Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Същият ефект се постига като си цъкнеш нормално с левия бутон.
    Тия опери са толкова странни, че не ясно какво е нормално при тях...
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Остави съжаленията. Преди беше много удобно. Сега ако има една страница нови мнения трябва да връщаш назад докато стигнеш до това което не си прочел. Ако си го запомнил де. Гадно. Накрая ще го ударя на търговия, като повечето участници.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Имам 2-ве питания.
        Имали нещо като стария "Днешните публикаций" или само новите теми ???
        Как става това с рейтинга на колегите, от къде да дам, и от каде да видя, дали са ми дали ??
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
          - В 2/3 от случаите кликването върху бутон за следваща страница води до съобщение за Runtime Error и Recover на съответния таб. Ще се радвам ако някой може да го тества, за да не би да е локален проблем.
          Локален ще да е. Не трябва никой сайт да може да чупи браузера.

Коментар

• Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Остави съжаленията. Преди беше много удобно. Сега ако има една страница нови мнения трябва да връщаш назад докато стигнеш до това което не си прочел. Ако си го запомнил де. Гадно. Накрая ще го ударя на търговия, като повечето участници.
            Нали ти казвам - не е така.

Цъкаш върху темата, в която има ново, непрочетено от тебе мнение. След това на реда над първото мнение цъкаш "Покажи първата непрочетена публикация". И хоп - готово! Отиваш там, откъдето искаш да започне четенето ти. Не е толкова гадно.

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
            Имам 2-ве питания.
            Имали нещо като стария "Днешните публикаций" или само новите теми ???
            Има си линкове "Нови теми" и "Какво ново" в горния край на всяка страница.

Имам 2-ве питания.
            Как става това с рейтинга на колегите, от къде да дам, и от каде да видя, дали са ми дали ??
            Репутация даваш от звездичката в долния край на публикацията, която искаш да оцениш.
            Последно редактирано от cveti; 24-05-10, 12:05.
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов
              Има си линкове "Нови теми" и "Какво ново" в горния край на всяка страница.

Репутация даваш от звездичката в долния край на публикацията, която искаш да оцениш.
              A от каде да видя кой и кога ми е дал.Смисъл преди беше от персонални настройки сега каде ли е
              Мерси иначе
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

A от каде да видя кой и кога ми е дал.Смисъл преди беше от персонални настройки сега каде ли е
                Мерси иначе
                Сега се казва само "Настройки" и е в горния десен ъгъл на страницата.

Абе, разгледай го малко новия форум, ще ги намериш всичките стари нещица. Е, или повечето поне. Аз лично не съм разбрал само кои са новите функционалности...
                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов
                  Вече няма ли репутация тип "не одобрявам", т.е. червена? Изключително рядко ги ползвам, но вече не виждам такава опция.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                    Вече няма ли репутация тип "не одобрявам", т.е. червена? Изключително рядко ги ползвам, но вече не виждам такава опция.
                    От около две години участниците с "+ПЛ" нямат възможност да изказват неодобрение.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      От около две години участниците с "+ПЛ" нямат възможност да изказват неодобрение.
                      За кучета - може, за котки - може, за прасета не може!
                      С напредване на възрастта - светът става все по-странен за мен .

Коментар

• Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Последно непрочетено мнение има бутон в ляво (ако има такова)
                        синьо с две стрелки надолу
                        десниая малък бутон води към последното мнение

Днешните публикации има в разширено търсене само се цъква и готово
                        Последно редактирано от cveti; 24-05-10, 12:05.

Коментар

• От: Re: От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                          Ъпдейтнете я до последна версия и все пак Опера има доста бъгове.

Това ще го проверя във вторник нямам опера на това ПС
                          Направих го и сега работи както трябва,и все пак Благодаря за което.
                          (0+)
                          Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

• Re: От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Мерси иначе
                            В настройки - горе дясно

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                              В настройки - горе дясно
                              А ще може ли да се вижда някъде коментарът, който е оставил човека при даване на репутация, както преди се виждаше в таблицата в "Персонални настройки"? Сега се вижда само датата, на която е дал репутацията...
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                                А ще може ли да се вижда някъде коментарът, който е оставил човека при даване на репутация, както преди се виждаше в таблицата в "Персонални настройки"? Сега се вижда само датата, на която е дал репутацията...
                                Просто не са ти оставили коментар,който да видиш
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X