Грешка, посине
Ама на мен лилавото много ми харесваше..
Забелязах, че | +ПЛ | на някои участници е все още оранжево, например на мен и на bojitch.
п.п.По-скоро въпросът ми трябва да бъде защо на една част от участниците | +ПЛ | е синьо, а на другите оранжево?
Какво става с това ФТП? От вчера 50 пъти опитах да кача филма от теста на Дифендъра и не става. Стига до произволно място и почва от начало. Програмата е тотал командер и никога не съм имал такива проблеми.
Моля всички които видят такова съобщение да ми изпратят точно време и с какъв браузер са били... Машината която хоства сървъра е обичайно натоварена между 4% до 6% и няма причина за подобни съобщения... Помогнете да определим от какво и кога...?
Моля всички които видят такова съобщение да ми изпратят точно време и с какъв браузер са били... Машината която хоства сървъра е обичайно натоварена между 4% до 6% и няма причина за подобни съобщения... Помогнете да определим от какво и кога...?
Днес не съм виждал такова съобщение, но миналата седмица имах поне 2 случая.
Един форум трудно може да претовари каквато и да е машина. Това което ми хрумва е да се провери дали уеб сървъра има ограничение по брой сесии, защото като се логнат повечко хора и всеки отвори по 10+ джама...
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар