Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Привет,

следните аномалии на Internet Explorer 8 (8.0.6001.18702):
    - Бутона за отговор на тема е само отгоре (подреждането на отговорите ми е най-старите отгоре)
    - Повечето бутони в Black Gray скин-а са почти невидими (например: бутоните за избор на страница, Hover на линковете ги прави в жвета на фона и др.)
    - В 2/3 от случаите кликването върху бутон за следваща страница води до съобщение за Runtime Error и Recover на съответния таб. Ще се радвам ако някой може да го тества, за да не би да е локален проблем.

Малко трудно е да се свикне с новите скинове, но разбира се поздравления за усилията.

Какви са основните предимства, заради които се решихте на такава операция?

Поздрави

Коментар

Днес сефте ми се наложи да пускам лични съобщения
      към двама човека и разбрах че от първото до второто
      трябва да се чака 5 мин.
      Дали е временно това или си е така винаги.

Коментар

Дано да има полза от цялата работа.Преди ми харесваше повече.Сякаш съм накъде другаде
        Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
          Днес сефте ми се наложи да пускам лични съобщения
          към двама човека и разбрах че от първото до второто
          трябва да се чака 5 мин.
          Дали е временно това или си е така винаги.
          Отдавна е така. От друга страна, можеш да пратиш едно лично до няколко човека едновременно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Отдавна е така. От друга страна, можеш да пратиш едно лично до няколко човека едновременно.
            А как да разбера че е получено
            след като го няма в списъка-Изпратени

Коментар

Има опции под всяко съобщение
              Изискай удостоверение за прочит
              Запази копие и т.н.

Екстрите са страшно много
              Жалко, че виждате само негативи
              Абсолютно съм убеден че ако пусна стария форум след време ще има същата дискусия

Утре ще се постаря да отговоря на всички сега мисля малко да поспя.

Проблемите с това го няма и това не работи в повечето случаи идват от Броузера.

Ако не ви помни паролата почистете си кукитата и кеша.
              Експлорер 8 има компатибилити вю вижте да не сте го цъкнали без да искате.

При мен работи абсолютно нормално на Опера, Фаерфокс, Гугъл Хром, Експлорер 8.

Ако не сте си ъпдейтвали отдавна броузера моля направете го всеки месец влизат нови неща не само за форума.

Форума е писан да работи почти на всичко

Коментар

Не се сърди, де. Аз вече свиквам, пък и нещата, които често ползвам, заработиха.

Не се и учудвай, че хората са консервативни - този форум е място на психологически комфорт за много хора. Нормално е да реагират предпазливо. Ще свикнат.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Не се и учудвай, че хората са консервативни - този форум е място на психологически комфорт за много хора. Нормално е да реагират предпазливо. Ще свикнат.
                  Точно така мисля и аз.
                  С предишният изглед съм свикнал много, и сега сякаш това не е нашият форум. Ама ще свикнем, няма начин.
                  Пък колегите които "мрънкат"(то и аз съм в числото де) мисля го правят за добро-показваме какво сме видяли като проблем, за да се оправи.
                  Иначе браво за труда и старанието. Трябва да се движим напред.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Каде ми е ФОРУМА!!!. Честито Ви колеги нов форум. От трите най-важни неща за мен ( Форума Джипа жената ) поне едно да сменя с ново. Успех на всички.
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Вече мога да гласувам за мнения, но по друг начин.
                      С десния бутон кликвам в/у звездичката, от менюто избирам отвори ( open ) и се отваря прозореца в който мога да пиша.
                      Браузъра ми е Опера 10.10

Коментар

Имам една молба, ако е възможно, разяснете какви са новите функционалности на форума, за които се пише в началото на темата.
                        Благодаря предварително.

Иначе черният скин "кърти мифки".
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                          ... С десния бутон кликвам в/у звездичката, от менюто избирам отвори ( open ) и се отваря прозореца в който мога да пиша.
                          Браузъра ми е Опера 10.10
                          Същият ефект се постига като си цъкнеш нормално с левия бутон.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Ами като няма кой да се опитам аз, пък дано ме разбереш.

Първо. Да, има вариант да се види последното непрочетено мнение и той е като кликнеш на малкото синьо квадратче с две стрелчици отстр

От синньото квадратче ме праща на последното. Не на последното непрочетено.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              На първото непрочетено можеш да отидеш като от страницата на темата кликнеш върху "Покажи първата непрочетена публикация" - намира се на лентата с менютата в горния край на страницата.
                              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Сори, не съм внимавал във въпроса ти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X