Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хомосексуалисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хомосексуалисти

Мода! Поне в повечето случаи...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
      Значи тук сме 65 хил. души, обаче няма да има признание от никого, че е гей.
      Е, стига де, Майкиии! Сега... така... пред всички ли? Айде, че докато ви чета ми стегна кола-маската (дано не чете Зорчето)....
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Не са "опасни" явните, "страшни" са хомосексуалистите под прикритие...
        Публикувайте отговор

Коментар

Хромозомите на всеки хомосексуалист са като на всеки друг мъж. Всичко започва в много ранна детска възраст още с формирането и осъзнаването на "Аз"-а. Факторите, които влияят са много, различни и в различни комбинации. В последствие психиката /мозъка/ повлиява ендокринните жлези, в частност тези свързани с полово ориентираното поведение. Това разбира се, ако говорим за истинските хомосексуалисти, а не за жалките безмозъчни подражатели

Коментар

Т.е. няма страшно ако подражаваме от време на време?
            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
              Т.е. няма страшно ако подражаваме от време на време?
              Не.

Коментар

Темата е много подходяща за петък следобед и я прочетох с интерес .

Бих искала малко да я отклоня и да се пообразовам по въпроса за метросексуалността. За мъжете и жените от моето поколение не говорим. Ние (жените) си ги харесваме (мъжете) и в по-естествен вид, като правилно отбеляза s_s, че не бива да се смесват метросексуалност и хигиена .
                Та въпросът ми е към по-младите мъже, привърженици на този стил - правят го, защото: І- се харесва на тях; ІІ- се харесва на жени, каквито харесват те.
                Знам, че и да е налице първия вариант няма да си го кажат и обосновката ще е с втория, но все пак ще има и елементи от вариант І. Достатъчно, за да видим още една гледна точка.
                Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

На мен пък ми се стува че най често презодоволените общества страдат от такива проблеми.
                  Защо в България примерно няма такова масово открито показване на хомосексуализъм?
                  Особено ако се загледаме в периода на турското робство- хората са гледали да оцелеят и да създадат поколение да не сезатрие нацията, не са имали време да мислят за подобни глупости.

Това всичко май е резутат на консуматорското общество- салам на корем, с колата-автоматик до тоалетната (и докъдето и да е другаде), вечни батериики за дистанционното и компютър който ти поръчва храна в къщата и ти пуска топлото, защото на американците ( и подобните задоволени общества) им е трудно да мислят.

Резултата е налице.

Иначе донякъде е вярно че и от жените зависи тенденцията бръснати крака и оскубани вежди при мъжете- аз обаче ще се въздържа, за щастие се намират жени и които ме харесват небръснат и с косми по краката.
                  Ники

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Мода! Поне в повечето случаи...
                    А като му мине модата?
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Vivie, интересно ми е защо си решила да пишеш тук, даже с разговорник. Би ли отговорила, ако не си се отказала вече.
                      Иначе и тук много народ се из****расти, но според мен е защото лявата лента е по-бърза.
                      Аз обаче вярвам в мъдроста на нашият стар народ, сътворил поговорката: От е**н човек, акъл не ща!
                      Поздрави!

Коментар

От всичко прочетено до тук стигам до извода "Педераси е имало, има и винаги ще има"!
                        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                        Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Аз обаче вярвам в мъдроста на нашият стар народ, сътворил поговорката: От е**н човек, акъл не ща!
                          Е те т'ва последното, искам да видя гугъла как ще го преведе .....

Ба.. ма ...
                          Преведе го: But I believe in madrosta of our old people, created proverb: From the f ** n man do not want brains!
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                            But I believe in madrosta of our old people, created proverb: From the f ** n man do not want brains!
                            Одобрих !
                            Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
                              Вечер в Тел Авив, младежите прегърнали младежи и девойките девойки, преобладават. Почти се не виждат младеж и девойка.
                              Да бе да. Израелците точно ако планират да изчезват каква ли еуфория щяхме да наблюдаваме в арабския свят?! И не само. А те гледат да застроят с жилища всяка площ, даже и чуждата. С какво ще ги пълнят тези жилища? Те са оцеляли при какви ли не катаклизми, не ги мисля - ще оцелеят и сега.

Да се видим ние, по нашите си думи - ама най-хетеросексуалните, защо се топим с дни? Уж си лягаме с правилния пол, а защо се получава така?

Коментар

Искам да питам авторката - трудното намиране на желаещи нали няма никаква, ама никаква връзка с това че Тел Авив е набеден като града с най-много бардаци на глава от населението в света ?
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X