Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
    Ахааа... ясно. А +ПЛ, за какви заслуги се раздаваше, че съм забравил вече? И къде се легитимираме?

Мерси. Лек ден...

Я прочети това
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Не. Опитай да цъкнеш на картончетата на мой пост, примерно. Ще ти излезе съобщение "Вие нямате права да предупреждавате Модератори!"

Джорджо, опитай де, да ми треснеш един картон!

Макар, че ми се върти нещо, че по едно време имаше някакви промени с даването на картони и се дадоха още някакви права, някой на някой да може да дава вече. Ама трябва да го потърся.
      Верно че не мога! Опитах.
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Аз да си задам въпроса тук
        От скоро съм с +ПЛ, в началото си виждах картоните, които можех да давам(не че съм го правил)...обаче сега нямам картони...т.е. мога само да одобря някое мнение...Не знам дали на мен не ми излизат, отнето ли ми е това право? Не страдам от желание да въздавам правосъдие наляво и надясно с тия картони, но ми стана любопитно дали има някакъв проблем, в моя телевизор ли е, къде е?
        Per aspera ad astra.

Коментар

Да, поради зачестилото използване на картоните за лична саморазправа вместо по предназначение това право е отнето.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Да, поради зачестилото използване на картоните за лична саморазправа вместо по предназначение това право е отнето.
            Само за уточнение, на всички ли? Че сега като стана въпрос и аз не ги виждам...

Коментар

Благодаря за светкавичната реакция
              Т.е. да разбирам, че не е в моя телевизор проблема.
              А ще се върне ли опцията одобрявам/неодобрявам или всички с +ПЛ могат само да одобряват?
              Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                Само за уточнение, на всички ли? Че сега като стана въпрос и аз не ги виждам...
                Да, на всички. Картони могат да дават само модератори. Ако някой от вас види нещо нередно натиска горе в дясно на съответния постинг триъгълничето ( ), в полето пише какъв е проблема и с това дава сигнал на модераторите, от там те преценяват какво да правят
                Последно редактирано от Peppy; 09-02-09, 23:52.
                LZ1PER

Коментар

Опс, Пепи ме изпревари.

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                    А ще се върне ли опцията одобрявам/неодобрявам или всички с +ПЛ могат само да одобряват?
                    Опцията "одобрявам" си я има, "не одобрявам" за сега няма да има!
                    LZ1PER

Коментар

Благодаря, мъглата ми се проясни.

Поздрави.
                      Per aspera ad astra.

Коментар

хм...... това сега го видях, че ги няма вече картоните...........

абе я за по-сигурно пуснете абсолютно всички мнения през предварителна модерация, амаха!!!

Коментар

Уважаеми колеги, картоните за нарушения бяха достъпни като възможност само за потребителите с +ПЛ. Идеята бе, че това са участници тук които са достатъчно наясно и могат по този начин да помагат на Модераторите... Само че на практика единственото за което се използваха тези картони беше да се налагат "нарушения" на другата страна в различните спорове, нещо което е съвършено недопустимо... За съжаление използването им по предназначение на практика липсваше... Моля при забелязване на нарушение просто да подавате сигнал чрез съответната опция... по нататък ще се оправят Модераторите...
                          VPetrov.photography

Коментар

Хубавото при нарушенията беше, че можеше да се види кой къде е омазал нещата - сега само можем да гадаем, не че има кой знае какво значение...

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                              Хубавото при нарушенията беше, че можеше да се види кой къде е омазал нещата - сега само можем да гадаем, не че има кой знае какво значение...
                              Напротив, всичко си е същото, освен това, че само модератори могат да дават картони. И преди и сега, независимо кой е дал картона той седи в поста долу вдясно (освен ако мнението не е изтрито-тогава не се вижда, но това и преди си беше така). Така че относно информираността нищо не се е променило
                              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                                Картоните продължават да съществуват в досегашната си форма. Пак ще се виждат, но вече могат да ги дават само модератори. Тази опция се отнема само на потребителите с +ПЛ, практиката показва, че първо така или иначе почти не се ползват и второ 9 от 10 картона дадени от не модератор биват отменяни, поради това, че в действителност няма нарушение на правилата, а просто на някой му е прекипяло да спори и почва да раздава картони. После и двете страни са нацупени. Единият, че е получил картон, макар и вече отменен, а другия, че са му отменили картона.

Писали сме заедно с Пепи.
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X