Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Принципно е редно да се да се уточнява да се чистят само кукитата от конкретния сайт. Ако се изчистят всичките, сайтовете които ползва конкретния "юзер" и изискващи идентификация с юзернейм и парола, ще "забравят" вече въведените такива.
    Това е така, но аз предпочитам периодично да си почиствам всички кукита, защото някои сайтове и програмки имат лошият "навик" да сканират записите и да ги използват не по предназначение, а това нещо не ме кефи.

Сега сайта е добре опримизиран и работи доста по-добре и бързо през мобилен телефон. На iPhone се виждат и работят нормално всички функционалности.
    www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
    0898777327

Коментар

• Re: От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
      Това е така, но аз предпочитам периодично да си почиствам всички кукита, защото някои сайтове и програмки имат лошият "навик" да сканират записите и да ги използват не по предназначение, а това нещо не ме кефи.

Сега сайта е добре опримизиран и работи доста по-добре и бързо през мобилен телефон. На iPhone се виждат и работят нормално всички функционалности.
      Вчера си поиграх и на мойта нокия с 300 мегахерцов скапан процесор и опера мобайл

Работи страхотно много по добре от предишния

Коментар

Уу браво !! Довчера беше малко подтискащ цветът на заглавията, но сега с новите цветове е страхотно ! Направо като магнит! Кара те да пишеш нещо, засега само не знам какво

Коментар

• Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Добавен е бърз отговор под всички теми.

Цветовата схема на OFFroad-Bulgaria.com e Orange-Blue
          другите теми остават за избиране от потребителите по тяхно желание !!!

Коментар

• От: Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
            Добавен е бърз отговор под всички теми.

Цветовата схема на OFFroad-Bulgaria.com e Orange-Blue
            To хубаво е добавен, но на какъвто и отговор да кликнеш те праща само при бързия, а стандартния с всичките му салтанати се появява само ако кликнеш на "Иди в напреднали", а това не ми се струва никак удобно.

Коментар

Ако не е удобно да го махна - има си бутон Иди в Напреднали.

Коментар

....
                Вече могат ли да се избират различни теми , и ако могат - как.

Коментар

Най доло в ляво до бутона за език.
                  Ако искате да се запази избраната от вас тема в бутона настройки има опция да си изберете

Коментар

Ако не е удобно да го махна - има си бутон Иди в Напреднали.
                    А бе остави го. Нека да има и двете възможниости.

Коментар

EВАЛА!!!

Толкова пък да сте изпълнителни не съм очаквал! Евала за "оранжевата бланка", евала за изнесения отговор под всяко мнение! Шефа да даде бонуси, заради наще капризи....

П.п. Когато искам да проверя дали има нещо на интернета(бавен, ала бала), цъкам първо на www.offroad-bulgaria.com, абсолютно винаги ми се е отварял на секундата! Страхотни сървари!
                      Последно редактирано от Вико; 25-05-10, 13:00.

Коментар

Най доло в ляво до бутона за език.
                        Ако искате да се запази избраната от вас тема в бутона настройки има опция да си изберете
                        Благодаря

Вашата (на хората които подържата форума) работа е малко неблагодарна както на полицаите например, т.е. като си вършите работата както трябва, никой не забелязва че ви има, обаче ако нещо не е както трябва - всички научават, и започват да дават акъл. В тази връзка и аз да кажа. За иконките на заключените теми - не може ли да се махне черната лента под катинара , че стои като "жалейка" (да се смени иконата). Каква е разликата между сините и червените икони намиращи се пред темите, като мина през тях с курсора ми излиза празно правоъгалниче.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          А бе остави го. Нека да има и двете възможниости.
                          Двете двете, но ако праща по подразбиране в постната версия трябва всеки път да натискам "иди в напреднали". Мога ли от настроийките да го накарам да ме праща в напреднали дори при бърз отговор ?
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Иконите още са под въпрос за момента ще са си така докато се разработят оставащите неща.
                            Замислил съм им смяна - но това по нататък

Червените са на теми с над 500 мнения
                            Празното правоъгълниче не би трябвало да е празно а със описание на темата или с някаква функционалност (работи проверено).

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Двете двете, но ако праща по подразбиране в постната версия трябва всеки път да натискам "иди в напреднали". Мога ли от настроийките да го накарам да ме праща в напреднали дори при бърз отговор ?
                              Не няма как но в повечето случай Бързия отговор е достатъчен

Опааа имало бре цъкаш два пъти ех тоя AJAX

Коментар

Иконите още са под въпрос за момента ще са си така докато се разработят оставащите неща.
                                Замислил съм им смяна - но това по нататък

Червените са на теми с над 500 мнения
                                Празното правоъгълниче не би трябвало да е празно а със описание на темата или с някаква функционалност (работи проверено).
                                И при мен е празно.
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X