Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Как става така, че от два компютъра един до друг успях да се логна с едно и също име?
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

И като пуснах този пост, другия компютър размисли и го изплю като ново мнение?

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        Как става така, че от два компютъра един до друг успях да се логна с едно и също име?
        Къде пише, че не може?
        И като пуснах този пост, другия компютър размисли и го изплю като ново мнение?
        Че като какво да го изплюе?
        LZ1PER

Коментар

На паралелен компютър се регистрирам при всяко влизане. Упорито не иска да ме помни.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            На паралелен компютър се регистрирам при всяко влизане. Упорито не иска да ме помни.
            Мен ме помни на няколко места.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              Къде пише, че не може?

Че като какво да го изплюе?
              Не че те разбрах особенно добре, но ми се струваше логично да не може с едно име и парола да се логваш от няколко места едновременно.

Коментар

Не че те разбрах особенно добре, но ми се струваше логично да не може с едно име и парола да се логваш от няколко места едновременно.
                Това не е сървърът на противоракетната отбрана. Тук даже е много полезно, да си едновременно влязъл от няколко места.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Това не е сървърът на противоракетната отбрана. Тук даже е много полезно, да си едновременно влязъл от няколко места.
                  И без ракетите форумът за мен си е последната отбранителна линия.
                  Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 27-11-09, 21:23.

Коментар

И без ракетите форумът за мен си е полследната отбранителна линия.
                    Тогава си пази паролата в тайна, компютрите, които те помнят - недостъпни, а за достъп използвай HTTPS...

Коментар

Сигнализирах за нещо в пост 797
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=797
                      но никой не взе отношение. А проблемът си стои. Не, че е кой знае какъв проблем, по-скоро интересен бъг в работата на портала, ама нали това е темата...
                      Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                        Сигнализирах за нещо в пост 797
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=797
                        но никой не взе отношение. А проблемът си стои. Не, че е кой знае какъв проблем, по-скоро интересен бъг в работата на портала, ама нали това е темата...

Изобщо не е бъг. Когато си регистриран потребител, от "Персонални настройки" можеш да избереш дали автоматично да се коригира лятното часово време или не. За нерегистрирани посетители вероятно автоматичната корекция е оставена изключена.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Мислех си, че ще е нещо свързано с лятното часово реме. Сега всичко ми е ясно. Благодаря за отговора.
                          Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Поради ъпдейт на системите ще има временно прекъсване.

Коментар

Пиша ново мнение и след натискане на бутона Изпрати отговор, тайм аут и след малко грешка
                              Ако мнението е късо може и да мине, но за дълго не.
                              Пробвах и с друг браузър и друг компютър, пак така.
                              Дори незнам дали това ще излезе на яве .....
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Къде го постваш не би трябвало да е проблем.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X