Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

Ето ви един наказан в момента!
    "Спам - пустословие" kinex

Пуснах актуално и видях тема за редукторни мостове. И понеже ме интересува си попитах за патролски. Оказа се обаче, че темата е УАЗ! Гледам - съобщение и наказание! Стани ми малко кофти в началото, но Венци Петров ми помогна да отворя темата в NISSAN.
    Набиват ми се на очи мнения и изказвания на модератори, които определено са много интелигетни, дипломатични и компетентни.
    Определено смятам, че модераторите са на ниво. Може би някои от тях са малко по-строги към новобранците. Но тарикат пич, не писка!
    Смятам, че този форум си е един жив организъм - допускат се грешки, срещат се обиди, подбиви, желание за изпъкване, налагане на характер, доказване на възможности и т.н. Точно както е в живота. Някои се обаждат навсякъде с бравооо, други дават съвети, трети си честитят само рожденни дни.
    На новобранците се обръща по-малко внимание, а пък старите кучета си лафят повече. Даже понякога се срещат твърде банални теми и приказки.
    Но такъв е живота ни и такъв ще бъде и форума - сблъсък на характери и мнения.
    Поздравявам всички, че са запазили този наистина уникален форум и като цяло добрия тон на взаимотношение.
    Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
      Хм, тъкмо да цитирам един пост на Цвети и поста изчезна! Та сега ще трябва да прерасказвам. Поста на Цвети беше коментар относно ето този пост:

И общо взето в поста си Цвети обясняваше че участник с +ПЛ, пък бил той и модератор, няма право и възможност да дава отрицателна репутация.
      Ами ако си е направил и втора регистрация, на който профил няма +ПЛ? Невъзможно ли е? Питам щото съм имал такива подозрения в определени моменти!
      А иначе на анкетата отговарям с "НЕ" - не съм забелязал модераторите да си превишават правата. Дори напротив, според мене твърде нерешително упражняват правата си в определени моменти. А конкретно в раздел ендуро, дори имаше период когато присъствието на модератори беше незабележимо и съответно не само стана каша, ами и кашата загоря! Та сега тия дето се мъчат да почистят и оправят нещата, обират негативите! А по мои наблюдения, точно раздела за моторите и този за оръжия, са най-трудни за модериране, защото точно там хукват да се изявяват разни тинейджъри и по-дърти дето се изживяват още като тинейджъри (за съжаление от време на време се хващам че и аз спадам към вторите въпреки напъните да помъдрея )! Също, от време на време се замислям, дали тая липса на демокрация (за която говори администратора), всъщност не е най-голямата демокрация?! Щото благодарение на тая липса на демокрация успяват да се вихрят екземпляри, на които разумния човек няма какво друго да им каже освен да им тегли една нашенска, българска! Ама като не е позволено, ония се изживяват като победители и продължават да се вихрят. От друга страна пък ако не беше така, току виж се заформило някое състезание по надпсувване. Та сложни са нещата, не са за всеки, то ако тая лъжица ставаше за всяка уста, порталите като тоя щяха да са доста повече!
      И какво ще спечели от това?Ще ти отнеме 0(словом нула)точки?Това е несериозно.Или ще трупа полезни постове на ,,фалшивия''акаунт,за да си избива комплексите(за да може да ,,порязва''някой)?Като може да даде картон за 99 точки и наказанието да е със срок ,,никога''?
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Двойните акаунти са забранени, и по принцип рано или късно светват.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          И какво ще спечели от това?
          Същото, каквото печели шофьора показващ среден пръст на някой друг шофьор - удоволствието да дразни опонента си!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Много са си убавиаз не искам хаос и обиди .Ако некой е недоволен да оди у черква да се прекръсти и пак да дойде
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Доброволно, доброволно, ама е поета отговорност. Пък аз като съм поел отговорност, съвестта ми ме кара да се чувствам длъжен. И като сбъркам нещо, пак съвестта ме яде...
              Точно така, сам съм се натоварил с тая отговорност и като сбъркам, си признавам, търся помощ и приемам критиките. И съм съгласен някой да ми търси сметка когато съм в грешка публично, стига той да е изряден спрямо Правилата тук. Но за съжаление тези хора не пишат в подобни на тая теми. Или като допуснат грешка или открият моя, се разбираме лесно и без наказателни елементи. А когато някой не е съгласен с Правилата или нещо не му харесва, има своя избро. Поне сто пъти съм го казвал с повод и без повод, щом човек се е регистрирал тук, той твърдо е приел да спазва написаните официални Правила. И не виждам смисъл, когато е наказан според тях, макар и "по устав"( на казармен жаргон) да се сърди на някой за нещо. А ако е убеден, че е изряден според Правилата и е ощетен тенденциозно, нека наистина с имена и данни да пише на Венци Петров. Това е простата истина и не виждам особен смисъл от подобна дискусия въобще.
              Ето и един цитат от колегата Насов, който е казал неща, които напълно съвпадат с моето мнение и го допълват.

"сега ми се ще да поясня малко за Злати Златев и останалите, които не разбират каква ми беше мисълта със задълженията. Както Сър Лазар много проницателно споменава, поетата отговорност се превръща в дълг за тези, които имат работеща съвест. Това няма общо със заплащането в пари или злато. Заплащането може да бъде и в морален план и много други. Все пак освен безплатно, модерирането е и доброволно, никой никого не е заставил насила /поправете ме ако съм се объркал/ да модерира. Та следва, че поетото задължение към администрацията, към себе си и към всички тук е едно сериозно нещо, на което не може да се гледа с леко око. Работата е тежка, отговорна и отнема време и доста енергия. Изисква и не малко такт, дипломация и различни умения в сверата на социалните науки. Такива дадености и то на високо ниво е трудно да се изискват от всеки сршнат. Аз и преди съм казвал, уважението ми към модерацията тук е безприкословно. Подкрепям правилата и си нося отговорността за написаното, както и при волно или неволно нарушение съм готов и съм понасял наказанията си. Все пак сме се събрали за да си помагаме и го правим. Има много какво да се научи тук и много полезна информация може да се получи по ред въпроси. Всъщност не ми се изброяват плюсовете на този форум, те са толкова повече и по-значителни от минусите, че ще стане дълго и отдалечено от темата, а и смятам, всеки за себе си лесно определя това."
              Последно редактирано от zzlatev; 26-03-09, 15:26.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

След като има определени правила, те трябва да се спазват. Дори някой от модераторите да допусне грешка - ами човешко е. Ние не грешим ли? Едва ли трябва да се оплакваме за всяко изтрито мнение или за дадено наказание. Може би първо трябва всеки да потърси грешката в себе си, а след това в останалите.
                http://www.nakladkibg.com
                накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Гласувах с "не",понеже няма опцията "понякога".Това е първия форум в който съм влезнал,опитвал съм и в други след това,но не ми е толкова интересно,колкото тук.Познавам няколко модератори лично и като знам колко са ангажирани,направо се чуда как се вместват да модераторствуват.Понякога ги превишават,но това е нормално,това показва,че не са роботи,друг път пък са твърде меки за щастието на някой участник.На админисратора г-н "Петров",определено не му е лесно да не взима конкретна страна в даден спор,по скоро гледа да умиротвори каращите се,което си е дарба.Ще ми се да има анкета в която да се гласува за самите модератори с различни критерии.

Коментар

Добре де. Модераторите са ясни. А Супер-модераторите .
                    Дайте и тех да ги натиснеме малко. После ни остават Администраторите, ама те са ни малко, те за накрая

Малко по темата. Имат права и г нарушават. То си ни е в кръва. Я аз ако стана модератор, ше ви намаам картони да ви е гадно. Ако трябва ще си взема няколко дена почивка и ще банна малко хора. Е така за спорта
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Някои от тях.Ама не ги помня, и не искам.

Коментар

Оказва се че аз съм много непросветена, що се отнася до много думи които виждам тук във форума - моля пояснете ми какво е "ендуро"?

А, извинявам се ... опитвах се да мисля за българска дума, а е просто английската дума "enduro" мотамо ... и сега си спомням какво казваше един приятел "Никога не е късно да станеш за резил"
                        Последно редактирано от Lidka; 14-04-09, 13:58.
                        Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Първоначално публикуван от Lidka Преглед на мнение
                          Оказва се че аз съм много непросветена, що се отнася до много думи които виждам тук във форума - моля пояснете ми какво е "ендуро"?

А, извинявам се ... опитвах се да мисля за българска дума, а е просто английската дума "enduro" мотамо ... и сега си спомням какво казваше един приятел "Никога не е късно да станеш за резил"
                          Никой досега не ни беше "обиждал" ендуристите така....

Коментар

Колеги....сега пак някой някъде ще каже, че винаги се заяждам....Но...
                            От 5-6 години играя една игра. Играе се само онлайн...MMORPG. Някои от вас може и да я знаят....Lineage 2.
                            Няма да Ви преразказвам играта (хора,елфи,джуджета,орки, магьосници и воини), само ще уточня, че играчите се събират в кланове, клановете в алианси. Това е направено с цел да се убиват по-яките гадини, които не са по силите на сам играч. А и е по интересно. Та...за клановете. При чужденците - нищо интересно, събират се хората, помагат си и печелят заедно битки и имане. При българите обаче....незнайно защо, всички българи гледат да изкярят от останалите, да лежат на чужд гръб, да извлачат каквото могат, да се изпокарат с всички с клана, да се избиват помежду си, да убиват по-слабите от себе си, доказвайки какви големи мъже са,изпокарвайки се с всички, накрая и с клан-лидера и да възират или да бъдат изгонени...българските кланове се разпадат, алианси пък е почти невъзможно да се направят, защото и клан-лидерите са....българи. В началото можеше българин да влезне в чужд клан и да прогресира без да нарушава правилата. След известно време обаче си показаха рогцата и в чуждо обкръжение. И стана така, че ако напишеш преди или след ника си BG, където и да отидеш всички се нахвърлят отгоре ти и те убиват....наложи се да науча английски (малко) или да играя сам или с братята руснаци...
                            Незнайно защо, напоследък тук ми заприличва на български клан.....все пак Българин, това звучи гордо, нали ? Поздравления, и благодаря за вниманието........
                            ПП. Ако някой реши, че това не е за тук, нямам претенции да го премести или изтрие....няма да се сърдя, българи сме, все пак.

Коментар

Много пъти сме казвали че форума е едно огледало на реалността в държавата ни, парламента също. Докато сме си такава нация нищо няма да се промени, ще се промени когато бъдем друга нация.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                Много пъти сме казвали че форума е едно огледало на реалността в държавата ни, парламента също. Докато сме си такава нация нищо няма да се промени, ще се промени когато бъдем друга нация.
                                Въпросът е каква? И как да станем, като има огромна липса на желание
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X