Искаш ама НЕМА. Ако не ти харесва анкетата, направи си друга Тая е все още актуална, и според повечето участници нема такъв филм като превишаване на правата
ПП: Само се чудя, колко от гласувалите знаят какви са правата на мародераторите
До: Според Вас превишават ли правата си Модераторите?
Права,модератори,аз,ти,той,ние,вие,те.........кои кого,а да видим......
П.П 20.00: Омръзва верно е,ама по добре така отколкото инак......щот иначе едната групировка със сигорност,че я подкара из къра,а другата,ще го духа.....
.....
Ами доколкото знам, правата са им дадени от Администратора на форума - Венцислав Петров. А той не веднъж е заявявал, че във форума няма демокрация и няма и да има. Така че правата са им почти неограничени, но както и по-горе съм писал смятам, че никой от тях не злоупотребява с това. Друг е въпроса, че регистрирайки се във форума повечето приемаме машинално условията за регистрация и дори не знаем за какво става въпрос. А когато стигнем до някакво наказание или ни изтрият пост или тема ревем срещу модераторите и си търсим правата, които всъщност нямаме.
Искаш ама НЕМА. Ако не ти харесва анкетата, направи си друга Тая е все още актуална, и според повечето участници нема такъв филм като превишаване на правата
Които си се съгласил да спазваш... Ама това май не се отнася за новите правила така че тях можеш да нарушаваш. Поне докато не те хванат
По твоята логика, аз съм взел шофъорска книжка през далечната 1986 година....значи излезлите след това правилници и закони за движението по пътищата не важат за мен ? Ето, пак се заяждам......хванах се най-накрая
До: Според Вас превишават ли правата си Модераторите?
Ако правилата бяха много в ред сега тука щяха да са:Zbytsam,rumaneza77,господин никой и.т.н и още един куп хора,които едва ли,ще имам честта да познавам. Ама ги нема НАЛИ...........ЗАЩО.....
Ако правилата бяха много в ред сега тука щяха да са:Zbytsam,rumaneza77 и още един куп хора,които едва ли,ще имам честта да познавам. Ама ги нема НАЛИ...........ЗАЩО.....
Оххх какви сме по-чисти от росата по-горди от орлите, оххх
Хайде да ти споделя едно неписано правило в тоя форум - за да пишеш тук, трябва да уважаваш съфорумците си.
Това автоматично изключва цитираните по-горе. Както и теб между другото.
Принципна позиция нали ? Ей на това му викам мъжка приказка. Пич и половина, евала.
Хайде прочети след този пост колко ОБЯВИ пусна същия пич. Дето му е под достойнството да пише тук и дето искаше да му трием профила. Виж кога го е писал това. И виж колко месеца още писа след това. И после обяснявай кой трябва да седи във форума и кой не.
Принципна позиция нали ? Ей на това му викам мъжка приказка. Пич и половина, евала.
Хайде прочети след този пост колко ОБЯВИ пусна същия пич. Дето му е под достойнството да пише тук и дето искаше да му трием профила. Виж кога го е писал това. И виж колко месеца още писа след това. И после обяснявай кой трябва да седи във форума и кой не.
Да много си прав,на първо място трябва да се уважаваме,още повече че не се познаваме.
А иначе много от тук пишещите се заканват,че няма да пишат пък после заваляло от обяви,та това е за мен неуважение към всички потребители-днес така,утре иначе
Коментар