Хромозомите на всеки хомосексуалист са като на всеки друг мъж. Всичко започва в много ранна детска възраст още с формирането и осъзнаването на "Аз"-а. Факторите, които влияят са много, различни и в различни комбинации. В последствие психиката /мозъка/ повлиява ендокринните жлези, в частност тези свързани с полово ориентираното поведение. Това разбира се, ако говорим за истинските хомосексуалисти, а не за жалките безмозъчни подражатели
Темата е много подходяща за петък следобед и я прочетох с интерес .
Бих искала малко да я отклоня и да се пообразовам по въпроса за метросексуалността. За мъжете и жените от моето поколение не говорим. Ние (жените) си ги харесваме (мъжете) и в по-естествен вид, като правилно отбеляза s_s, че не бива да се смесват метросексуалност и хигиена .
Та въпросът ми е към по-младите мъже, привърженици на този стил - правят го, защото: І- се харесва на тях; ІІ- се харесва на жени, каквито харесват те.
Знам, че и да е налице първия вариант няма да си го кажат и обосновката ще е с втория, но все пак ще има и елементи от вариант І. Достатъчно, за да видим още една гледна точка.
На мен пък ми се стува че най често презодоволените общества страдат от такива проблеми.
Защо в България примерно няма такова масово открито показване на хомосексуализъм?
Особено ако се загледаме в периода на турското робство- хората са гледали да оцелеят и да създадат поколение да не сезатрие нацията, не са имали време да мислят за подобни глупости.
Това всичко май е резутат на консуматорското общество- салам на корем, с колата-автоматик до тоалетната (и докъдето и да е другаде), вечни батериики за дистанционното и компютър който ти поръчва храна в къщата и ти пуска топлото, защото на американците ( и подобните задоволени общества) им е трудно да мислят.
Резултата е налице.
Иначе донякъде е вярно че и от жените зависи тенденцията бръснати крака и оскубани вежди при мъжете- аз обаче ще се въздържа, за щастие се намират жени и които ме харесват небръснат и с косми по краката.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Vivie, интересно ми е защо си решила да пишеш тук, даже с разговорник. Би ли отговорила, ако не си се отказала вече.
Иначе и тук много народ се из****расти, но според мен е защото лявата лента е по-бърза.
Аз обаче вярвам в мъдроста на нашият стар народ, сътворил поговорката: От е**н човек, акъл не ща!
Поздрави!
Вечер в Тел Авив, младежите прегърнали младежи и девойките девойки, преобладават. Почти се не виждат младеж и девойка.
Да бе да. Израелците точно ако планират да изчезват каква ли еуфория щяхме да наблюдаваме в арабския свят?! И не само. А те гледат да застроят с жилища всяка площ, даже и чуждата. С какво ще ги пълнят тези жилища? Те са оцеляли при какви ли не катаклизми, не ги мисля - ще оцелеят и сега.
Да се видим ние, по нашите си думи - ама най-хетеросексуалните, защо се топим с дни? Уж си лягаме с правилния пол, а защо се получава така?
Искам да питам авторката - трудното намиране на желаещи нали няма никаква, ама никаква връзка с това че Тел Авив е набеден като града с най-много бардаци на глава от населението в света ?
Коментар