Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Re: От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
    Такъв ли е проблем
    http://support.microsoft.com/kb/822521

или е страница в броузера с черен текст.

Дайте малко повече инфо както и с какъв броузер сте
    Привет, ето и малко повече информация (при кликване върху линка за страница 2 от темата):

Отварянето в нов таб не е проблем, но доста често отваряне на тема или кликване за преход към друга страница от темата дава грешката по-горе.
    Не се влияе от скин-а, ако си копирам линка и го поставя в адрес бар-а няма проблем.

Утре ще го пробвам на служебните PC-та с Windows Vista и Internet Explorer 8.

Коментар

• От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Ако може да кажа кое може да се подобри и ме затормозява. Никовете са ситни и дразни. Например "Темата е започната от..." ника е със същият шрифт като текста пред него. Нека да се вижда от пръв поглед кои е започнал темата и на кого е последното мнение. Линията между мнението и подписа е незабележима.
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

За скоростта - в момента е видимо по-бавно. Това е проверено на 4 разични компа, все с по-високи характеристики от споменатите.
        За пробемите на колегата по-горе с Експлорер 8 - смяна на браузъра колега, при мен на Гугъл хром е най-добре , следва Мозилата. За бозите на Микрософт - не знам - не ползвам.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
          Преди малко в спама пуснах тема,Goblin ме попита за източника,нито сбутона
          отговори с цитат,нито с бутона отговор мога да отговоря?
          Вече виждам,че и темата я няма!
          Не е грешка в софта. Изтрих го. Без паника.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

• Re: От: Re: От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
            Привет, ето и малко повече информация (при кликване върху линка за страница 2 от темата):

Отварянето в нов таб не е проблем, но доста често отваряне на тема или кликване за преход към друга страница от темата дава грешката по-горе.
            Не се влияе от скин-а, ако си копирам линка и го поставя в адрес бар-а няма проблем.

Утре ще го пробвам на служебните PC-та с Windows Vista и Internet Explorer 8.
            Проблема е на Експлорера - не е във форума.

Коментар

• От: До: Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Коле, най-долу под последното мнение има бутон "Отговор на темата" кликни на него и ще пишеш без цитат
              Аз ли съм толкова тъп? Никъде не намирам отговор на темата.Нито долу нито горе.Имам само с цитат.Долу в ляво има нещо за блог.Нека някои помогне.
              sigpic

Коментар

Не знам за вас, но аз не усещам никакво забавяне... Може и да си въобразявам, но ми се струва, че даже се отварят по-бързо страниците...
                "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

• От: До: Re: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                  Аз ли съм толкова тъп? Никъде не намирам отговор на темата.Нито долу нито горе.Имам само с цитат.Долу в ляво има нещо за блог.Нека някои помогне.
                  Ето така трябва да изглежда горе-долу:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:otgovor.jpg
Прегледи:1
Размер:3.2 КБ
ID:5179394
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Добре е.Намерихме се с отговора по темата.
                    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                      Няколко пъти е писано по-напред - ъпдейтвайте си браузърите до последната версия, изчистете кеша, изчистете кукитата и всичко си идва на мястото.

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                      Не знам за вас, но аз не усещам никакво забавяне... Може и да си въобразявам, но ми се струва, че даже се отварят по-бързо страниците...
                      При мен също не се усеща забавяне.
                      С Internet Explorer 8 съм. Всичко се вижда и си работи нормално. Имайте малко търпение, ще свикнете с новата визия. Подобренията и новите функционалности определено са към по-добро. Благодарности на администраторите за труда, за да стане форума по-съвременен, а от нас зависи да става все по-добър.
                      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                      0898777327

Коментар

Знам, че е спам, но при толкова въпроси и скептицизъм от колегите - искам да благодаря и аз на екипа за новия форум. Днес тествах някои нови неща - е, разликата е осезаема към по-добре замислено.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
                          Няколко пъти е писано по-напред - ъпдейтвайте си браузърите до последната версия, изчистете кеша, изчистете кукитата и всичко си идва на мястото.
                          Принципно е редно да се да се уточнява да се чистят само кукитата от конкретния сайт. Ако се изчистят всичките, сайтовете които ползва конкретния "юзер" и изискващи идентификация с юзернейм и парола, ще "забравят" вече въведените такива.

Има няколко забележки и грешки по новия дизайн, но ще пиша като успея да прикача картинка. Нито от компютъра успявам, нито от външен сайт. Техника сложна, народа прост...
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ще се реши ли проблема с последното НЕпрочетено мнение, или така ще си остане???????????
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• От: Re: От: Re: От: Временно спиране на портала на 21.05.2010г.!

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                              Проблема е на Експлорера - не е във форума.
                              Потвърждавам, проверено на два други с Vista + Internet Explorer 8 (8.0.60001.18904) и работи коректно.

Поздрави

Коментар

• Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Ще се реши ли проблема с последното НЕпрочетено мнение, или така ще си остане???????????
                                Той си е решен.
                                Има бутон в ляво който води до последното непрочетено бутона го има ако има такова - син с две стрелки надолу.
                                Отгоре на всяка тема също има линк

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                                Принципно е редно да се да се уточнява да се чистят само кукитата от конкретния сайт. Ако се изчистят всичките, сайтовете които ползва конкретния "юзер" и изискващи идентификация с юзернейм и парола, ще "забравят" вече въведените такива.

Има няколко забележки и грешки по новия дизайн, но ще пиша като успея да прикача картинка. Нито от компютъра успявам, нито от външен сайт. Техника сложна, народа прост...
                                Качват се идеално.

Натискаш избери файл
                                след това качи - качва го в каталога хващаш го и го пускаш в долното поле слагаш човка ако няма и му казваш дали да го сложи като прикачен или да го пусне директно в поста
                                първо можеш да избереш до 3 файла едновременно да се качват
                                Последно редактирано от cveti; 27-05-10, 08:14.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X