Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Според Вас превишават ли правата си Модераторите?

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Администраторът обаче е длъжен да отбележи следният факт: Има някакво голямо противоречие между това което пишат тук някои участници и това което мислят... Иначе не мога да си обясня как от една страна има недоволни от Модерацията в ендуро раздела... но до мен няма нито едно оплакване от нея...

За да може някой да се оплаква че еди кой си Модератор е взел пристрастно решение то трябва да е изчерпал поне възможностите които има... Аз лично и при най-добро желание нямам никаква възможност да чета всички теми, да знам къде и какво се случва... И основно се занимавам с администрация... Т.е. ако някой от нещо е недоволен, включително правила, отношение или въобще е забелязал нещо нередно, ме уведомява и разглеждаме какво се е случило и защо...

До момента няма нито една забележка към работата на Модератор в ендуро раздела... Тъй че бъдете сериозни и не се оплаквайте по такъв смешен начин. Който си тежи на мястото не се страхува да застане с името си и да посочи нередност която е забелязал...
    Това ,не е точно така защото аз Ви написах лично съобщение ,но така и не получих отговор предполагам ,че сте много зает и това е нормално.Бях много ядосана и не знаех към кого да се обърна ,но вече не виждам смисъл заради опрледелен човек да "хабя" толкова нерви,ако трябва просто няма да влизам във форума.

Коментар

Съобщението което вие сте ми написали, касае не Ендуро раздела, а Купувам Продавам... - където ви беше надлежно отговорено...
      VPetrov.photography

Коментар

Аз мога да кажа "БРАВО" на модераторите ,наистина са направили много за този форум, много приятно е да четеш смисленни и грамотно написани текстови и всичко останало ,но това което не харесвам и това е причината да гласувам отрицателно е :че когато някои има негативно мнение то просто е "забърсано" /не говоря за нецензурни думи и прочие/. Нали форума е всеки да изкаже мнение и ,ако то не се харесва на някого да бъде оборено ,не просто изтрито.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          няма отговор, "Да, но понякога, само някои" или друг подобен уклончив отговор. Не искам да поставям всички под общ знаменател.
          Така мисля и аз...

Коментар

Аз пък ще ви напомня че до момента всички които критикувате Модерацията на раздел Ендуро говорите празни приказки... Моля конкретно:

Кой Модератор, в кое мнение и какво е направил... Останалото оставете на мен...

Че в момента всички критикари говорите като български политик... Там едни хора правят едни лоши работи... Хайде сега някой да каже конкретно... кой, кога и какво
            VPetrov.photography

Коментар

Съобщението което вие сте ми написали, касае не Ендуро раздела, а Купувам Продавам... - където ви беше надлежно отговорено...

Коментар

В тази анкета би могло да има и отговори - "по-скоро да" и "по-скоро не" .

Коментар

Хихихи. Линч за модераторитеееее. Шегичка. Да не изтриете мнението сега. Няма безгрешни хора. И аз съм попадал многооо рядко на леко пристрастни изяви от модератори. В някои случаи някои се вземат малко повечко на сериозно, но съм констатирал лично само няколко такива случая. Не съм сигнализирал, защото са били дребни неща, не някакво нарушение. Също /тоя път от личен опит/ веднъж се случи да ми се изтрие пост, защото съм говорил за бан на друг участник. След това разбрах, че може би грешката е в мен, защото можеше да не го правя в тема а на лично. То просто беше любопитство, щото гледаш някой от старите кучето с бан. Не знам дали е възможно, но би било добре, като се трие пост или тема на някого да му се пуска съвсем кратко обяснение на Лични. Знам, че всеки би трябвало да знае правилата, но някой път нещата са на ръба и 5-6 думи с обяснение биха хвърлили светлина върху нещата и човека няма да се чуди.

В ЦЯЛОСТ ОБАЧЕ МИСЛЯ, ЧЕ МОДЕРАТОРИ СИ ВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА. ВСЕКИ СИ ИМА НЯКАКВА ПРОФЕСИЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ТАКА ЧЕ ТЕ РАБОТЯТ ВЪВ ФОРУМА НА ДОБРА ВОЛЯ И МИСЛЯ, ЧЕ СЕ СПРЯВАТ ДОБРЕ. ОСОБЕНО НА НЯКОИ ОТ ТЯХ ТРЯБВА ДА ИЗКАЖА ЛИЧНА БЛАГОДАРНОСТ, ЗАЩОТО СА МИ ПОМАГАЛИ ДОСТА ПЪТИ. ЧАК СЪМ СЕ ЧУДИЛ КОЛКО ГОТИНИ ХОРА ИМА, ЗАЩОТО ПОМАГАТ НА НЕПОЗНАТ ВСЕ ПАК. ГЛАСУВАМ С НЕ, ЗАЩОТО НЯМА ОТГОВОР - МНОГО РЯДКО.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                    Хихихи. Линч за модераторитеееее. Шегичка. Да не изтриете мнението сега. Няма безгрешни хора. И аз съм попадал многооо рядко на леко пристрастни изяви от модератори. В някои случаи някои се вземат малко повечко на сериозно, но съм констатирал лично само няколко такива случая. Не съм сигнализирал, защото са били дребни неща, не някакво нарушение. Също /тоя път от личен опит/ веднъж се случи да ми се изтрие пост, защото съм говорил за бан на друг участник. След това разбрах, че може би грешката е в мен, защото можеше да не го правя в тема а на лично. То просто беше любопитство, щото гледаш някой от старите кучето с бан. Не знам дали е възможно, но би било добре, като се трие пост или тема на някого да му се пуска съвсем кратко обяснение на Лични. Знам, че всеки би трябвало да знае правилата, но някой път нещата са на ръба и 5-6 думи с обяснение биха хвърлили светлина върху нещата и човека няма да се чуди.

В ЦЯЛОСТ ОБАЧЕ МИСЛЯ, ЧЕ МОДЕРАТОРИ СИ ВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА. ВСЕКИ СИ ИМА НЯКАКВА ПРОФЕСИЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ТАКА ЧЕ ТЕ РАБОТЯТ ВЪВ ФОРУМА НА ДОБРА ВОЛЯ И МИСЛЯ, ЧЕ СЕ СПРЯВАТ ДОБРЕ. ОСОБЕНО НА НЯКОИ ОТ ТЯХ ТРЯБВА ДА ИЗКАЖА ЛИЧНА БЛАГОДАРНОСТ, ЗАЩОТО СА МИ ПОМАГАЛИ ДОСТА ПЪТИ. ЧАК СЪМ СЕ ЧУДИЛ КОЛКО ГОТИНИ ХОРА ИМА, ЗАЩОТО ПОМАГАТ НА НЕПОЗНАТ ВСЕ ПАК. ГЛАСУВАМ С НЕ, ЗАЩОТО НЯМА ОТГОВОР - МНОГО РЯДКО.
                    И аз съм на същото мнение,взе ми думите от устата И според мене си вършат добре работата си, та нали за това са Модератори

Коментар

Аз пък ще ви напомня че до момента всички които критикувате Модерацията на раздел Ендуро говорите празни приказки... Моля конкретно:

Кой Модератор, в кое мнение и какво е направил... Останалото оставете на мен...

Че в момента всички критикари говорите като български политик... Там едни хора правят едни лоши работи... Хайде сега някой да каже конкретно... кой, кога и какво

Цитат: Модераторите в раздел "Ендуро" са си супер. Повода за анкетата бе, че си позволих да дам оценка(негативна) на модератор (в друг раздел) по определена тема, а същият ме засипа с негативни гласувания със злобен тон "Спамиме викаш, а това какво е?". - е той може да види кой е гласувал за него.Та това е. Форума е супер и чета с интерес, макар и да пиша малко. Нека всеки си върши работата безпристрастно и всичко ще бъде наред.

Цитат: Аз уточних в преден пост, че не е конкретно за раздел "Ендуро".
                      Дано не сбърках, че я пуснах тук и така да ви подвеждам.

Никой не напада модераторите в раздел "Еддуро"
                      Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Бобо не трябваше да пускаш темата в раздел Ендуро щом не се отнася за там, сега настана каша.
                        Иди разбери кой кого беди и кой кого оправдава.
                        Модераторите във всеки раздел се ползват с различна репутация, в един са одобрявани в друг не. Докато не конкретизираме за кого говорим за мен темата е безсмислена.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Все пак хората виждат заглавието. Беше уточнено, че не става въпрос за раздел Ендуро. Ако е толкова притеснително това я преместете. Мисля, че и автора на темата си каза, че няма нищо против.

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                            Все пак хората виждат заглавието. Беше уточнено, че не става въпрос за раздел Ендуро. Ако е толкова притеснително това я преместете. Мисля, че и автора на темата си каза, че няма нищо против.
                            Преместена е отдавна. Беше в раздел Ендуро и се подразбираше че става въпрос за модераторите там.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

И аз като гледах ми изглеждаше преместена, но предния ти пост ме обърка. Не се притеснявай. Не ми се вярва някой да е намразил модовете в раздел Ендуро. Аз примерно не знам даже кой модератор в кой раздел е, извън тези на които им се подразбира от аватара.

Коментар

Заглавието на темата/анкетата е сбъркано. Не става въпрос за права, а за задължения
                                Ако си мислите, че модерацията е много приятно и лесно занимание, жестоко се лъжете. Който не ми вярва, нека да пробва, най-вероятно няма да му откажат. Дори препоръчвам да бъдат направени модератори тези от Вас, които най-много реват срещУ и имат най-много наказания. Пък след 2-3 месеца пак ще си говорим.

П.П.
                                Който се осмели да ме репликира - БАН!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X