Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
    мен ми е интересно примерно защо ей този мод. е заслужил бан.... вече от доста време...:

| + |
    kolonal-Васил Гергов

за banjo мога да се сетя
    Сериозно ли е бат' Васко е баннат ? И аз се чудя защо вече не пише в Сузуки секцията, да не е станала грешка нещо ?!!
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
      мен ми е интересно примерно защо ей този мод. е заслужил бан.... вече от доста време...:

| + |
      kolonal-Васил Гергов

за banjo мога да се сетя
      От поне малкото ни останало уважение към въпросния потребител предпочитаме да премълчим причините за прекратяване членството му във форума.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        От поне малкото ни останало уважение към въпросния потребител предпочитаме да премълчим причините за прекратяване членството му във форума.
        Нека уважението е много,ама защо чак е прекратено членството му,ако изобщо има право да се коментира?
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Да се коментира може разбира се, но ще е безпредметно. Коментарът на администрацията по въпроса се ограничава до горното. Не говоря само от мое име.

Коментар

И все пак как да разберем защо някой има бан и за какъв срок е?

Гледам на някого последните мнения и недоумявам защо е "баннат".
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              .................................................

"Да би мирно стояло, не би чудо видяло" ..................
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Точно тези за които вероятно е баннат не можеш да ги видиш ако вече са били изтрити.
                Виждаш само тези които не са модерирани, тоест безпорблемните.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Точно тези за които вероятно е баннат не можеш да ги видиш ако вече са били изтрити.
                  Виждаш само тези които не са модерирани, тоест безпорблемните.
                  Или пък,е говорил против форума в някоя кръчма
                  Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                    Това никога не е било повод и никога няма да бъде.

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                      Това не. За сметка на това тия които не пропускат случай за щяло и нещяло да поклакьорстват срещу модераторите от името на баннатите си приятелчета са в рискова зона и припкат по много тънък лед. Всяко търпение си има граници.
                      Последно редактирано от Goblin; 30-09-09, 18:39.

Коментар

Може ли да се разбере по някакъв начин дали някой е баннат временно и за колко време? Също така имам едно предложение. Възможно ли е, като някой получи бан да се пише с няколко думи за какво става дума. Нямам предвид да се навлиза в подробности, защото това никога няма да стане, а май и не бива. Но нещо от сорта на "Баннат поради неспазване неспазване еди кое си правило на форума/" или "... поради груб език и обида..." или "...злоупотреба с името на форума.." и т.н. Ясно, че повечето неща се включват в общото понятие "Правилата на форума", но поне лека конкретика може да има.

Само да се оправдаят без да ме питат - не познавам никой баннат /или поне не се сещам сега/, нямам кой знае какво желание да зная причините, но в разговор с други съфорумци сме коментирали, че тези 2 неща, които споменавам по-горе биха ориентирали поне малко участниците във форума.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Трябва да видим дали е технически възможно.

Факт е че информация за това кога изтича бана би била полезна. Случва се човек да получи тридневен автоматичен бан примерно, и докато се изяснят нещата страстите се разпалват достатъчно та да изгорят няколко души за по-дълго.

За причината - не знам дали ще стане. Колкото и да е примамлива идеята че бан се слага просто защото сме лоши, повечето крушки си имат бая дълги опашки, които често не са за пред хора.

Коментар

Не съм чел правилата, не ме интересуват /формален повод за бан/, но си имам мои, вътрешни. Ако те се разминават с приетите, значи не ми е тук мястото. Не трябва да се правят трагедии, хората са различни и ...това е ценно...

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                              Не съм чел правилата, не ме интересуват /формален повод за бан/, но си имам мои, вътрешни. Ако те се разминават с приетите, значи не ми е тук мястото. Не трябва да се правят трагедии, хората са различни и ...това е ценно...
                              Явно не за всеки. Виж колко от старите участници останахме.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                                Картоните продължават да съществуват в досегашната си форма. Пак ще се виждат, но вече могат да ги дават само модератори. Тази опция се отнема само на потребителите с +ПЛ, практиката показва, че първо така или иначе почти не се ползват и второ 9 от 10 картона дадени от не модератор биват отменяни, поради това, че в действителност няма нарушение на правилата, а просто на някой му е прекипяло да спори и почва да раздава картони. После и двете страни са нацупени. Единият, че е получил картон, макар и вече отменен, а другия, че са му отменили картона.

Тодоре-моите уважения,но на всеки със статут "модератор" ако не е съгласен с мой пост или мнение....означава ли,че може да ми даде картон-явно ДА.....а кой контролира картонодателя?И означава ли това,че ако не му хареса ника ми например-трябва да ми сложи картон.......И с какво мнението му е по достоверно от моето или на друг?
                                Последно редактирано от Goblin; 29-09-09, 20:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X