Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Някои от участниците не виждат снимките от албума на друг участник: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?p=790352. По тази причина, не виждат и снимките в публикуваната от него обява.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Предполагам, че колегата Румбата си е цъкнал в Персонални настройки -> Показване информацията за вас -> не всеки да му гледа албумите

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
        Преди пращах и получавах ЛС,а сега не мога,защо?
        Като се опитах да ти изпратя ЛС ми изписа, че си избрал да не получаваш ЛС. Имаше и още нещо, но не съм дотам в час с английския.
        Та може в теб да е проблема-погледни си настройките.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Като се опитах да ти изпратя ЛС ми изписа, че си избрал да не получаваш ЛС. Имаше и още нещо, но не съм дотам в час с английския.
          Та може в теб да е проблема-погледни си настройките.
          Можеш ли да ми пратиш английския текст за да го преведа.

Аз пратих пробно лс и мина, но моите не са критерий.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Добре, де текста вече е на български, но драев пак не може да получава ЛС.

Драев, виж си настройките. Влизаш в персонални настройки, оттам в редактиране на опции, там малко надолу по страницата има квадраъче за разрешаване или забраняване на личните съобщения. Явно си цъкнал където не трябва. Прегледай си кое-как, Пия всичко
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
              Преди пращах и получавах ЛС,а сега не мога,защо?
              draev Е предпочвл да не получава лични съобщения, или може би няма разрешение да получава лични съобщения. Съответно не можете да му(и) пратите съобщението си
              Ако се опитвате да пратите съобщението си до повече от един получател, махнете draev от списъка на получателите и опитайте отново.
              настройки....

Коментар

Opera ми показва невалиден сертификат ... А иначе изписва, че изтича някога 2011г.??? В браузера ли е проблема или къде?

Обече не го показва често, а периодично! Но това май се дължи на това, че го одобрявам....

ПП“ Като се покаже пак, ще го фотографирам, че сега забравих
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Имаше проблеми за няколко часа.
                  Не бяха свързани с форума!
                  От Софийка вода скъсали оптичен кабел на Eurocom Cable, някъде на околовръстното , имало е и още поразии при разкопките, но вече всичко е ОК
                  LZ1PER

Коментар

А, тъкмо вече мислех да завъня на Венци и сега успях да вляза...

Коментар

vBulletin съобщение
                      Поискан е "Тема" който е невалиден. Ако сте последвали валидна връзка, моля уведомете Администрацията за този случай Administrator
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                        vBulletin съобщение
                        Поискан е "Тема" който е невалиден. Ако сте последвали валидна връзка, моля уведомете Администрацията за този случай Administrator
                        Вероятно, междувременно темата е била преместена или изтрита от модератор.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Има проблем с албуми, които се намират в профила ми, а и не само там.
                          Когато избера първата снимка, над нея в дясно ми изписва "Last", т.е. да избера последната снимка. Като го направя ми излиза надписа "First". Ако пък избера снимка, която не е нито първа, нито последна - немога да превключа на друга.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Малкия Румба; 14-08-09, 15:10.

Коментар

Поискан е "Тема" който е невалиден.
                            Звучи така прекрасно в граматическо отношение, нали .

Няма ли начин да "познава" и родовете тоз бюлетин?

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Има проблем с албуми, които се намират в профила ми, а и не само там.
                              Когато избера първата снимка, над нея в дясно ми изписва "Last", т.е. да избера последната снимка. Като го направя ми излиза надписа "First". Ако пък избера снимка, която не е нито първа, нито последна - немога да превключа на друга.
                              Ползвай долните линкове (под снимката) - докато намеря къде е проблема.

Коментар

Защо не мога да пиша в темите ...
                                Пише,че не мога да отговарям в тема, и да пускам теми и т.н. ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X