Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

За к'ви обяви говорите бе пичове на кои му пука за обявите.Аз тука Ви обеснявам,че едните ръфат като вълци от другите защото могат.Кво са правите на ударени с мокър парцал.Пък ако ще говорим за обяви.......ама я по добре да не говорим за тях,щото всеки гледа да удари кьоравото.

Пък и маи наистина не ме разбирате кво ви казвам,ако правилата беха правила господин Администратора немаше да си позволи дори косвенно да накара някои да напусне или да получи бан(защото това,щеше да е лукс които неможе да си позволи) и.т.н.Затова живеем тук а не в Швейцария.
    Последно редактирано от spl77; 14-04-09, 21:02.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
      За к'ви обяви говорите бе пичове на кои му пука за обявите.Аз тука Ви обеснявам,че едните ръфат като вълци от другите защото могат.Кво са правите на ударени с мокър парцал.Пък ако ще говорим за обяви.......ама я по добре да не говорим за тях,щото всеки гледа да удари кьоравото.
      Колега, понеже си много директен и много мъжката го даваш, защо не дефинираш какво не ти харесва, ами просто си плюеш наляво- надясно.
      Не искам да те обиждам, но честно казано не мога да разбера дали си си по принцип недоволен или нещо конкретно искаш да предложиш, ама не можеш да го формулираш.
      Зима иде

Коментар

Я пак я пак

Не знам кой се прави на ударен. Ти зададе едно ЗАЩО, и получи един от (многото) отговори ЗАЩОТО. Нататък ти си знаеш дали и какво ще обясняваш. Имаш го отговора черно на бяло. Ако не ти изнася отговора - не задавай въпроса. Има и други хора в този форум които казаха ДО ТУК, и които повече не стъпиха тук, по една или друга тяхна си причина. Не видях някой от тях да е забравил че е казал "повече тук не стъпвам" и да се е върнал ни лук ял ни лук мирисал.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
          Колега, понеже си много директен и много мъжката го даваш, защо не дефинираш какво не ти харесва, ами просто си плюеш наляво- надясно.
          Не искам да те обиждам, но честно казано не мога да разбера дали си си по принцип недоволен или нещо конкретно искаш да предложиш, ама не можеш да го формулираш.
          Абе huko на тебе никои не говори в момента.Където е требвало съм го формулирал да си чел когато не си бил модератор,че да знаеш сега.

Коментар

Абе huko на тебе никои не говори в момента.Където е требвало съм го формулирал да си чел когато не си бил модератор,че да знаеш сега.

Я дай един списък на кои говориш, а на кои не, че става объркано.....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Това е форум, дали "говориш" на мен или не, това не ти дава трибуната по никакъв начин.
              Дай линк, към това далечно време, когато си предложил нещо конструктивно, може пък да не съм бил роден още и затова да не съм го чел.
              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
                Ами доколкото знам, правата са им дадени от Администратора на форума - Венцислав Петров. А той не веднъж е заявявал, че във форума няма демокрация и няма и да има. Така че правата са им почти неограничени, но както и по-горе съм писал смятам, че никой от тях не злоупотребява с това. Друг е въпроса, че регистрирайки се във форума повечето приемаме машинално условията за регистрация и дори не знаем за какво става въпрос. А когато стигнем до някакво наказание или ни изтрият пост или тема ревем срещу модераторите и си търсим правата, които всъщност нямаме.
                Колега, правилата са написани тук, в този раздел и важат за всички. Венци нищо не ми е дал, аз спазвам написаното и очаквам от всички да правят същото. Ако не им харесва, никой не ги държи насила да пишат тук.
                Вече ми омръзна от празни приказки, или някой да даде точен пример с имена кой кога си е превишил правата, или да спре това безмислено хленчене.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз го имам тоя линк, уви отдавна беше, на последната му читава публикация. Миналата година беше.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

В момента широката Аудитория гледа модераторския сейр Еееее.....т'ва е целта на мероприятието......

Хуко беше роден бе ама не беше станал модератор не помниш ли.....

Коментар

• До: Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

Пропуснал съм го значи, или пък язвителността в последно време го е заличила...

spl - Теб нито съм те модерирал, нито съм ти давал картони (все още), така че не виждам това какво отношение има.
                      Зима иде

Коментар

• До: Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

И така сеира се приключва. Аз лично отнемам достъпа на spl77 форума за две години. Омръзна ми от мъже дето ревят като ощипани девици за щяло и нещяло. И предупреждавам че каквито и да са подобни теми ще завършват с БАН. На който не му харесват правилата тук има право да не пише. Точка!
                        Последно редактирано от Goblin; 14-04-09, 21:42.
                        VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X