Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Репортнато е. Чакаме резултат.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Не знам дали тук е най- правилното място да пиша, но не е ли време да се ограничи достъпа на новорегистрирани потребители и такива, които ползват единствено търговския раздел до темите "стоки за левче" и "търся на цената на почерпка"?
      Злоупотребява се с добрината на хората във форума.
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

То в тези теми така или иначе е главно бъзик.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          То в тези теми така или иначе е главно бъзик.
          Бъзик бъзик и на края олх се напълнил с неща от тези теми
          виж го Ненито колко е упорит, продължава да публикува и да не разбира защо го триете.
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

2-3 такива случая имаме, не е чак да сме напълнили олхто.

Ненито ще се пробва, ще се пробва, па ако не разбере намека ще го баннем.

Коментар

Относно шпацията(казвайте му по български-интервал бе)-едно натискане не "ентер" и връщане назад със стрелкичката решават проблема.
              Но трябва да се оправи, дразнещо е баси...

Или засега ще е така, а с новата платформа ще се оправи.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Относно интервала...При мен проблема го реших така.Пиша първата дума от мнението, след нея веднага минавам на нов ред и от там нататък интервала работи.Просто в края на мнението връщам целия текст с един ред/до първата дума / и поставям само един интервал.Иначе е много тегаво, а тия от т.нар. съпорт...явно нещо не ги бива.Проблема стои от доста време, уж им е докладвано, а...промяна няма.Така, че аз за себе си намерих този начин за писане, защото особено ако е дълго 10 реда примерно едно мнение...става много тегаво...
                Относно рекламата излизаща в дясно долу...
                Разбирам, че от форума трябва да се печели/то е по една-поддръжка на самия форум, или друга причина/, но все пак не трябва да се прекалява.В крайна сметка ние тук идваме заради хобито си и интересите си/не финансовите, а интелектуалните/.Влизаме тук да споделим нещо, други пък влизат да видят споделеното...Тоест ние...потребителите правим форума и ако нас ни няма, не знам кой ще им гледа рекламите и от какво ще печели собственика!!!
                Ако собственика на форума чете въобще тук в тази тема...една от основните максими при работата на добрия мениджър и бизнесмен е..."и вълкът да е сит и агнето цяло" !!!
                Няма как да се гледа интереса на единия, а да се пренебрегва комфорта и удобството на другия, защото ...първия е зависим изцяло от втория и ако втория му каже ЧАО...не знам първия на кого ще си показва рекламите и от къде ще му идват приходите!
                Ако собственика на форума чете въобще тук в тази тема...Форума не е същия какъвто си го знаем от едно време.Донякъде е нормално..времената се променят и е разбираемо, но...НЕ ГОНЕТЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ТУК, достатъчно и без това спряха да пишат и да посещават това място.Аз по една или друга причина също клоня в тази посока, макар и да съм тук вече 10 години и дори може би с някои от писанките си съм допринесъл поне мъничко за облика и посещаемостта на форума.Оставете мен...аз съм никой...има много повече хора допринесли с участието си тук със статиите си и знанията си, за да бъде това място такова...каквото го придобихте вие.Лошото е, че много от тях вече почти не пишат и не влизат тук..., и не само...посещаемостта на форума спрямо няколко години назад е паднала сигурно в пъти надолу...Какво следва...реклами в пустошта...на кого и за какво ...И кой ще плаща, за да НЕ му гледа никой...рекламата???
                Знам, че вероятно на собственика подобни изказвания ще са му смешни и най-вероятно няма да обърне внимания на тях, но...това не е мениджърско и не работи в положителна посока.
                Ако собственика приема с пренебрежение думите ми, има сигурен начин да се стресне ...Нека ако иска да провери с една анкета за и против примерно подобни дразнещо изкачащи и то дори и след като си им ударил кръста реклами, като въпросната за гумите...Да видим колко членове на форума са съгласни да има такива дразнещи реклами и колко не...
                Аз си мисля, че такава анкета обаче няма да има...най-вече поради страх от резултата, а лошото е, че и рекламодателите четат тук...
                Та това мисля аз относно рекламите.Да, не може без тях, да трябва да ги има,...обаче форума се напълни вече с реклами и подобни изкачащи и след затварянето им отново изкачащи ...и отново...е меко казано ДРАЗНЕЩО...
                Предполагам, че собственика няма за цел обаче да...ДРАЗНИ потребителите и да ги настройва негативно...Искрено се надявам да е така, защото ако не му пука...скоро форум няма да има.Ще има мъртви души регистрирани и това е...
                Поздрави и...дано собственика чете тук, а модераторите не изтрият написаното преди това...!
                Последно редактирано от lubashki777; 02-12-16, 06:48.
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Леле,аз се измъчих да пиша всичко на един ред и след това да слагам интервали.
                  Това само при мнение с цитат,това с точката и единицата свърши работа.

Поздрави!!!
                  Pajero 2.5.TDI GLS Super Selekt
                  лодка RIGIFLEX CAP370+YAMAHA 15hp. four stroke

Коментар

Колеги,чакаме някакво решение на проблема.

Коментар

Не че е болка за умиране, но от месеци не ми се броят мненията (като бройка де), заковал съм си на 31, което вероятно е десетина процента от реалните, става дума за нормалните раздели, а не купувам/продавам. Поздрави.

Коментар

Не се броят мненията във всички теми.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Мерси за бързата реакция.
                          Пиша основно в раздел "Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология"
                          Когато забелязах проблема преди месеци съм почти сигурен, че в една и съща тема имах и броени и неброени мнения, което ми беше странно. Няма значение.

Коментар

• Re: От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от muvo Преглед на мнение
                            Мерси за бързата реакция.
                            Пиша основно в раздел "Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология"
                            Когато забелязах проблема преди месеци съм почти сигурен, че в една и съща тема имах и броени и неброени мнения, което ми беше странно. Няма значение.
                            По принцип, оставихме основно да се броят мненията в офроуд темите.

Коментар

Което е напълно резонно...
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Колеги. Тествайте дали се е оправил проблема с празното място. Би трябвало да е ОК.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X