! Always & Forever!
          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
            ...
            Колега, сега ще те изтрия, при следващото - просто няма да можеш да пишеш повече тук за неопределен период от време.
            Коя как и защо те е изоставила и колко точно си ревал по нея е лично твой проблем. Това не ти дава право да даваш определение какви са дадени групи жени и защо, а като те гледам - правиш го доста често, в типично твой стил. До тук.
            Последно редактирано от Goblin; 08-10-10, 21:27.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Докато ние тук обсъждаме геювите, жените в Зимбабве взели нещата в свои ръце:
              http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...imbabve.100687
              Първо в Зимбабве, после и в други страни. Е-ех, мечти.

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
              Ясно, ма чудя се при мъжете ако няма желание май няма да се получи нищо...ъъъъ, все пак е отвлечен, предполага се, че е под стрес, как е станала работата(с изнасилването де)
              Има стара поговорка: Няма мъж, който не може, има жени, които не умеят..
              Последно редактирано от Goblin; 08-10-10, 21:29.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Е има и "Няма фригидни жени, има неможещи мъже". Трябва да се уважаваме взаимно и да има комуникация мъже-жени..... Това е. И позитивизъм . Де ги тия банди у нас. Ох размечтах се. Не че и с една бандитка ше се справя .
                висете отпуснато

Коментар

Леле леле, регистрирало се момичето да си намери мъж за женене, че и тема пуснало, а вие да се скарате

Бъдете толерантни, колеги

По темата: Не съм съгласна, че няма мъже, че всички са гейове и че трябва да пуснеш тема в OFFRoad-Bulgaria.com, за да си намериш съпруг.

Поздрави!
                  Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Браво, браво! За отрицателно време 4 страници. Дайте да видим не процент гейове, а процент компетентни.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Браво, браво! За отрицателно време 4 страници. Дайте да видим не процент гейове, а процент компетентни.
                      ... и процент компетентни гейове ...
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Добре, защо се дразнят жените в тема за гейове? Може да се предположи, че нямат победи на тихия фронт и сега си го изкарват на мъжете... Айде оставете и мъжете да си поговорят малко за мъже... Като говорят за жени - дразните се, като е за мъже - пак... Еми как няма да сменят резбата - няма угодия... Извода е ясен...
                        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                          Леле леле, регистрирало се момичето да си намери мъж за женене, че и тема пуснало, а вие да се скарате

По темата: Не съм съгласна, че няма мъже, че всички са гейове и че трябва да пуснеш тема в OFFRoad-Bulgaria.com, за да си намериш съпруг.

Поздрави!
                          E това си беше малко по женски!

За мен например темата е интересна.

100% хетеро съм. До степен да не обичам контактните видове спорт заради неприятното усещане да се допра до потен мъж. Обаче въпреки достойната ми възраст, трите деца, буйното окосмяване и прилично оформеното шкембенце продължават да се опитват ме свалят хомовци. И това отдавна. Повечето от тях по принцип са много готини /не мога да напипам верните думи/. Обаче само това , че са "различни" скапва и чисто приятелските отношения с тях. Дори само заради това си струва да се опитам да разбера повече за тях и за това какво ги е направило различни. Объркването идва и от това , че даже не знам как очаква такъв човек да се държиш към него - като към мъж, или като жена? Аз инстинктивно започвам да се държа като към бившата .... а те хората не заслужават. Объркващо е!
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Поздрави!
                            Дали е момиче и какво търси...дано разберем.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                              E това си беше малко по женски!

За мен например темата е интересна.

100% хетеро съм. До степен да не обичам контактните видове спорт заради неприятното усещане да се допра до потен мъж. Обаче въпреки достойната ми възраст, трите деца, буйното окосмяване и прилично оформеното шкембенце продължават да се опитват ме свалят хомовци. И това отдавна. Повечето от тях по принцип са много готини /не мога да напипам верните думи/. Обаче само това , че са "различни" скапва и чисто приятелските отношения с тях. Дори само заради това си струва да се опитам да разбера повече за тях и за това какво ги е направило различни. Объркването идва и от това , че даже не знам как очаква такъв човек да се държиш към него - като към мъж, или като жена? Аз инстинктивно започвам да се държа като към бившата .... а те хората не заслужават. Объркващо е!
                              Ааа, ако изказа ми е прозвучал против гейовете - много моля да ме извините! Няма такова нещо В една подобна тема тук разказвах, ама пак да кажа, че имам приятели двойка гейове - няма такива свежарки и такъв купон! Големи веселяци и доста добре възпитани Та има си хора и хора и сред гейовете
                              Кръвна група 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
                                Силно разчитам, повече жени да са като тебе. Иначе, сексуалната злоупотреба с мъж (като имаш излишък от физическа сила) е точно толкова лесна.
                                Леле леле, регистрирало се момичето да си намери мъж за женене, че и тема пуснало,
                                Хубавото на Форума е, че темата често се развива извън плановете на автора.
                                Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                                инстинктивно започвам да се държа като към бившата .... а те хората не заслужават. Объркващо е!
                                Моят личен опит показва, че това е полу-успешна стратегия. За него това значи, че си го приел като сексуален обект, макар и нежелан.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X